Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

We Are Turkish Airlines!

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

haa viktorun butthurtu varmış :)

bende diyorum neden güzelim havayollarına bu kadar bot atıyor,

BEYLER BİZ TÜRKÜZ BİZ HER ZAMAN EN KÖTÜSÜNÜ YAPARIZ

kişisel tecrübelerden yola çıktığımızda, bana göre iyi olan sana göre kötü olabiliyor maalesef.

sikayet sistemi calismiyor ama mod efendi sunu goruyorsa mudehale etsin plox, butthurt filan kalite doruk noktada tebrikler (tu)

adam gibi yapan olunca soyliyoruz, ama sirf turk diye kotu hizmet veren adamalri koruyup kollarsaniz kziarim arkadas, gumruk duvarlarini cek, elestiri yapma, yerli sermaye diye havadan destekle icerde kral olsunlar disariya cikmasinlar, uluslararasi arenada rekabet edemesinler hala bir tane bile dunya markan olmasin

sonra yok orhan pamuk, yok beko, yok sertap erener ve tarkan

istanbul kultur baskenti diye paralari dok, korler sagirlar birbirini agirlar modunda bir suru ice donuk etkinlik yap, sorunca disarda bri allahin kulu bilmesin filan

ice donuk zaferler ve sisirilmsi imajlarla derdim var benim, bir turk guzel bir isi yapinca "yapti ama elestirmeyelim" oluyor, kartallar yavrularini atarmis yuvadan hayati ve kartal olmayi ogrensinler diye, biz ise yavrulari yuvadan cikartmayip simartiyoruz direk, bak bruda herkes seni seviyor takil sen diye

mount and blade ornegi var misal, bir kere elestirmem cunki adamlar duzgun is yaptilar, basindan sonuna basarili oldular ciddi anlamda tanittilar kendilerini dergiciler iki turk bayragi bir ataturk resmi konan her oyunu TURK MALI HEYOOOOO diye koruyup kollarken herifler 300.000 satip rekor kirdi

aral ornegini verelim iste, 150 den starcraft gommeye calisti musterisi taaa ingilterede internet sitesi olan kicikirik bri dukkandan ibaret shoptoya kacti, geldi musterisine "shopto dusuk fiyatla sizi kandiriyor, birseyide taktir etmeyi ogrenin turkce oyunlar gelicek ulkeye bizim sayemizde" diye aciklama yapti, yeni wow expansininda blizzard on yukleme ile on satislara basladiginda CATACLYSM 69 LIRA EN UCUZ VE ILK GUN BIZDE diye popolari tutustu ustuste 5 tane mail atmislar lol

en azindan sundan ibret alin, kac kilometre oteden adam geldi aralin musterilerini bir guzel caldi iste

kursellesme denen bir olgu var, yerel dusunurseniz yerlidir destekliyelim koruyalim derseniz silinirsiniz, ya yeni yollardan yeni pazarlar yaratip rekabet etmeyi ogrenicekler yada global aktorler tarafindan silinicekler is bu kadar basit
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

balon said:

Ben harekat koordinatörüyüm.
İşimin tanımını bir araştır ve gel bir de.

tamam şimdi anlaşıldı neden bu kadar sorun var THY'nin operasyonunda.

Yani bence güvenlik tehdidi diye uçağa alınmamalısın.

Yeterince sidik yarıştırdık ve eğlendim. Teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

uyurgezer said:

hostesler anlatım falan yapmıyor. (son iki yıldır en azından) hiçte öyle sarışın muhabbeti duymadım ben.

aynı iç hat firması değildi demekki, ben geçen yılbaşı uçtum.

@cons, işe gelmeyince "en kötü post" tabi ki fikirdir saygı duyulur.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

sipeyskeyk said:

balon said:

Ben harekat koordinatörüyüm.
İşimin tanımını bir araştır ve gel bir de.

tamam şimdi anlaşıldı neden bu kadar sorun var THY'nin operasyonunda.

Yani bence güvenlik tehdidi diye uçağa alınmamalısın.

Yeterince sidik yarıştırdık ve eğlendim. Teşekkür ederim.

what an awful comeback.Try again (y/n)
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

ya aslında eskiden otele çıkartıyolardı insanları? bunu uzatsan, gerekli makamlara ilerletsen sonuç alırsın bence.

yok ben dert etmedim, orda tanıştığım kişiler ve termoslarımla yeterince eğlendim dsafasd. zaten durum şöyle oldu

1 saat gecikme
-ankaraya gidip aktarma yapacak yolcuları o şehre direkt uçaklarla gönderdiler
2 saat gecikme
-acil işim var diyenleri başka havayolları ya da aktarmalı yolladılar
3 saat gecikme
uçak 1 saate gelmezse otel ayarlayacağız
4.saat
yetkili: otele mi gidelim bekler misiniz bi saate geliyo ama uçak
güruh:uçak gelsin
6. saat
yetkili: valla geldi gelcek isterseniz otele çıkaralım ama hazır nerdeyse
güruh:hazırsa bekleriz gerek yok
8. saat
yetkili:ya valla noldu anlamadık böyle biz otel falan
güruh:....
10. saat
yetkili: bi saate kesin geliyo otel falan zaten gerek yok di mi
güruh: UÇAAAAĞRRGK
12. saat
yetkili: uçak geldi
güruh:*mass facepalm*
Sosyal ağlarda paylaş

Balon'un yazılar tam balon. Zaten mevkisinide belirtmiş, THY'de ki sorunu açıkça burda ki postlarıyla yansıtmış.

THY'de olay karşınıza çıkan yetkilide bitiyor. Torpil sistemi çalıştığından patronların çoğu bilgisiz, konuyla alakasız insanlar. Ve yaptıkları saçmalıklarada bişey diyemiyor düzgün 2. adamlar.

Yani olay piyango gibi. Sorun yaşadığında karşına çıkan yetkili düzgünse olay pozitif geçebilir, yoksa delirtir.
Sosyal ağlarda paylaş

@viktor

yine aynı tartışmaya dönücez ama,
sen farklı ülkede yaşıyorsun ben farklı

yine başlıcaksın sadece türk olduğumuz için looserız muabbetine
ben yine öyle olmadığımızı gösteren şeyler koyucam ortaya
sonra sen forum powerlar gerekli 4chan resimleriyle bişiler koycaksın buraya falan filan.

sen bilgisayarın içine biraz fazla gömülmüşsün sanırım.
gerçek hayata dönme zamanın geldi sanırım :)

Yani dünya markamız yok falan, heh komik bunnar.

Neyse, THY iyidir, dünyanın en iyisi değildir belki, ki hiçbir marka dünyanın en iyisi olamaz çıkarır bulurum bir açık illaki.

Ama sırf türk diye yerin dibine gömmek is sooooo 1995.

Neyse bu son postum, isviçre alplerindeki süper kayak merkezlerinnizde veya bilgisayarınızın monitorunde takılmaya devam gençlik, bende gidip güzel ülkemin güzel servisin ve insan gibi insanın tadını çıkarayım.
Sosyal ağlarda paylaş

LathspeLL said:

Balon'un yazılar tam balon. Zaten mevkisinide belirtmiş, THY'de ki sorunu açıkça burda ki postlarıyla yansıtmış.

THY'de olay karşınıza çıkan yetkilide bitiyor. Torpil sistemi çalıştığından patronların çoğu bilgisiz, konuyla alakasız insanlar. Ve yaptıkları saçmalıklarada bişey diyemiyor düzgün 2. adamlar.

Yani olay piyango gibi. Sorun yaşadığında karşına çıkan yetkili düzgünse olay pozitif geçebilir, yoksa delirtir.

Sazanlamışsın her konuda olduğu gibi buraya da geciktin kapattık kapıyı biz. Eğer sorunlu bir tipsen ve haksızsan senin adın havacılıkta inat yolcudur. Haklıysan mağduriyetin bir şekilde karşılamaya çalışılır. Fakat böyle hava olayları gibi durumlar istisnaidir, otellerin binlerce yolcuyla taşıp kalacağı için sana yer ayarlanma şansı bir hayli düşütkür, sadece yemek ve idare edilecek para verilir. ( Ki o da her şirkette olmaz) Ertesi gün uçuşuyla da yollanırsın. Sis gibi bir hava faktörünün zaten saçmalığı da olmaz. Konuştumuz durum da sis durumlarıydı. Konu da daha gerizekalı bir yere gelemezdi zaten.

Thy'de maşallah taş gibi büyüyor.
Şimdi de Manchester United ve Barcelona official sponsorluğunun ardından Euroleague ismini de aldı. Gün geçtikçe filosunu ve taşıma kapasitesini arttırmaya ve reklamını yaymaya devam ediyor.

8 tane daha Boeing 777-300 Er'da 3 sene içinde Seattle'dan İstanbul'a gelicek. Gurur duyun. Duymazsanız da duymayın napalım. Bugüne kadar kafa yapınızla bir şeyi umursadınız da ne değişti sanki, çok da mühim değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...