Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 delirdim gene ya ne bela işletim sistemiymiş ne gerizekalı bişimiş ya bu sürekli sorun çıkarıyor, allahın belası dedim o kadar windows 7 falan istemiorm xp verin olmadı 98 verin diye. yaw o kadar övdüler bide delirecem kırıp atıcam şimdi bilgisayarı aptal herif. 1-) ABI NEDEN DEĞİŞTİRİYORSUNUZ menüleri neden değiştiriyorsunuz?neden ya biri şunu açıklasın bana, neden yani noluyo azcık yuvarlak yapınca ne değişio? yapmayın abi, ya da yapıosan, ilk kurduğunda windows 98 e don diye bi tuş olsun basalım kurtulalım bu aptallıktan. neyse genede yeni taskbara alıştık güzel olmuş lol neden güzel olmasını isteyeyim onuda anlamadım ya 2-) fat32 de sureklı sorun cıkarıyor allahın belası. illa format attıracak externala sorunlumusun nesın 3-) en delirdiğim kısmı. Ne güzel ofisi kurdum oh mis, vba açtım oh mis. helpe bastım, configure ediorm dedi, neyi configure ediosa artık? - sonra reboot lazım dedi. oha dedim nese reboot ettik eee bu hala açılmıyor ulen excel çalışmıosa ben napim bilgisayarı hey yarappğim yeni bişi yapmayın abi yapmayın çıkarmayın yapmayın siz yapınca yeni laptoplar içinde bu salak şeylerle geliyorlar ÖFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 değiştirmeseler bu sefer de 10 yıldır aynı windoz dersiniz ehuehe ha bi de fat32 mi kaldı artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 http://img834.imageshack.us/img834/4310/96219224.png şu olayı kapatamıyorum ben de buna uyuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 fat32 FTW hem macte hem windowsta çalışıyor, bişeye mecbur kalmıorm yani ondan FTW. Bu arada biri yardım etsin ya excel help açılmıyor, her basışımda configure ediyor install ediyor sanki sonra reboot diyor bişi olmuyor kafayı yıcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 kapanıyo o, somehow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 nasıllll. pinned değil onlar pinned birşey kullanmıyorum bu arada. gerçi birşey değiştiriyomu bilmiyorum ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 windows 7de classic temamı açtım paşa paşa kullanıyorum vallaha. rc sürümünden beri kullanıyorum sadece 1 kere mavi ekran aldım. win 7 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 madem oyle excel sorunumu cozmemde yardımcı ol plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 abi yıl 2011 olacak nerdeyse ben win7ye office 2000imi kurdum mutlu mesut kullanıyorum. geçen okulda 2007 vardı bilgisayarlarda, wordde afalladım resmen sdf. sorunun ne bilmiyorum gök tengri yardımcın olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 orjinal takıntınız yoksa ilaçlı office indirin benim gibi. çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ilaçlı ofis ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 çamaşır suyuna batırılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 bu mal herifler bilgisayara direk office trial yukledikleri için ve ben sonrasında onu kaldırp kendı officeimi kurdugum için oluyormuş sıkıntı. sılıp yenıden yuklemem falan lazımmıs yada help kısmını baskasından almam hayret bırsey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ok hallettim boldluyorum bu yüzden önceki helpi silmiyor sanırım bu arkadaş o yüzden çakışma oluyor c: programdata/microsoft help i siliyoruz, adını falan değiştiriyoruz. sonra helpe basınac 1 kere configure ediyor, reboottan sonra çalışıyor B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 7 iyidir. eski windowslarda da en uyuz olduğum olay, takılı olan flash diski ejectlemek %90 problemli oluyor yani ejectlemiyor. bu disk kullanımda falan diyor ama yok öyle birşey halbuki. çat diye çıkarıyorum, sonra başka makineye takınca dosyalar görünmüyor falan ohf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 vista ve 7'yi beceremeyip xp'yi övenler varmış ne desem bilemedim... : en iyisi 3.1 verelim size, sık sık çıkan fatal error ekranlarıyla anlaşırsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 xp bana göre vistadan bin kat daha iyi bir işletim sistemidir zaten,arkadaş o yüzden xp demiş,yoksa vistanın kullanılacak hiçbir şeyi yok,win 7 bana göre oldukça başarılı bir işletim sistemi olmuş,vistanın o itici gelen özellikleri,fıtık eden davranışlarını minimuma indirgeyebildikleri için şu an en iyisi win 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 esh sağolsun, verdiğinden beri ki sanırım 1 yıl oldu neredeyse, gık demedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Şu söylediğin hatalar tam babane, dede tarzı windows kullanımından doğuyo ya :D Azcık baksanız, windows tema tarzını değiştirince ilk sorun çözülüyo zaten. Hatta bonus olarak pickles'ın sorunu da öyle çözülüyo. O tablarda resim göstermesi en ileri tema tarzını seçince oluyo. Bi kademe düşür düzeliyo. Fat32'de hiçbi sorun çıkmadı bende, sende ne çıktı onuda bilmiyorum. Üçüncü sorun da ofisin kendi sorunudur heralde. Google'a yazıpda çözülmemiş sorun olucağını sanmıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 win 7nin abv ses kartını sökmek durumunda kaldım. onboard seskartını kullanıyorum. neden? creative deki abiler win7ye driver yazacak kadar creative değilmişler. abv abv abv. üstüne üstlük mikrofonumu tanımamak gibi bir huyu da var win7 nin. tamam ben o mikrofonu aldığım zaman popüler olan işletim sistemi win 3.1 idi eyvallah ama xp'de cayır cayır çalışıyordu o mikrofon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 google da bulana kadar çatladım zaten google ozurluyum bıraz, di biraz yardımcı olmaya calıstı ama nafile 1 tane post gordum, ordan feyz alarak çozdum olayı. abı ben cok bısı ıstemıorm, excelım sorunsuz calıssın arada nete gırebıleyım, bıde 3-5 program var ıstedıgım onlar calıssın yeter. yok anımasyonlar yok zıplayan seyler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 El-Barto said: Şu söylediğin hatalar tam babane, dede tarzı windows kullanımından doğuyo ya :D Azcık baksanız, windows tema tarzını değiştirince ilk sorun çözülüyo zaten. Hatta bonus olarak pickles'ın sorunu da öyle çözülüyo. O tablarda resim göstermesi en ileri tema tarzını seçince oluyo. Bi kademe düşür düzeliyo. Fat32'de hiçbi sorun çıkmadı bende, sende ne çıktı onuda bilmiyorum. Üçüncü sorun da ofisin kendi sorunudur heralde. Google'a yazıpda çözülmemiş sorun olucağını sanmıyorum :D hala anlamadım nasıl çözülüyor ? sistem özelliklerinden performansa girdim en iyi performans içini seçtim bütün tikler kalktı win7 oldu win98 ama hala preview yapıyo malak windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Windows 7'nin nesini beğenmediniz abi? herşey mükemmel. aradıgım bir şeyi 10sn de buluyorum. sadece search'e yazmam yeterli oluyor. herşey cok iyi. performansı süper. kilitlenmiyor etmiyor. yok yani eksi bişey yok win7'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Pickles said: hala anlamadım nasıl çözülüyor ? sistem özelliklerinden performansa girdim en iyi performans içini seçtim bütün tikler kalktı win7 oldu win98 ama hala preview yapıyo malak windows Daha bu sabah bende bunla uğraştım. İşteki bilgisayarımda seninki gibi resimli çıkıyodu. Laptopta da böyle olsun istiyodum. Açtım personalize'ı theme olarak "Windows 7 Basic" seçiliydi onu "Windows 7 Aero" yaptım direk resimli oldu. Şimdi macteyim o yüzden deneyemiyorum, bi dediğimi dene istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar