Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

7 de olsa vistada olsa adam olmazmış senden windows

Suark

Öne çıkan mesajlar

delirdim gene ya ne bela işletim sistemiymiş ne gerizekalı bişimiş ya bu
sürekli sorun çıkarıyor, allahın belası dedim o kadar windows 7 falan istemiorm xp verin olmadı 98 verin diye.
yaw o kadar övdüler bide delirecem kırıp atıcam şimdi bilgisayarı aptal herif.

1-) ABI NEDEN DEĞİŞTİRİYORSUNUZ
menüleri neden değiştiriyorsunuz?neden ya biri şunu açıklasın bana, neden yani noluyo azcık yuvarlak yapınca ne değişio?
yapmayın abi, ya da yapıosan, ilk kurduğunda windows 98 e don diye bi tuş olsun basalım kurtulalım bu aptallıktan.
neyse genede yeni taskbara alıştık güzel olmuş lol neden güzel olmasını isteyeyim onuda anlamadım ya

2-) fat32 de sureklı sorun cıkarıyor allahın belası.
illa format attıracak externala
sorunlumusun nesın

3-) en delirdiğim kısmı. Ne güzel ofisi kurdum oh mis, vba açtım oh mis.
helpe bastım, configure ediorm dedi, neyi configure ediosa artık? - sonra reboot lazım dedi.
oha dedim
nese reboot ettik
eee bu hala açılmıyor
ulen excel çalışmıosa ben napim bilgisayarı
hey yarappğim yeni bişi yapmayın abi yapmayın çıkarmayın yapmayın siz yapınca yeni laptoplar içinde bu salak şeylerle geliyorlar

ÖFF
Sosyal ağlarda paylaş

ok hallettim boldluyorum bu yüzden

önceki helpi silmiyor sanırım bu arkadaş o yüzden çakışma oluyor

c: programdata/microsoft help i siliyoruz, adını falan değiştiriyoruz.

sonra helpe basınac 1 kere configure ediyor, reboottan sonra çalışıyor
B)
Sosyal ağlarda paylaş

xp bana göre vistadan bin kat daha iyi bir işletim sistemidir zaten,arkadaş o yüzden xp demiş,yoksa vistanın kullanılacak hiçbir şeyi yok,win 7 bana göre oldukça başarılı bir işletim sistemi olmuş,vistanın o itici gelen özellikleri,fıtık eden davranışlarını minimuma indirgeyebildikleri için şu an en iyisi win 7
Sosyal ağlarda paylaş

Şu söylediğin hatalar tam babane, dede tarzı windows kullanımından doğuyo ya :D Azcık baksanız, windows tema tarzını değiştirince ilk sorun çözülüyo zaten. Hatta bonus olarak pickles'ın sorunu da öyle çözülüyo. O tablarda resim göstermesi en ileri tema tarzını seçince oluyo. Bi kademe düşür düzeliyo.

Fat32'de hiçbi sorun çıkmadı bende, sende ne çıktı onuda bilmiyorum.

Üçüncü sorun da ofisin kendi sorunudur heralde. Google'a yazıpda çözülmemiş sorun olucağını sanmıyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

win 7nin abv

ses kartını sökmek durumunda kaldım. onboard seskartını kullanıyorum. neden?

creative deki abiler win7ye driver yazacak kadar creative değilmişler.

abv abv abv.

üstüne üstlük mikrofonumu tanımamak gibi bir huyu da var win7 nin.

tamam ben o mikrofonu aldığım zaman popüler olan işletim sistemi win 3.1 idi eyvallah ama xp'de cayır cayır çalışıyordu o mikrofon.
Sosyal ağlarda paylaş

google da bulana kadar çatladım zaten
google ozurluyum bıraz, di biraz yardımcı olmaya calıstı ama nafile
1 tane post gordum, ordan feyz alarak çozdum olayı.

abı ben cok bısı ıstemıorm, excelım sorunsuz calıssın arada nete gırebıleyım, bıde 3-5 program var ıstedıgım onlar calıssın yeter.

yok anımasyonlar yok zıplayan seyler falan
Sosyal ağlarda paylaş

El-Barto said:

Şu söylediğin hatalar tam babane, dede tarzı windows kullanımından doğuyo ya :D Azcık baksanız, windows tema tarzını değiştirince ilk sorun çözülüyo zaten. Hatta bonus olarak pickles'ın sorunu da öyle çözülüyo. O tablarda resim göstermesi en ileri tema tarzını seçince oluyo. Bi kademe düşür düzeliyo.

Fat32'de hiçbi sorun çıkmadı bende, sende ne çıktı onuda bilmiyorum.

Üçüncü sorun da ofisin kendi sorunudur heralde. Google'a yazıpda çözülmemiş sorun olucağını sanmıyorum :D

hala anlamadım nasıl çözülüyor ? sistem özelliklerinden performansa girdim en iyi performans içini seçtim bütün tikler kalktı win7 oldu win98 ama hala preview yapıyo malak windows
Sosyal ağlarda paylaş

Pickles said:

hala anlamadım nasıl çözülüyor ? sistem özelliklerinden performansa girdim en iyi performans içini seçtim bütün tikler kalktı win7 oldu win98 ama hala preview yapıyo malak windows

Daha bu sabah bende bunla uğraştım. İşteki bilgisayarımda seninki gibi resimli çıkıyodu. Laptopta da böyle olsun istiyodum. Açtım personalize'ı theme olarak "Windows 7 Basic" seçiliydi onu "Windows 7 Aero" yaptım direk resimli oldu. Şimdi macteyim o yüzden deneyemiyorum, bi dediğimi dene istersen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...