Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 sanat eseri olmuş abi direk. takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 2tane 'Öldürülmüş 'devlet adamını karıştırmasaydınız komik olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Semra Teyze? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Yalnız İ.Melih Gökçek'te bayağı bayağı başa oynuyor ulen Tayyibi devirip başbakan falan olmasın adam belediye başkanıyken bile meclis içinde her türlü iş bitiriyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 cok basarili doruk +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Turkceplease said: 2tane 'Öldürülmüş 'devlet adamını karıştırmasaydınız komik olabilirdi. eceliyle ölenleri kullanır bi dahakine artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 komik çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 big troll alert... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 beslemeyin şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Turkceplease said: 2tane 'Öldürülmüş 'devlet adamını karıştırmasaydınız komik olabilirdi. http://images2.memegenerator.net/Serious-fish-spongebob/ImageMacro/3052190/oh-look-its-this-thread-again.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 doruk'un eserini biri gif lesin acilen. parça parça. böyle üzerimize üzerimize gelsin haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 doruk yetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 LucifeL said: Yalnız İ.Melih Gökçek'te bayağı bayağı başa oynuyor ulen Tayyibi devirip başbakan falan olmasın adam belediye başkanıyken bile meclis içinde her türlü iş bitiriyor:) aboo agzından yel alsın abi mumla ararız bu günleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 yok aga ters totem yapıyorum :) yoksa hakikaten ararız mumla bugünleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 abi yalnız dikkat ettysen akp de kimse bulasmıyo gökcek e,tayyp bile,aslında gökcegi gazlayıp akp yi icten cökertebilirler.lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Geçen seçimlerde İ.Melih Gökçek'i aday göstermemek için çok uğraştı Tayyip ama Gökçek medyada da açık açık beni aday yapmazsanız ipinizi çekerim tarzı tehdit vari konuşmalar yaptıktan sonra aday gösterdi Akp. Bir rivayete göre İ.Melih Gökçek'in parti içinde başta Tayyip olmak üzere bir çok kafa kadrodaki kişilerin ipini çekebilecek kaset,döküman ve dosya tarzı şeylere sahip olduğu ve bu yüzden kimsenin İ.Melih Gökçek'e dokunamadığı söyleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 doğru. karşılıklı yolsuzluk vb dökümanları belgeleyerek bugünlere gelmiş bi adam. sen beni yakarsan ben seni yakarım şeklinde çeviriyolar işleri. gökçek her daim farklı oluşumlar içinde kendine yer bulacaktır, parti önemli değil adam için ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 dreagloth said: Semra Teyze? ahuahuaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Menderes'i savunmadan önce biraz tarih öğrenin. Eğer rage yapacak bir tip olsaydım wall of text bile dizerdim ama bunla yetinelim şimdilik, zaten cumartesi anayasa sınavım var :( http://sales.starcitygames.com/cardscans/MAGMIR/wall_of_roots.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Viktor said: Turkceplease said: 2tane 'Öldürülmüş 'devlet adamını karıştırmasaydınız komik olabilirdi. http://images2.memegenerator.net/Serious-fish-spongebob/ImageMacro/3052190/oh-look-its-this-thread-again.jpg Ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bu sefer konunun değişik bi yere gitmesini istiyorum değişik bişey deniycem bence adnan menderes çok demokratik bi adamdı lan medyada üniversitede falan sansüre tamamen karşıydı hatta onlara özerklik verilmesinden yanaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Patideki troller icin bunlardan biri gerekiyo artik nufuslari cok artti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar