Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA Avrupa Ligi | Porto - Beşiktaş 04 Kas 2010 22:05

PZero

Öne çıkan mesajlar

Eralp said:

hahaha hakan yine hata yaptı :D

abi yalnız schuster de acayip bi bezginlik seziyorum ben. Sezon sonu gelmeden eeee başlarım lan böyle ülkeye diyip istifayı basıp gidicek gibi duruyo.

ee kusura bakmasın o zaman, maçları ciddiye alsın

Beşiktaş IBB'yi de yenerdi, Kayseri'yi de yenerdi Manisa'yı da, TS maçı şüpheli

Sen gidip ülkeyi, ligi küçümsersen bezersin tabii,

Elinde sağ bek yoksa ve Hilbert'in yetersiz olduğunu görüyorsan yerine Ibrahim Toraman'ı koy. Bu adam iyi kötü adam olmayınca sağ bek oynuyordu, en azından sağ bekte ne işler döndüğünü biliyor. Hilbert'i sağ beke koyup hem adamı harcıyor, hemde orada yaptığı hatalar takımı yapıyor.

Sakatlıktan yeni çıkmış adamı niye böyle önemli bir maçta oynatırsın? Aurelio'dan bahsediyorum. Elinde Necip'in var, tamam haftasonu çok önemli bir hata yaptı ama o hatadan sonra da ne kadar çok çabalamıştı. Adam istekli ve böyle bir maçta Necip'le çıksan eminim orta sahadaki herkesten daha istekli oynardı. Parlama maçları bunlar çünkü,

Yok yani Schuster çok küçümsüyor herşeyi,
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

ya savunma iyi oynarken olmayan bi penalti ile gol yedik ya... abicim seni gör diye koymslar oraya 30cm önünde pozisyon.. ulannn adam daha hakana yaklasmadan zaten tökezleyip dusmeye baslıo caldgn penaltiya bak ya...
hani hakanin savunulcak bi yani yok ama penalti fln diil yani :S

tamam saçma bi penaltı oldu da, savunmanın nesi iyi oynuyordu? kevgire dönmüştü savunma. hatta bi pozisyonda utanmasa rakip forvete asist yapacaktı önüne pas verdi de adam atamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

DarKRideR said:

toggie said:

tribunde dogru durust seyirci yok ki

tvde doğru dürüst spiker yok ona bakarsan da

dogru durust spiker var da starda hep en kotuler oldu.
sabri urgan, ilker yasin, ertem şener, emre tilev. hepsi birbirinden beter.

abi şuan beşiktaş maçından, yani ilker yasin'den bahsediyorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

o kadar dijital mijital, uydu falan gibi seyler taktırıyolar televizyonlara mac izlemek icin ama hic spikeri degistir secenegi koymuyolar kumandaya kızıyorum ben de.

mesela premier lig maclarını ingiliz spikerden izleyebiliyorum super oluyor. keske aynı secenek startv spikerleri icin de gecerli olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...