Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

salih memecan

Artariel

Öne çıkan mesajlar

dreagloth said:

aktv de olabilir ama

atv satıldığından beri aktv zaten. yeni birşey değil.

kılıçdaroğlunun böyle bi durum karşısında tepki bile vermemesi lazım bence. hele dava açmaya filan kalkışırsa tam tayyibin seviyesine düşer.
ama muhtemelen gaza gelicek ve zırlıycaktır. yine mahalle kavgasına dönücek olay "recep bey gibi dansöz varken bik bik bik" "recep tayyip ivedik gibi ağzı bozuk varken bik bik bik" diye..
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi salih memecanı yada akp yi savunuyor gibi gozukmek istemiorm kesinlikle ama solede bişi var.

http://www.milliyet.com.tr/bu-sergi-cok-tartisilir-/siyaset/sondakika/30.10.2010/1308016/default.htm

hani boşuna yapmış diyemezsiniz sonucta.

said:
Aşağıda örneği verilen ağlamalardan hangisi sahtedir” yazan ve üzerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AKP Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu ile Fethullah Gülen’in ağlama fotoğraflarının bulunduğu resimde “hepsi” seçeneğini kalemle işaretledi.

olay burdan çıkıyo yani.
Sosyal ağlarda paylaş

jay leno durup dururken "obama sux lol nigger" demiyor ama, adamın uyguladığı politikalarla ilgili bir eleştirisi varsa, konuyla alakalı bir şekilde dalgasını geçiyor. ( ulan elin küreksuratlısını da savundum ya , neyse.. )

salih memecan paralı çizerdir, bu kadar basit. abileri parasını cebine koyarlar, o da aldığı paranın hakkını vermek için çizer durur, omurgasızdır. omurgası varsa da cüzdanının şeklindedir.

her dönem bunun gibi çizerler olur, hükümet değiştikten sonra da unutulur giderler.

daha önce hiç bir yancı çizer bu kadar saçmalamamıştı, takla atıcam derken belini kırıcak memecan. eminim kendisine komik gelmiştir ilk çizdiğinde, olur öyle . ben de bazen osurduğumda gülüyorum falan, aynı şey.
Sosyal ağlarda paylaş

sebebi var dediler ya bi onceki sayfada
haberleri fln bi 3yil once seyrediyordum, o zamanlar bi olay ustune ciziyordu salih memecan zaten, durup dururken suna tu kaka dedigini gormedim (ben tvden uzak kalinca degismis olabilir tabi)

mesela ab sureci ile ilgili bisi olurdu o gunlerde onu cizerdi, anayasa ile ilgili bisi olurdu onu cizerdi. durup duruken bisi yarattgini ben gormedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şimdi şöyle bir şey var.

Tayyipler alemiyle bir değil bu. Tayyipler alemi muhabbetinin arkasında çok daha masum bir durum var.

Bir cumhuriyet gazetesi karikatüristi bir haberde Tayyip'in bir konuyu yüzüne gözüne bulaştırdığını, içinden çıkamadığını simgelemek için yumağa dolanmış kedi çizip kafasını tayyip şeklinde yapıyor. Herhangi bir hakaret yok, herhangi bir küçümseme aşağılama yok. Ama rte adama dava açıyor, penguen de bunu protesto etmek için sözkonusu karikatürü çiziyor, amaç meydan okumak, eleştirmek. Ha ayıp mı derseniz abartıldığı için evet ayıp. Ama iş masum bir tepkiden başlıyor. Üstelik tepkiyi gösteren derginin tarafsızca tüm siyasi görüşleri eleştirdiği ve hepsine benzer çizimlerle eleştiri getirdiği göz önüne alındığında durumun farkı daha da belirginleşiyor.

Burada Salih Memecan tamamen kendi kafasına göre, hiçbir sebep ya da dayanağı olmadan agresifçe, hakaret içeren bir harekette bulunmuş. Hani mesela Kılıçdaroğlu o gün bir "çevir kazı yanmasın" hareketi yapar, ne bileyim özel olarak bir sözünü tutmamış olur, akşam çıkar dansöz kıyafetiyle karikatürünü koy. Ya da adam o gün bir mitingde tv programında çıkıp hakaretli küfürlü konuşur, hemen akşamına "rörörörö" küfrederken çizer koyarsın üstüne de "türkiyede muhalefet" yazarsın olur biter. Gayet de güzel bir eleştiri, yerli bir hareket olur. Ama durup dururken, gündemde öyle bi olay yokken "bakın kılıçdaroğlu şudur budur üstüne budur eki eki komikli karikatür yaptım" dersen üstüne bi de soru cevap olarak yazılı şekilde hakaret edersen hem başta angutluk etmiş olursun, hem gereksiz yere hakaret/terbiyesizlik etmiş olursun, hem de "senin mizah anlayışının içine tüküreyim(sansürsüzü de var)" diyenleri haklı çıkarmış olursun.

doğru söledin dostum
Sosyal ağlarda paylaş

a) Dansöz

kıvırttığını çeliştiğini görmedim.laflarında çeliştiğini görmedim.

b) Ağzı Bozuk

küfür ettiğini görmedim. recep bey demek küfürse mahkeme kararı ile recep isimlerini sildirsin recep isimliler.

c) Boykotçu

boykotçu helal olsun.tepkisini versin boykotçu olsun.muhalif olsun.şakşakçı olmasın. muhaliflik karakter göstergesidir.

d) Hepsi

hepsi bir müzik grubu kemalle alakası yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...