Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

55-0 bursa kazanır dgsgsdfs

barnacle

Öne çıkan mesajlar

volkan şen yalan ya. adam 4 şampiyonlar ligi maçında da yerlerde süründü paspas oldu. ayağa kalkamadı lan adam maç boyunca. ah sakatlandım vah burkuldum küçük emrah bakışları hep. abicim git biraz body yap vücut yap da ezmesinler seni böyle. bal yapmayan arı derler ya aynı o koş koş koş da bişi olduğu yok.

tecrübe mecrübe değil yani şu takımın olayı maçta forma giyen 14 kişiye ayrı ayrı söyleyeceklerim var da uğraşamam. hepsi kötü oynuyor fiyasko yani. millet dicek bu mu lan türkiye ligi şampiyonu almayalım bunları seneye hepsi avrupa ligine gitsin diye. hayır abuk subuk romanya ukrayna isviçre danimarka gibi liglerden şampiyonlar ligine takımlar ilk senelerinde harikalar yaratabiliyorken, ama onlar tecrübesiz ilk kez katılıyorlar ondan yeaav gibi lafların arkasına sığınmak çok saçma. bugün gs de fb de bjk de şu maçları oynasa aynı duruma düşecektik. futbolumuz iyiye mi gidiyor yoksa dibe mi battı anlamadım.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

fener hatta neredeyse puan bile alıyodu, son maç Barça'yla 89a kadar 1-1 gitti de aha dedik giderayak puan aldı neyse, 89da sonra yanlış hatırlamıyosam Rivaldo frikikten takmıştı golü.

Bunlar her maç 3-0 4-0

... evvet sayın seyirciler, şampiyonlar liginde fenerbahçe ilk puanına çok yakın, topun başında rivaldo, rivaldoooo...rivaldo :(
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

arkasokak sana katıldıgm bir nokta var o da su ki ; evet bir adim atılmali. O da Baroş'un Guti'nin Q7'nin Niang'in Emre'nin avrupada oynamasina izin vermektir.. her mac ayak kırma amacyla futbolculara dalinan bir ligde malesef takımlar avrupaya revir gibi gitmekde.. son sivas macinda guti'ye yapılan ortada.. konya'nin fenere yaptgi ortada..

Abi sonrada diyorlar GS2nin neden 10 oyuncusu sakat FB nin niye 20 futbolcusu sakat BJK de nie 30 oyuncu sakat. Olur tabi. Türkiye'de futbol sert oynanıyormuş. Şuna ülkedeki futbolcular beceriksiz futbol oynamıyorlarda kick boks yapıyorlar desek? Hakemlerde vicdansız. Sert futbolu bizimkiler sakatlama olarak algılıyor heralde. Öyle şey mi olur lan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Beşiktaş o:)...
Hatta rahmetli Kazım Kanat,artık Beşiktaş Türkiye'nin Avrupa'da temsilcidir demişti 3-0'lık maçtan sonra...Tabii sonrası kötü oldu Leeds'ten 6,Barça'da 5,Milan'dan 4 yemişlerdi sanırım ama çok zor gruptu kabul:)....

tarihimiz böyle garipliklerle dolu ya ASDSA

sen git barça'yı farklı yen, sonra farklı yenil

Liverpool'u ezerek yen, ama ardından ezilerek tarihe mağlubiyetini yazdır.

Manu'ya yenilip, ardından rövanşı almayı başarabildik galiba sadece asdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...