Phyx Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 ahmedinejad said: 0 0 dı 1-0 olmuştu son dakikada. rivaldo'nun o golü de yılın frikik golü seçilmişti. fenerin tek golu yamulmuyorsam leverkusen deplesmanında oktay atmıştı. 2-1 yenildiydi fener. hafızama çakayım. lyona da atmistik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 acıyorum yhau bursaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 NoS said: Her şeyi geçtim ama 10 haftadır lig devam ediyor, adamlar 6 maç kafadan şampiyonlar liginde oynayacaklar nasıl reklam alamazlar ? Bu ülkede bu adamlara reklam verecek kimse mi yok ? takım kötü olunca reklam vermek istemez kimse mauhau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Rubin Kazan 0 - 0 Panathinaikos Benfica 4 - 3 Lyon Fc Cobenhagen 1 - 1 Barcelona Hapoel Tel Aviv 0 - 0 Schalke 04 Valencia 3 - 0 Rangers Werder Bremen 0 - 2 Twente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Aslında kötü olması da reklam aldırtır.Ben merak ederim kim ulan bunlar daha gol atamamışlar puahuaha diye bakarım yani netten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Benfica Lyon maçının özetini izlemek lazım, Barcelona da ezik muahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Tottenham H. 3 - 1 Inter Milan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bu sefer olmuş 11'e 11 yetememişler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Benfica 4 - 0 ondeydi 4-3 bitti golelrde 75 den sonra gelmis Lyon un o mac deli gecmisdir son dakkalari (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 lyon noldubu sene ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 volkan şen yalan ya. adam 4 şampiyonlar ligi maçında da yerlerde süründü paspas oldu. ayağa kalkamadı lan adam maç boyunca. ah sakatlandım vah burkuldum küçük emrah bakışları hep. abicim git biraz body yap vücut yap da ezmesinler seni böyle. bal yapmayan arı derler ya aynı o koş koş koş da bişi olduğu yok. tecrübe mecrübe değil yani şu takımın olayı maçta forma giyen 14 kişiye ayrı ayrı söyleyeceklerim var da uğraşamam. hepsi kötü oynuyor fiyasko yani. millet dicek bu mu lan türkiye ligi şampiyonu almayalım bunları seneye hepsi avrupa ligine gitsin diye. hayır abuk subuk romanya ukrayna isviçre danimarka gibi liglerden şampiyonlar ligine takımlar ilk senelerinde harikalar yaratabiliyorken, ama onlar tecrübesiz ilk kez katılıyorlar ondan yeaav gibi lafların arkasına sığınmak çok saçma. bugün gs de fb de bjk de şu maçları oynasa aynı duruma düşecektik. futbolumuz iyiye mi gidiyor yoksa dibe mi battı anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Rewendor said: fener hatta neredeyse puan bile alıyodu, son maç Barça'yla 89a kadar 1-1 gitti de aha dedik giderayak puan aldı neyse, 89da sonra yanlış hatırlamıyosam Rivaldo frikikten takmıştı golü. Bunlar her maç 3-0 4-0 ... evvet sayın seyirciler, şampiyonlar liginde fenerbahçe ilk puanına çok yakın, topun başında rivaldo, rivaldoooo...rivaldo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 applev0dka said: arkasokak sana katıldıgm bir nokta var o da su ki ; evet bir adim atılmali. O da Baroş'un Guti'nin Q7'nin Niang'in Emre'nin avrupada oynamasina izin vermektir.. her mac ayak kırma amacyla futbolculara dalinan bir ligde malesef takımlar avrupaya revir gibi gitmekde.. son sivas macinda guti'ye yapılan ortada.. konya'nin fenere yaptgi ortada.. Abi sonrada diyorlar GS2nin neden 10 oyuncusu sakat FB nin niye 20 futbolcusu sakat BJK de nie 30 oyuncu sakat. Olur tabi. Türkiye'de futbol sert oynanıyormuş. Şuna ülkedeki futbolcular beceriksiz futbol oynamıyorlarda kick boks yapıyorlar desek? Hakemlerde vicdansız. Sert futbolu bizimkiler sakatlama olarak algılıyor heralde. Öyle şey mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Rewendor said: fener hatta neredeyse puan bile alıyodu, son maç Barça'yla 89a kadar 1-1 gitti de aha dedik giderayak puan aldı neyse, 89da sonra yanlış hatırlamıyosam Rivaldo frikikten takmıştı golü. Bunlar her maç 3-0 4-0 o maç 1-0 bitmişti. 0-0 gidiyordu maç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 beter olsunlar diye yazıyoruz da bu kadarını temenni etmiyordum. iyi oluyor ama tslde korunan takımların yurtdışında maymun oluşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 evet yanlış hatırlamışım 0-0dan 1-0 olmuş da çok bir farkı olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ispanyada 5-0 bitmişti sallamıyorsam :) yada o beşiktaş mıydı.3-0 yenmişlerdi barçayı.rovanşı mı 5-0 dı leeds 6 falan atmıştı.karıştı iyice bunlar hep 3-5 yedikleri için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Beşiktaş o:)... Hatta rahmetli Kazım Kanat,artık Beşiktaş Türkiye'nin Avrupa'da temsilcidir demişti 3-0'lık maçtan sonra...Tabii sonrası kötü oldu Leeds'ten 6,Barça'da 5,Milan'dan 4 yemişlerdi sanırım ama çok zor gruptu kabul:).... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 o 3-0'lık barça galibiyetinin bilet duruyo bende ;) öyle maç olmaz daha artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 3-0'da Noumaydı galiba kontratağa çıkacak son dakkada, skor zaten 3-0 olmuş adam kaleye kadar koşup bi gol şansı daha yaratmaya üşenmişti resmen, yarısahada tek başına, koşsa kaleciyle karşı karşıya olacak 50 metreden kaleye vurup auta atmıştı topu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Arkasokak said: beter olsunlar diye yazıyoruz da bu kadarını temenni etmiyordum. iyi oluyor ama tslde korunan takımların yurtdışında maymun oluşu. ahahah korunan takım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Silphatos said: o 3-0'lık barça galibiyetinin bilet duruyo bende ;) öyle maç olmaz daha artık abiii cocuktum resmen o zman ama unutmadgm asla da unutmayacagm maclardan birisi ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Yazcak başlık bulamadım da Ali Tandoğan'a çok sıkıldım sinirim bozuldu.Umarım bi an önce sağlığına kavuşur.Kafatası çatlamış...Daha sonra da sahalara döner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Sotto said: Beşiktaş o:)... Hatta rahmetli Kazım Kanat,artık Beşiktaş Türkiye'nin Avrupa'da temsilcidir demişti 3-0'lık maçtan sonra...Tabii sonrası kötü oldu Leeds'ten 6,Barça'da 5,Milan'dan 4 yemişlerdi sanırım ama çok zor gruptu kabul:).... tarihimiz böyle garipliklerle dolu ya ASDSA sen git barça'yı farklı yen, sonra farklı yenil Liverpool'u ezerek yen, ama ardından ezilerek tarihe mağlubiyetini yazdır. Manu'ya yenilip, ardından rövanşı almayı başarabildik galiba sadece asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar