Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Canlı Yayında Ot İÇTİ

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Esrar içenler kendini doğrar??

Lan?

Bir kere saçma sapan şeylere dahi güldürmek harici etki yaptıysa, bir kere etrafta olmayan birşey gördüysem ne olayım.

Hani tamam maharet değilde, abartmayın abi. Yok onu görür, yok böyle yapar. Böyle dene dene mileti daha da meraklandırdılar. İnanmayın öyle acaip halüsülülüler falan görülmüyor, gören de yalan söylüyordur.

Yaklaşık 10 kişilik bir deney grubu ile destekleyebilirim bu dediklerimi. Kendini meyve sanan esrarkeş ne lan asdfasfsad
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Sotto said:

Bilimum kanser riskleri bir yana,bağımlı olunan herşey o olmadığnında acı yaratır,demek istediğim buydu haksız mıyım...Esrar bağımlısı olan biri,kolay kolay çat diye kesemez,bağımlı da buna denir,bu da acı yaratır...Çok sigara içen birinin sigara olmayınca sinirli olması gibi...Acıyı sadece fiziksel olarak algılamayın.Ayrıca dediğim gibi hastalığından tut,kafa güzelken yapabileceğin bir türlü fiziksel tehlike vs...
oha hangi kanser riski yok artik. THC kanser tedavisinde kullaniliyor farkinda misin, beyin kanseri hucrelerini yokettigi de tibben kanitlandi?

ha tabi marijuana yasal olmadigi icin, yasadisi sekilde aldiginda uzerinde allah bilir neler olacak, zira uretim bastan yasadisi ve kontrolsuz oldugundan bitkinin uzerindeki tum bocek zehirleri, adamlarin gramaji artirmak icin koyduklari vs vs cigere direk. bu goz onune alinirsa, evet torbacidan alinan ot adami kanser yapar orasi dogru. marijuana'nin yasal olmasini en cok bu sebeple destekliyorum, icen yine icecek, en azindan sagliginin icine etmesin, uyusturucu kacakciligindan mafyalar, teror orgutleri vs nemalanmasin falan.

THC zararlidir veya bagimlilik yapar diye adam gibi bi tip bolumunden makale (paper yani, oyle kose yazisi falan demiyorum dergiden) varsa gosterir misiniz, ben gormedim hic. sizin zararli/zararsiz veya bagimlilik yapici/yapmayici oldugunu dusunmenizin bi onemi yok zira.

Mesela Google'dan bakınca bir sürü şey çıkıyor karşıma,hangisine güveneceğimi bilemedim...
Şöyle bir link gördüm mesela BBC diye koyuyorum yoksa,koymazdım...Yani demek istediğim,adam orada belirtmiş aslında,marijuhana içmenin uzun vadede ne gibi riskleri olduğu hakkında pek bilgimiz yok demiş...Sonuçta kullanımı sigara kadar yaygın değil,ve saf marijuahana etkisini bulabilmeleri zor sanırım,çünkü muhtemelen ot içen insanlar sigara da kullanıyorlardır,en azından bir bölümü...
http://news.bbc.co.uk/1/hi/7869709.stm

Marijuana'nın kanser tedavisinde benim bildiğim (ve Cancer.gov'da geçen şekliyle http://www.cancer.gov/cancertopics/factsheet/Support/marijuana) kullanıldığı şekli,kusmayı,bulantıyı vs engellemede yardımcı olması...Onun dışında kanseri iyileştiriyor,tümörleri zayıflatıyor gibi şeyler mevcut ancak doğruluğu kesin değil sanırım..Zaten öyle olsaydı kanserin çözümü olurdu ot...
Cancer.org'dan aldım,dediğim gibi uzun vade etkileri tam kesin değilmiş...

"Any researchers agree that marijuana contains known carcinogens, or chemicals that can cause cancer. Results of epidemiologic studies of marijuana and cancer risk have been inconsistent, and most recent epidemiologic studies have not found a substantial effect on cancer risk. However, some researchers caution that these studies are difficult to conduct, as some people may not be truthful about illegal habits such as smoking marijuana, and that these negative results should not be interpreted as convincing evidence of safety. They caution that smoking marijuana may decrease reproductive function, cause lung disease, and increase the risk of cancer of the lungs, mouth, and tongue. It may also suppress the body's immune system and increase the risk of leukemia in children whose mothers smoke marijuana during pregnancy. Women who are pregnant or breastfeeding should not use marijuana."

http://www.cancer.org/Treatment/TreatmentsandSideEffects/ComplementaryandAlternativeMedicine/HerbsVitaminsandMinerals/marijuana

Dediğim gibi çok link var Google'da,ancak Cancer.org nispeten daha iyidir diye düşündüm...
Sosyal ağlarda paylaş

Yine son kez belirteyim..Saf Marijuana içmenin kanser yapıp yapmadığı üzerindeki kesin etki ve uzun vadede ne gibi sorunlara yol açtığı tam bilinmiyor,yeterli araştırma yok...Ancak linke bakarsanız;

http://www.cancerhelp.org.uk/about-cancer/cancer-questions/does-smoking-cannabis-cause-cancer

İçeriğinde tütünde olan substance'lerden olduğunu görüyoruz...Verdiğim linklerin yalancısıyım...
Sorun zaten saf marijuana içmenin direk etkisini bulmanın zor olması,çünkü dediğim gibi bir sürü insan yanında tütün ürünlerini de kullanıyor...
Kanser tedavisinde de,belirttiğim gibi,gözetim altında,acıyı,kusma ve bulantıyı azalttığı için kullanılıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...