Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kış lastiği deneyimi olanlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Lastik alırken imalat yılını iyi kontrol edin.
Bende kışlık lastik alıcam eskiden sürekli michelin (yazamadım) vakumlu denilenden alırdık ama artık üretilmiyor veya uretim kalitesi mi dusmus bişiler olmus anlamadım. Şimdi tavsiye edeceginiz başa ne lastik var kış için. Araba 4 çeker ve uzun yol yapıyorum baya yani hıza dayankılı olması lazım lastiklerin. 160-180 hıza uygun olmalı.
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
selamlar. necro gibi olacak biraz ama uygun gibi başlık.

kış geliyor malum. yeni lastik alayım diyorum. dört mevsimler ankara kışı için özellikle ne kadar uygun? yoksa illa kış lastiği mi alayım kararsız kaldım.
Mesaj tarihi:
ben geçen sene gölcükteki ford fabrikasına istanbuldan giderken 4 mevsim lastikle bir kaç kere kaydım.

sonrasında kış lastiğine geçtim. arada uçurum var gerçekten. erzurum vanla alakası yok, yerde buz varsa gittiğin yerde su balesi.
Mesaj tarihi:
5 yildir Ankaradayim kis lastiginin cok faydasini gordum, milletin kisin patinaj cektigi karlı yokuslarda hic sıkıntısız tirmaniyorsun. Diger taraftan yeni arabamin uzerinde 0 michelin 4 mevsim 17" lastik var. Zaten 80k arabaya verdik, daha fazla masrafa girmek istemiyorum, bunlarla idare edip, kışlıklari seneye mi alsam diye dusunuyorum. Gerek olmadıkca çok karda kışta cıkmayacagım, Bi akıl verin :)
Mesaj tarihi:
Selam,

Şimdi yaklaşık 1.000-1.500TL arasında masraftan kaçayım derken, Allah korusun, 80bin TeLe verdiğin araç bir kayıp da sağa sola vurursa falan... Yazık olmaz mı... Üzülmez misin... Ahhh ahhh demez misin...

Üzme tatlı canını, tak lastiğini :)

Saygılar.
Mesaj tarihi:
İstanbul'da son 5 senedir kullanıyorum ben. Önden çekişli arabaya sadece ön lastiklere aldım. Yılda 1-2 hafta gerçekten gerekli oluyor ama onda da mutlak gerekli oluyor. Ciddi fark ediyor. Hatta dört lastiğe de geçilebilir.
  • 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
µh said:

bende de 4 mevsim lastiği var da ankara kışında karda falan güvenilmez herhalde dimi

Michelin cross climate kullaniliyor da fiyati iki lastik fiyati oldugu icin yaz kis ayri almak daha mantikli sanki
  • Yeni Oluştur...