Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Lastik alırken imalat yılını iyi kontrol edin. Bende kışlık lastik alıcam eskiden sürekli michelin (yazamadım) vakumlu denilenden alırdık ama artık üretilmiyor veya uretim kalitesi mi dusmus bişiler olmus anlamadım. Şimdi tavsiye edeceginiz başa ne lastik var kış için. Araba 4 çeker ve uzun yol yapıyorum baya yani hıza dayankılı olması lazım lastiklerin. 160-180 hıza uygun olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Selam, Kış lastikleri bildiğim kadarıyla H sınıfı oluyorlar. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 oha lastigin de yazi kisi oluyormuymus ben lastik dedigin patlayinca gider yenisini alirsin diye biliyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 selamlar. necro gibi olacak biraz ama uygun gibi başlık. kış geliyor malum. yeni lastik alayım diyorum. dört mevsimler ankara kışı için özellikle ne kadar uygun? yoksa illa kış lastiği mi alayım kararsız kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 ben geçen sene gölcükteki ford fabrikasına istanbuldan giderken 4 mevsim lastikle bir kaç kere kaydım. sonrasında kış lastiğine geçtim. arada uçurum var gerçekten. erzurum vanla alakası yok, yerde buz varsa gittiğin yerde su balesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2016 Ne yazık ki dört mevsim lastikler Ankara için pek uygun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 5 yildir Ankaradayim kis lastiginin cok faydasini gordum, milletin kisin patinaj cektigi karlı yokuslarda hic sıkıntısız tirmaniyorsun. Diger taraftan yeni arabamin uzerinde 0 michelin 4 mevsim 17" lastik var. Zaten 80k arabaya verdik, daha fazla masrafa girmek istemiyorum, bunlarla idare edip, kışlıklari seneye mi alsam diye dusunuyorum. Gerek olmadıkca çok karda kışta cıkmayacagım, Bi akıl verin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 zincir de bulundur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Selam, Şimdi yaklaşık 1.000-1.500TL arasında masraftan kaçayım derken, Allah korusun, 80bin TeLe verdiğin araç bir kayıp da sağa sola vurursa falan... Yazık olmaz mı... Üzülmez misin... Ahhh ahhh demez misin... Üzme tatlı canını, tak lastiğini :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2016 İstanbul'da son 5 senedir kullanıyorum ben. Önden çekişli arabaya sadece ön lastiklere aldım. Yılda 1-2 hafta gerçekten gerekli oluyor ama onda da mutlak gerekli oluyor. Ciddi fark ediyor. Hatta dört lastiğe de geçilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2016 syron 365 aldım memnunum hemde 4 mevsim ama daha çok kış lastiği özellikleri taşıyor yazında kullanabiliyorsunuz. fiyat performans oranı çok iyi...Almanya'da tasarlanmış..n11 den almıştım 4 tane.. detaylar için syron 365 resmi detaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 ben de lassa snoways 3 aldım. eğer kışları soğuk geçen bir yerdeysen 4 mevsim lastikle kış geçmez, tam performans sergilenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2016 - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 kankalar ne alayım lastik, hangi marka iyidir 185 65 15 ticariye alıncak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 ticariye lassa abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 dandik diye degil hem yuke gelir hem zor asinir vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bu sadece ön tekerleri değiştirme geyiği yapılmalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 semavi dinlere inaniyosan yapilmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 petlas nası bide arabayı çok kullanmıyoruz zaten kışın, sadece polis 600tl kitlemesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 petlas da aynidir heralde entry lvl kis lastigi olacak iste. ticari icin olacak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Esh said: semavi dinlere inaniyosan yapilmali adfgsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 bende de 4 mevsim lastiği var da ankara kışında karda falan güvenilmez herhalde dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Esh said: semavi dinlere inaniyosan yapilmali allah korur diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 µh said: bende de 4 mevsim lastiği var da ankara kışında karda falan güvenilmez herhalde dimi Michelin cross climate kullaniliyor da fiyati iki lastik fiyati oldugu icin yaz kis ayri almak daha mantikli sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2016 4 mevsim ankara da kurtarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar