mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 of çok agrıyo sag alttaki üstündeki etimsi şey kalktı baya 2 tane 500mg lık parasetemol aldım (saf parasetemol hapı) dayanılmaz bi agrı vardı geçirdi haplar agrısını ama hala arada sızlıyo ve dokununca dişimle filan acıyo (çenemi her kapatısımda deyiyo ve acıtıyo) var mıdır dişçiye gitmeden böyle ne biliyim buz tut, tuz bas filan çözümü garbıçta degil henüz topic lütfen işe yarar şeyler yazın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 raki gargarala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 rakı yok jager var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 buz yerdim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Alkol. Uyuşukluk getiren bazı otlar vardır çiğneyince. Ağrı kesen otlar vardır. Papatya, nane, karanfil, adamotu(bu biraz tehlikeli ama), kekik... Bir de şu var tabii: Ağrıyan dişin üzerine sağ elini koy ve yedi defa Besmele ile Fatiha oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi kesin jagerde vardır o otlardan gargara mı yapıyım üstünde mi bekletiyim napıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 mulgear6 said: of çok agrıyo sag alttaki üstündeki etimsi şey kalktı baya 2 tane 500mg lık parasetemol aldım (saf parasetemol hapı) dayanılmaz bi agrı vardı geçirdi haplar agrısını ama hala arada sızlıyo ve dokununca dişimle filan acıyo (çenemi her kapatısımda deyiyo ve acıtıyo) var mıdır dişçiye gitmeden böyle ne biliyim buz tut, tuz bas filan çözümü garbıçta degil henüz topic lütfen işe yarar şeyler yazın dostum aynı diş (sağ alt) 2 aydır ömrümü yedi. benim de etimsi şeyin bi kısmı kalkık. doktora gittim ilk ağrıda, çekilmesi gerek dedi. antibiyotik gargara dayadı geçti. kullandım 2-3gün geçti ağrı. insanoğlu nankör dedim dursun. 1 hafta önce tekrar bi başladı ki diğer ağrı gibi değil. bildiğin ağrı değil çeneme tır binmiş gibi acıyo heryerim. gittim bi özel doktora, çekicek bu cumartesi. yarı gömülüymüş, şapka açıp çekip dikişliycek ufak bi operasyon ile. hemen de çekemedi, 4-5 gün antibiyotik kullanman gerek yoksa uyuşturamam dedi. acil git yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 benimde et kalkık ama acı yok ya. normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 barnacle said: benimde et kalkık ama acı yok ya. normal mi? eninde sonunda ağrı yapacak. bu meret tamamen çıkmış olsa da yarı gömülü ya da tam gömülü olsa da ağrıyormuş arkadaş. ancak panoramik film çekiyolar, tüm 20 likleri görüyosun. nizamı şekilde çıkmışlarsa ve çeneni rahatsız etmiyolarsa bi ihtimal çektirmeden yaşayabilirsin. fakat et parçası çıktıysa zaten diş eti-kök boyu olarak geriden geliyor bi parçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ama benim 2 yıldır böyle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 alkol gargarası veya alkollü pamuk basma olabilir, biraz alır acıyı ama en yakın zamanda dişçiye gidip çektirmen en uygun çözüm tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aralıkta yurda dönene kadar gidemem heralde ya burda gitmek istemiyorum yani 2 ay daha durucak gibi tabi çok acil dayanılmıyıcak gibi olursa çeker giderim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Zaten 20'liğini çektirsen de 2-3 gün derdini çekersin yine, yaşam alanın dışında çekilecek çile değil. Rakı kesin çözüm olmakla beraber absenth falan deneyebilirsin, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 eğer yamuk falan çıktıysa vay haline, ameliyatla cerrah çekmek zorunda kalır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yok bi ara baktırmıstım tanıdık bi dişçi vardı düzgün çıkıyo demişti gerçi 5-6 ay oldu rahat ama o eti atma acısı filandır umuyorum etin oralar daha çok acıyo cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ağrı kesici aldıysan etkisini göstermesini bekle sonra tuzla çalkalayıp uyu mümkünse az suyla nane papatya vb uyuşturucu bitkileri kaynat azcık soğumasını bekle gargara yap (sıcağa soğuğa duyarlıysa) alkol kullanma bence daha beter edersin. Düzgün çıkıyorsa bi yamukluk felan yoksa bence elleme ileriki yaşlarda öteki dişlere birşey olduğunda çok büyük yardımı olur 20liklerin köprü destek vb Geçmiş olsun valla ne diyim diş kötü bi olay :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Açılmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 alt dişler sıkıntılıdır. etin bir kısmı kalkmış diş görünür haldeyse, maksimum 10 dakikalık bir operasyonla dişçi alır o dişi (köklerin problem çıkarmadığını varsayıyorum). 7. kafa siniri direk bu dişlerin altından geçtiği için alt diş çekildiğinde genelde dikiş atılır buraya. 3-4 gün yanağın şiş gezersin, çektirdiğinden 1 hafta sonra da dikişlerin alınır, sorunsuz yoluna devam edersin. tavsiyem, yarın dişçini mesaide yakalayabilirsen git çektir o dişi. hem tatile denk getirmiş olursun, yanağın şiş dolaşmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 kimisinde çok pis eziyetli oluyor bunun ameliyatı yada çekilmesi, ama kimisinde de böyle hiç sorunsuz 2 günde geçiyor. çok ilginç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 intihar sebebi ağrı...ben operasyon geçirmiştim zamanında,diş kırıldı kökleri kalmıştı sonra iltihap falan 1 hafta apseli şekilde gezip(dayanılmaz ağrı ile) sonrası mutlu son.öyle gargara yok içki falan geçmirmiyor daha da bok ediyor,dayıcan ağrı kesiciyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Aluriel said: kimisinde çok pis eziyetli oluyor bunun ameliyatı yada çekilmesi, ama kimisinde de böyle hiç sorunsuz 2 günde geçiyor. çok ilginç ya. Solda direk çıktı ağrı acı yok anlamadım bile ne oldu birdenbire lol aa diş wtf modu ama sağ canıma ot tıkamıştı resmen belki solla yiyiorum diye olmuş olabilir :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 anne baba diş hekimi olunca böyle sorunları pek olmuyo insanın. annem tek seansta 4 ünü birden ninjaladı. anlamadım bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 ya işte sorun almanyada olmam türkiyede 23525 tane dişçi tanıdıgım var da işte burda gitmeye üşeniyorum + yemiyo şimdilik zaten biraz inceledim sadece et acı yapıyo onu da yavas yavas çiğneyip hallederim ben dişte acı yok gibi su anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 düzgün çıkıyorsa üstündeki eti kesebiliyorlar öyle sorun yapmasın diye, ilk fırsatta gitmeye çalış. rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Sağ böbreğim yoklamaya başladı 15 dakika önce, korkudan gidip koca bir bardak su ve bir ağrı kesici içtim. Keşke 20 yaş dişlerim ağrısaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar