Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

20 yaş dişi agrısı

mulgear6

Öne çıkan mesajlar

of çok agrıyo sag alttaki
üstündeki etimsi şey kalktı baya
2 tane 500mg lık parasetemol aldım (saf parasetemol hapı)

dayanılmaz bi agrı vardı geçirdi haplar agrısını ama hala arada sızlıyo ve dokununca dişimle filan acıyo (çenemi her kapatısımda deyiyo ve acıtıyo)

var mıdır dişçiye gitmeden böyle ne biliyim buz tut, tuz bas filan çözümü

garbıçta degil henüz topic lütfen işe yarar şeyler yazın
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Alkol.

Uyuşukluk getiren bazı otlar vardır çiğneyince. Ağrı kesen otlar vardır. Papatya, nane, karanfil, adamotu(bu biraz tehlikeli ama), kekik...

Bir de şu var tabii:

Ağrıyan dişin üzerine sağ elini koy ve yedi defa Besmele ile Fatiha oku.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

of çok agrıyo sag alttaki
üstündeki etimsi şey kalktı baya
2 tane 500mg lık parasetemol aldım (saf parasetemol hapı)

dayanılmaz bi agrı vardı geçirdi haplar agrısını ama hala arada sızlıyo ve dokununca dişimle filan acıyo (çenemi her kapatısımda deyiyo ve acıtıyo)

var mıdır dişçiye gitmeden böyle ne biliyim buz tut, tuz bas filan çözümü

garbıçta degil henüz topic lütfen işe yarar şeyler yazın

dostum aynı diş (sağ alt) 2 aydır ömrümü yedi. benim de etimsi şeyin bi kısmı kalkık.

doktora gittim ilk ağrıda, çekilmesi gerek dedi. antibiyotik gargara dayadı geçti. kullandım 2-3gün geçti ağrı. insanoğlu nankör dedim dursun. 1 hafta önce tekrar bi başladı ki diğer ağrı gibi değil. bildiğin ağrı değil çeneme tır binmiş gibi acıyo heryerim. gittim bi özel doktora, çekicek bu cumartesi. yarı gömülüymüş, şapka açıp çekip dikişliycek ufak bi operasyon ile. hemen de çekemedi, 4-5 gün antibiyotik kullanman gerek yoksa uyuşturamam dedi. acil git yani.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

benimde et kalkık ama acı yok ya. normal mi?

eninde sonunda ağrı yapacak. bu meret tamamen çıkmış olsa da yarı gömülü ya da tam gömülü olsa da ağrıyormuş arkadaş. ancak panoramik film çekiyolar, tüm 20 likleri görüyosun. nizamı şekilde çıkmışlarsa ve çeneni rahatsız etmiyolarsa bi ihtimal çektirmeden yaşayabilirsin. fakat et parçası çıktıysa zaten diş eti-kök boyu olarak geriden geliyor bi parçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağrı kesici aldıysan etkisini göstermesini bekle sonra tuzla çalkalayıp uyu mümkünse az suyla nane papatya vb uyuşturucu bitkileri kaynat azcık soğumasını bekle gargara yap (sıcağa soğuğa duyarlıysa) alkol kullanma bence daha beter edersin.
Düzgün çıkıyorsa bi yamukluk felan yoksa bence elleme ileriki yaşlarda öteki dişlere birşey olduğunda çok büyük yardımı olur 20liklerin köprü destek vb

Geçmiş olsun valla ne diyim diş kötü bi olay :S
Sosyal ağlarda paylaş

alt dişler sıkıntılıdır. etin bir kısmı kalkmış diş görünür haldeyse, maksimum 10 dakikalık bir operasyonla dişçi alır o dişi (köklerin problem çıkarmadığını varsayıyorum). 7. kafa siniri direk bu dişlerin altından geçtiği için alt diş çekildiğinde genelde dikiş atılır buraya. 3-4 gün yanağın şiş gezersin, çektirdiğinden 1 hafta sonra da dikişlerin alınır, sorunsuz yoluna devam edersin.

tavsiyem, yarın dişçini mesaide yakalayabilirsen git çektir o dişi. hem tatile denk getirmiş olursun, yanağın şiş dolaşmazsın.
Sosyal ağlarda paylaş

intihar sebebi ağrı...ben operasyon geçirmiştim zamanında,diş kırıldı kökleri kalmıştı sonra iltihap falan 1 hafta apseli şekilde gezip(dayanılmaz ağrı ile) sonrası mutlu son.öyle gargara yok içki falan geçmirmiyor daha da bok ediyor,dayıcan ağrı kesiciyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

kimisinde çok pis eziyetli oluyor bunun ameliyatı yada çekilmesi, ama kimisinde de böyle hiç sorunsuz 2 günde geçiyor. çok ilginç ya.

Solda direk çıktı ağrı acı yok anlamadım bile ne oldu birdenbire lol aa diş wtf modu ama sağ canıma ot tıkamıştı resmen
belki solla yiyiorum diye olmuş olabilir :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...