Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

azıcık zehirlendim sanırım

Dynun

Öne çıkan mesajlar

Ya dün bu saatlerde labdaydım.
eter, benzen ve tolueni damıtıp ayıracaktık sözde.
bayılanlar oldu.
75 ml aldığımız örnek geri toplamda 50 ml falan girdi.

14 grubun hepsinin bu kadar madde uçurduğunu ve o labda soluduğumuzu düşünürsek normal gibi.

attım eve kendimi akşam bi uyku çektim, geceki normaldir dedim de.
24 saat oldu neredeyse, ben hala çok fenayım.
şimdi hastaneye falan da gitmekten korkuyorum mide yıkarlar diye.
bi de hala sarhoş gibiyim. gözlerimi kapatınca flaşlar çakıyor dünyam dönüyor, keza yürüyünce de.

alternatif öneriler pls
Sosyal ağlarda paylaş

Olursen cok pis doverim.

Yogurt ya da bu tip durumlarda toksinleri atan yiyeceklerden tuketiver. Bir de hocaniz bilir, arayip soruver bi hoca nolcak diye.

Olumcul olsa simdiye kadar bile dayanamazdin muhtemelen ama gidip bi serum yemende fayda var gibi. Ihmal etme.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım zehirlendiğini düşünüyorsan hemen yoğurt ve süt ürünlerine aban. bende gemide çalışıyorum. tanker. toliendir eterdir benzendir naftadır vs. maruz kaldığımız oluyor. en güzeli yoğurta ve süte aban hemen.

birde miktarları şimdi okudum da olmaz o kadar tolienden bişey. gemide tankları yıkarken toliyen kullanıyoruz biz yaklaşık 200lt kadar:D
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:

Ya dün bu saatlerde labdaydım.
eter, benzen ve tolueni damıtıp ayıracaktık sözde.
bayılanlar oldu.
75 ml aldığımız örnek geri toplamda 50 ml falan girdi.

14 grubun hepsinin bu kadar madde uçurduğunu ve o labda soluduğumuzu düşünürsek normal gibi.

attım eve kendimi akşam bi uyku çektim, geceki normaldir dedim de.
24 saat oldu neredeyse, ben hala çok fenayım.
şimdi hastaneye falan da gitmekten korkuyorum mide yıkarlar diye.
bi de hala sarhoş gibiyim. gözlerimi kapatınca flaşlar çakıyor dünyam dönüyor, keza yürüyünce de.

alternatif öneriler pls
Yalnız seni tebrik ederim bu kadar belirti arasında bu kadar düzgün bi imla kullanarak bu yazıyı nasıl yazdın hakikaten helal...
Sosyal ağlarda paylaş

canım anam şişede su var sanıp dolaba koymuş. tiner stoklamıştım ve kullanıcam diye kaldırmamıştım. aaa soğuk su varmış diye bi yudum alır gibi oldum boğazımdan geçti geçmedi höörk diye geri çıkardım. yuttuysam az bişiy yuttum. ama tadı hala aklımda böyle. hafiften tuzlu mentollü zeytinyağı düşünün. bööyk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...