Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ya dün bu saatlerde labdaydım. eter, benzen ve tolueni damıtıp ayıracaktık sözde. bayılanlar oldu. 75 ml aldığımız örnek geri toplamda 50 ml falan girdi. 14 grubun hepsinin bu kadar madde uçurduğunu ve o labda soluduğumuzu düşünürsek normal gibi. attım eve kendimi akşam bi uyku çektim, geceki normaldir dedim de. 24 saat oldu neredeyse, ben hala çok fenayım. şimdi hastaneye falan da gitmekten korkuyorum mide yıkarlar diye. bi de hala sarhoş gibiyim. gözlerimi kapatınca flaşlar çakıyor dünyam dönüyor, keza yürüyünce de. alternatif öneriler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Soluyarak zehirlendiysen midenle ne ilgisi var? Git bir hastaneye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 geçmiş olsun da, mide yıkayacaklar diye korkmak ne demek, zehirlenip ölmek daha mı iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 olup gidiceksin, hastaneye gitmedigine pisman olmaya vaktin olmiycak. hastaneye git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 çünkü gerge haklı gecko :( soludum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yoğurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Olursen cok pis doverim. Yogurt ya da bu tip durumlarda toksinleri atan yiyeceklerden tuketiver. Bir de hocaniz bilir, arayip soruver bi hoca nolcak diye. Olumcul olsa simdiye kadar bile dayanamazdin muhtemelen ama gidip bi serum yemende fayda var gibi. Ihmal etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Basıcaklar serumu yarım saat, yeni doğmuş gibi çıkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 dersin hocasına dava açın hemen çat çat alın parasını evini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben daha kötüsünü yaşadım, ateş içinde kıvranıyodum. onda bile mide yıkamadılar. serum verip ayılttılar, sadece iki saat falan yattım hastanede. git yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 arkadaşım zehirlendiğini düşünüyorsan hemen yoğurt ve süt ürünlerine aban. bende gemide çalışıyorum. tanker. toliendir eterdir benzendir naftadır vs. maruz kaldığımız oluyor. en güzeli yoğurta ve süte aban hemen. birde miktarları şimdi okudum da olmaz o kadar tolienden bişey. gemide tankları yıkarken toliyen kullanıyoruz biz yaklaşık 200lt kadar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 sut bozuksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 peynire kesmediyse bi bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Dynun said: Ya dün bu saatlerde labdaydım. eter, benzen ve tolueni damıtıp ayıracaktık sözde. bayılanlar oldu. 75 ml aldığımız örnek geri toplamda 50 ml falan girdi. 14 grubun hepsinin bu kadar madde uçurduğunu ve o labda soluduğumuzu düşünürsek normal gibi. attım eve kendimi akşam bi uyku çektim, geceki normaldir dedim de. 24 saat oldu neredeyse, ben hala çok fenayım. şimdi hastaneye falan da gitmekten korkuyorum mide yıkarlar diye. bi de hala sarhoş gibiyim. gözlerimi kapatınca flaşlar çakıyor dünyam dönüyor, keza yürüyünce de. alternatif öneriler plsYalnız seni tebrik ederim bu kadar belirti arasında bu kadar düzgün bi imla kullanarak bu yazıyı nasıl yazdın hakikaten helal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 serum verirler belki de mideni falan yıkamazlar dinan gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Xaenin said: Basıcaklar serumu yarım saat, yeni doğmuş gibi çıkacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 koş hastaneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 git belki güzel hemşire falan bulursun hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 abi tamam söyle doktora mide yıkama borusunu agızdan sokmasınlar ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 En güzeli burundan kömür veriyorlar o çok iyi dene kafada yapıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 askerdeyken yazıhanede yere tiner dökmüştüm yanlışlıkla. temizlemiştik falan ama yine de kokusunu solumuştum. Gece aşırı mide ağrısı şikayetiyle revire çıktım. Majezik verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Dua et gene majezik vermişler teramisin vermemişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 canım anam şişede su var sanıp dolaba koymuş. tiner stoklamıştım ve kullanıcam diye kaldırmamıştım. aaa soğuk su varmış diye bi yudum alır gibi oldum boğazımdan geçti geçmedi höörk diye geri çıkardım. yuttuysam az bişiy yuttum. ama tadı hala aklımda böyle. hafiften tuzlu mentollü zeytinyağı düşünün. bööyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 öldün mü olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yok la yaşıyo az önce star atıyoduk panik yapmayın beyler dinan is alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar