aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 film olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 içinde batman olacak bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 lan soyle one-liner post atip durmayin, csi: paticik mi burasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 YYEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 ayrıca bazinga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Vaay heyecanla bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Uzun bir aradan sonra bir söylenti daha sızdı. Benim tanımadığım bir villain adı geçiyor. Killer Croc. Terlik markası gibi. Googleladım pek de sevmedim. http://www.youtube.com/watch?v=fW48WFfbZZI buradan bakabilir anime haline merak eden. imdb board'da da tartışılıyor. Pek kimse memnun olmuş gibi görünmüyor. http://batman.wikia.com/wiki/Killer_Croc Sadece söylentidir umarım. Tanıdığım bir villain görmeyi tercih ederim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Killer Crocu bilmemek batman fanlarına bir hakaret sayılabilir. Ana karakter olmaz ama çok fena gideri olur filmde eğer düzgün yapılırsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 batman: arkham ayslum'da vardı killer croc. oyunda baya iyiydi aslında aksiyon falan olarak. çizgi filmde oyundakinden ufakmış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=Y2r1hpFiLoc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 hem chris nolan hemde christian bale'in dedigine gore son batman filmi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 oh çok lame bi bölüm.. tam bi konsol kısmı. bitene kadar aralarda uyuya kaldık evde. croc iyi bi karakter.. corn flakes üzerinde falan da iyi hatta. oyundaki kısmı.. hmm pacman oynamak bile daha bi helecanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 burtonesk said: catwoman gelsin milf hali de ovsım michelle pfeiffer'ın. arassal bir yorum bu. lütfen siler misin? ben yazıcam aynısını kendiminmiş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Pickles said: Killer Crocu bilmemek batman fanlarına bir hakaret sayılabilir. Ana karakter olmaz ama çok fena gideri olur filmde eğer düzgün yapılırsa topicte böyle yorumlar görmek istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Batman serisinin son filmi olacakmış. Nolan reis tadında bırakacakmış. Bizde oturup, 3 lemeyi başa alıp izlicez paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Bone said: Pickles said: Killer Crocu bilmemek batman fanlarına bir hakaret sayılabilir. Ana karakter olmaz ama çok fena gideri olur filmde eğer düzgün yapılırsa topicte böyle yorumlar görmek istiyoruz :) Fan'miyim bilmiyorum ama epey bi çizgiroman biriktirmişliğim vardır DC'den. özellikle 1990 öncesi sayıları. HİÇ görmedim Killer Crocu. Batman'in çevresindeki majör tiplemelerden biri olduğunu hiç sanmıyorum o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 BiTcH_oFBaT said: Batman serisinin son filmi olacakmış. Nolan reis tadında bırakacakmış. Bizde oturup, 3 lemeyi başa alıp izlicez paso yalnız tahmin ettiğim şey olacak sanırım, Chris Nolan, yeni Superman projesine danışman olarak, kardeşi Jonathan Nolan ve David Goyer'de senarist olarak atanmıştı. Yani bu adamlar, yeni Batman üçlemesinin yaratıcıları, bunu bu kadar harika bir şekilde üretenlerdir. Acaba diyorum Batman'den sonra yeni bir Superman üçlemesi gelebilir mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Superman'in havalı olmak gibi bir olasılıgı yok yanlız. Sıkıcı kahraman. Go go spiderman, go go THOR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 hiç justice league izlememişsin belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Kekeledim mi? BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORIIIIIIIIIIIIIIIING. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 sostizm said: Bone said: Pickles said: Killer Crocu bilmemek batman fanlarına bir hakaret sayılabilir. Ana karakter olmaz ama çok fena gideri olur filmde eğer düzgün yapılırsa topicte böyle yorumlar görmek istiyoruz :) Fan'miyim bilmiyorum ama epey bi çizgiroman biriktirmişliğim vardır DC'den. özellikle 1990 öncesi sayıları. HİÇ görmedim Killer Crocu. Batman'in çevresindeki majör tiplemelerden biri olduğunu hiç sanmıyorum o yüzden. Yalan değil ama hatta Batman figürlerim var yaklaşık 15-20 senelik. Tüm düşmanları vs var Killer Croc yok. Şimdi tahminimce biryerlerde çıktı bu karakter muhtemelen kısa kısa gösterdiler 2-3 bölüm (çizgi film olabilir çizgi roman olabilir) sonra kayboldu. Bunun her fanın bilmesi gibi bir durum yok. Ha iyidir yapmıştır birşeyler bilemem, düzgünce birşeyler yapsınlarda. Bilgisayar oyununda güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Innuendo said: hem chris nolan hemde christian bale'in dedigine gore son batman filmi olacak. Ya onların içinde olduğu son Batman filmi olurda bundan sonra daha çok çekerler Batman filmi bence. Bu kada para getiren bi seriyi bırakmazlar. Superman filminide Zach Snyder çekicekmiş. Bol bol Slow-Mo da uçar artık Superman. Oda tutarsa kesin yaparlar 3lemesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 HolyRaider said: Fan'miyim bilmiyorum ama epey bi çizgiroman biriktirmişliğim vardır DC'den. özellikle 1990 öncesi sayıları. HİÇ görmedim Killer Crocu. Batman'in çevresindeki majör tiplemelerden biri olduğunu hiç sanmıyorum o yüzden. Yalan değil ama hatta Batman figürlerim var yaklaşık 15-20 senelik. Tüm düşmanları vs var Killer Croc yok. Şimdi tahminimce biryerlerde çıktı bu karakter muhtemelen kısa kısa gösterdiler 2-3 bölüm (çizgi film olabilir çizgi roman olabilir) sonra kayboldu. Bunun her fanın bilmesi gibi bir durum yok. Ha iyidir yapmıştır birşeyler bilemem, düzgünce birşeyler yapsınlarda. Bilgisayar oyununda güzeldi ama topicte böyle yorumlar görmek istemiyoruz. 1983'te çıkan bir karakter killer croc. çizgi romanlarında vardır. Batman TAS çizgi filminde vardır. The Batman çizgi filminde bile vardır. kaybolan bir karakter de değil, daha yakın zamanda arkham asylum ve lego batman oyunlarına koydular. eğer killer croc yoksa, başka düşmanları da yoktur o oyuncaklar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 dayanamıyorum, şunu gösteriyor ve gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2010 progamer: tabi ki onlarin yer alacagi son batman filmi. adamlar 70 yillik karakteri niye biraksin. eger nolan sonradan niyetlenmezse uzun sure batman filmi cekilmez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Eraqrest
dayanamıyorum, şunu gösteriyor ve gidiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş
Innuendo
Sosyal ağlarda paylaş