mono Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 BoBone said: adamın bi punisher filmi çekmesini isterim. çok zevkli olabilirdi. ya da orjinal nick fury. Terazine abandim bone..ayni dusunuyorum...hatta tekrardan cyberpunk bir buyuk film bile cekebilecek gucte..ne bilim deus ex e hayir demezdim sahsen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 nick fury'nin nesini çekecekler shield draması mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 shielde girmeden önce yaşadıkları ve shielde girmesiyle sonuçlanan bir film. dark knight rises tarziyla aktarcaksin çok zevkli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 iyiydi film ya hani serinin en kötü filmi olsa da çok çok iyi bir filmi yalnız şu sondaki bane twisti aşırı kötü olmuş. o zamana kadar bayağı saygı duyuyorsun sonra bir anda çaat herif meğersem emir kuluymuş meeeeh o salak twist olmasa 9/10 dat alfred ağlama sahnesi BABA SEN AĞLAMA BEN AĞLARIM SENİN YERİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Cidden o twist kötüydü, tadım kaçtı resmen. Ayrıca şu filmin bu kadar sevilmesi, direk america fuck yeah ya. Hani dayatılmış beğeniş resmen, küçük kızların justin bieber sevmesi gibi. Hiç mi film izlemediniz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 İzlemedik abi napalım, bunlarla mutluyuz biz, engin sinema kültürünüzle küçük görmenize gerek yok bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 -Dark_Angel- said: Cidden o twist kötüydü, tadım kaçtı resmen. Ayrıca şu filmin bu kadar sevilmesi, direk america fuck yeah ya. Hani dayatılmış beğeniş resmen, küçük kızların justin bieber sevmesi gibi. Hiç mi film izlemediniz lan. şunu nasıl yazabiliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 -Dark_Angel- said: Cidden o twist kötüydü, tadım kaçtı resmen. Ayrıca şu filmin bu kadar sevilmesi, direk america fuck yeah ya. Hani dayatılmış beğeniş resmen, küçük kızların justin bieber sevmesi gibi. Hiç mi film izlemediniz lan. (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 -Dark_Angel- said: Ayrıca şu filmin bu kadar sevilmesi, direk america fuck yeah ya. Hani dayatılmış beğeniş resmen, küçük kızların justin bieber sevmesi gibi. Hiç mi film izlemediniz lan. Aga bıragh, ikinci filmden kötü tamam da bu abartı nedir. 2-3 tane serinin ruhuna aykırı tutarsızlık ve amarikafakyea kafasında bayrak mayrak sahnesi var diye toptan filmi çöpe atıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi hele batman'in naaşının amerikan bayrağına sarılması neydi allasen gözlerime inanamadım hiç yakışmamış nolan abiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 valla komple national anthem dinlettiler sübliminal mesajlar bunlar hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi spoya alsanıza şunları. ben yandım eller yanmasın..:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 pardon hemen alıyorum güncelleyemiyorum 1 saat geçtiği için, modlar halletsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Bundan sonra dikkat edeyim de Dark Angel'ın beğendiği hiçbir filmi izlemiyim es kaza, bu kadar sığ yorumları görmeyeli baya olmuştu cidden bir basamak atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 -Dark_Angel- said: Cidden o twist kötüydü, tadım kaçtı resmen. Ayrıca şu filmin bu kadar sevilmesi, direk america fuck yeah ya. Hani dayatılmış beğeniş resmen, küçük kızların justin bieber sevmesi gibi. Hiç mi film izlemediniz lan. bakın standartlarım o kadar yüksek ki bu filmi bok gibi buldum, fight club'ı da beğenmemiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 lan sinameya gidilirmi bu film için yoksa korsanımı bekleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bir 2. film degildi tabi ama o kadarda yerlere vurulacak kadar kotu degildi... tabi dogal olarak insanlar 2. filmde jokerin oyunculuguna hayran kaldiktan sonra (buna hic filmden anlamayanlarda dahil) bu filmede ne la bu olmamis yorumunu yapabiliyor direk. spo bide o polisin robin oldugu filmin tee en basindan beri belliydi adamin tipinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 twist dediginiz, marion cotillardin sonunda jedi olmasi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 dark knight ne kadar iyiydiyse bu o kadar kötüydü kabul edin şunu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Yok fight clubı sevmiştim =P. Ya evet biraz abarttım da, fanboylar sinirimi bozuyor yani. Adele'e bok atmamlada aynı kapı, sakin sevin lan. Tamam güzel filmdi de, bi dark knight değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 soruma cevap versenize sinemaya gitmeyim mi şimdi ale ale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 adam tam bonzi ya. yok otur evde VCD den izlersin sokaktan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 döverim bak ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 filmde uyucaktim lan ben nerdeyse hatta 1-2 yerde daldim sanirim ahahah gerci belese izlemistik onunda etkisi buyuk olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Git git, sinemada vudu vudu ses efekleriyle büyük ekranda falan güzel oluyo. Başka türlü hiç çekilmez dicem kafama vurcaklar =P. Şaka şaka. Git ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar