Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight Rises (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

iyiydi film ya
hani serinin en kötü filmi olsa da çok çok iyi bir filmi

yalnız şu sondaki bane twisti aşırı kötü olmuş. o zamana kadar bayağı saygı duyuyorsun sonra bir anda çaat

herif meğersem emir kuluymuş meeeeh

o salak twist olmasa 9/10

dat alfred ağlama sahnesi

BABA SEN AĞLAMA BEN AĞLARIM SENİN YERİNE
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:

Ayrıca şu filmin bu kadar sevilmesi, direk america fuck yeah ya. Hani dayatılmış beğeniş resmen, küçük kızların justin bieber sevmesi gibi. Hiç mi film izlemediniz lan.

Aga bıragh, ikinci filmden kötü tamam da bu abartı nedir. 2-3 tane serinin ruhuna aykırı tutarsızlık ve amarikafakyea kafasında bayrak mayrak sahnesi var diye toptan filmi çöpe atıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

-Dark_Angel- said:

Cidden o twist kötüydü, tadım kaçtı resmen. Ayrıca şu filmin bu kadar sevilmesi, direk america fuck yeah ya. Hani dayatılmış beğeniş resmen, küçük kızların justin bieber sevmesi gibi. Hiç mi film izlemediniz lan.

bakın standartlarım o kadar yüksek ki bu filmi bok gibi buldum, fight club'ı da beğenmemiştim zaten
Sosyal ağlarda paylaş

bir 2. film degildi tabi ama o kadarda yerlere vurulacak kadar kotu degildi...

tabi dogal olarak insanlar 2. filmde jokerin oyunculuguna hayran kaldiktan sonra (buna hic filmden anlamayanlarda dahil) bu filmede ne la bu olmamis yorumunu yapabiliyor direk.

spo

bide o polisin robin oldugu filmin tee en basindan beri belliydi adamin tipinden

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...