Laorx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 BulletRide said: Tom Hardy iyi hoş da, Bane'i Yadigar Ejder tadında bir adam oynasaydı keşke Yadigar Ejder evinden atıldığı için Taksim'de donarak ölmüş abii, ne iğrenç bir ülke ya bu Türkiye. Sanatçı donarak ölür mü sinirlendim. Neyse Bane'i güzel oynar bence Tom Hardy, brz bulk yapar vücut kasar olur bane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Abi aslında venom almadığı takdirde olur da, venomlu halini dublör oynar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Nolan çıkıp şaka yaptım Harley Quinn'i oynıcak dese ne güzel olur ahhhh http://fanartexhibit.files.wordpress.com/2008/09/quinn1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 harley quinn jokersiz olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Here we go again... Heath Ledger içinde konuşulmuştu. Fragman çıkana kadar bunu konuşacağız belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 BulletRide said: Abi aslında venom almadığı takdirde olur da, venomlu halini dublör oynar artık dublör ne alaka? cgi kullanırlar, adamı biraz daha şişik gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 adamınbiri said: penguen olsun ice man olsun (yada artık herneyse onun) sarmaşık ablamız olsun robin gelsin diğer batwoman mıdır nedir o gelsin catwomancığım olsun hepsi olsun abi o film var ztn. git onu izle. hatırlamıorm şimdi adınıda var yani bunların hepsinin olduğu bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 catwoman,penguen = batman 2 poison ivy,iceman = batman 4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 edit.. naptım ya geç kalmışım baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 üşenmedim şunları topladım çok mutluyum Black-ice said: eee villian kim!? bane istiyorum ben de. Black-ice said: ne derseniz diyin ben BANE'in betmenin en baba düşmanı olduğunu düşünüyorum. val kilmerlı filmde çok maldı da, çizgi romanında betmenin bildiğin herif hem süperzekalı hem de ultra güçlü bi düşmanıydı. herif herifin tipine baka baka bruce wayne oldugunu fln anlıodu sonra hatta belini kırıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 The man who broke the bat olm adam. B-B-B-B-BREAK YOUUU. Sonra batman'in ayaga kalkabilmesi bile çok komik lan. Gerçi öldü geri geliyo falan, batman bu asdh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 En büyük korkum da Banei Mickey Rourkeun oynamasıydı.. çok şükür olmadı.. Bu arada üçleme mi olucaktı bu üşendim aramaya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 xunn said: The man who broke the bat olm adam. B-B-B-B-BREAK YOUUU. Sonra batman'in ayaga kalkabilmesi bile çok komik lan. Gerçi öldü geri geliyo falan, batman bu asdh. evet sen de bunu yine yazmıştın ben bane dedikten sonra hatırlıyorum. fasd bu arada evet bitiomuş bu filmle öyleydi son açıklaması nolanın şimdi bilmiom değişiklik var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 İstikrarlı adamım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 böyle kaslı , odun gidi herifler pek zeki olmaz genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Wikipedia said: -Bane is highly intelligent; in "Bane of the Demon", Ra's al Ghul says that Bane "has a mind equal to the greatest he has known." -In prison, he taught himself various scientific disciplines equal to the level of understanding of leading experts in those fields. -He knows six active languages and at least two additional arcane and dead ones, those mentioned are Spanish, English, Urdu, Persian, and Latin. -The "Bane of the Demon" storyline reveals that he has a photographic memory. Within one year, he is able to deduce Batman's secret identity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Bu ne lan? The Dark Bane Rises yapsınlar onu izleyelim daha başarılı olurmuş bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Ve tabi filmin Nolan'ın son çekeceği batman olacağından ötürü, birde Bane olmasından ötürü muhtelen filmin sonunda Bane Batman'in belini kıracak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Beli kırılırken ''KRAKT'' efekti koymazlarsa filmde hayal kırıklığına uğrarım ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 said: Deadline has confirmed something that has been suspected for some time – Joseph Gordon-Levitt is in talks to reunite with his Inception director Christopher Nolan in The Dark Knight Rises. No one knows what role he will play, but rumor sites have been suspecting that Hugo Strange is part of the threequel story. Before there was even a screenplay, the rumor-mill pegged Levitt as The Riddler… but that seems too obvious a choice for Nolan. Other early rumors had JGL replacing the departed Heath Ledger as The Joker, but Nolan has gone on record saying that The Joker would not be recast and or appear in the new film. Also, with Bane and Selina Kyle (aka Catwoman) already announced, it seems unlikely that the film would involve a third villain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 xunn said: Bu ne lan? The Dark Bane Rises yapsınlar onu izleyelim daha başarılı olurmuş bariz. valla bende öyle düşünüdüm okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 capul said: En büyük korkum da Banei Mickey Rourkeun oynamasıydı.. çok şükür olmadı.. Keske olsaydi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 http://www.firstshowing.net/2011/dp-wally-pfister-says-the-dark-knight-rises-script-is-phenomenal/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+firstshowing+(FirstShowing.net) DP Wally Pfister Says 'The Dark Knight Rises' Script is 'Phenomenal' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 bokum gibi olmus demicek heralde adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar