Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 bunu acmistim ama konsola ucmus su an itibari ile steamden download ediyorum. 12 euro. http://www.youtube.com/watch?v=7Qbwa4Pgm7E&feature=player_embedded http://www.deathspank.com/ Shank da cikti ama onun konusunu bulamadim aramada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Mizahi uslubu oldukca hos. Ama onun disinda oyun olarak fazla bir sey yok. Diablo tarzi bir oyun. Bu arada mizahi olmasi acisindan buna benzeyen bir diger RPG de Groteque Tactics: Evil Heroes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 abi aahahah "unicorn poop - tastes like innocence" gordugum en yaratici epic item isimlerinden birisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 torrentte aradıydımda bulamadıydım xboxunu eğlenceli bişeye benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 (tu)zaman geçiriyorum güzel güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 multi yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Oyuna yeni başlarken Good-Evil barı var seçmemiz gereken. O ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 MrLevie said: multi yok di mi? aynı makinadan 2 kişi oynanıyor galiba (player 2 için controler lazım ama olmadığı için deneyemedim tabi) bu arada oyun fena değil güzel espiriler var ama benim gibi payrıt version indirdiyseniz runestone ları yanlış equiplemeyin çöküyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 ben 1 kisi olmama ragmen 2 kisi oynattiriyor sdf adami mi yuruteyim buyucu kilikyi mi sasirdim fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yahu bu oyunda nası silah değiştiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 inventory'yi ordan istedigin silahi koy switch etmek istersende tabdi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 senko said: ben 1 kisi olmama ragmen 2 kisi oynattiriyor sdf adami mi yuruteyim buyucu kilikyi mi sasirdim fsd ikinci kişi için gereken tuşa bastıysan öyle olur tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 çıldıracam oyun çalışıyor ama çalışır halde siyah ekran var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 yükledikten sonra sorduğu 2 aparatı da yükle. diskin içindeki dx klasöründen de ulaşabilirsin onların kurulum dosyasına. emin olmak için ekran kartının son sürümünü de yükle. ben bunları yapınca o sorun kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 steamden yükledim ben. ekran kartını da yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 steam'den yükledim ben de, sorun olmadı. ati ekran kartı var tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 MrLevie said: çıldıracam oyun çalışıyor ama çalışır halde siyah ekran var. directx klasörü var içinde de DXSETUP.exe var onu çalıştır yüklesin gerçi steamden yükleyince öyle bi klasör olmuyodur belki bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2010 bu arada oyun şirin komik falan ama çabuk sıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2010 dialoglar çok komik de gerisi sıkıcı .niyeyse çok ölüyorum bide . göya leveli yeşil olarak yazanlar kolay öldürülebilir.2 vuruşta öldürüyolar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar