LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Steam'de Dogfighter diye bir oyuna rastladım, indirimde şuan. 1.5$ oyun. Direk dogfight oyunu. http://kotaku.com/5673284/spectator-mode-dogfighter http://store.steampowered.com/app/42500/ Steam'de satışta 4. sıradaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 ben bu steamden alısveris yapmasını bilmiyorum. account alıp kredi kartı ile oyunu satın alıyoruz sonra bize indirme imkanımı veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damncore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 kanka alien swarm kapışak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhox Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Beyler bu oyunu oynayan varmı oyun güzele benziyor fakat türktelekom bu güzelliği ne kadar bozuyor ? serverlarda lag nasıl oynayan deneyen varsa paylaşsın lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 enee merak ediyodum bu oyunu, aldım gitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Aynen aldım gitti insallah lag yoktur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Konusu vardı aslında... Bu oyunu merak ediyordum ama ilk çıktığında 15$'dı. Sonrasında korsanını indirip botlarla biraz kapıştım fakat pek iyi gelmedi. Multiplayer yorumlarınızı yazarsanız sevinirim. Sonuçta 1.5$, iyiyse alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 multiplayer oynanmıyor mu? hiçbir servera bağlanamıyorum da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 4pack alan var mı? hediye edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 1.5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 ben aldım girdim oynadım ama o kadar bağımlılık hastalık yapıcak bi oyun gibi görmedim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 aynen. ha 1,5 dolara oyun sonuçta, bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 gabe newell işini biliyor, zihnini okuyor tüketicinin. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Ben de aldım bayağı güzel oyun da gamepadle oynarken analogu yukarıya kaldırdığımda uçak aşağıya gidiyordu, aşağıya kaldırdığımda yukarı gidiyordu. Değiştirmek istedim şimdi analogu hem aşağıya hem yukarıya kaldırdığımda da uçak aşağıya gidiyor. Çok saçma bir durum oldu. Yukarı-aşağı tuşlarını normal yön tuşlarına ayarladığımda sorun olmuyor ama tabiki analogdaki rahatlık yok. Benzer sorunla karşılaşan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 klavye ile rahat oynanıyomu,oynanıyorsa alayım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Invert yapmadin mi, asagi yukari degistirmek icin invert diye bir checkboz var onu isaretliceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BelieveMe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2010 Göremedim ki... Xbox controller değil yalnız. Farklı gamepad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar