arcane Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2010 Trailerı eski materyalden toplamışlardır diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 grafik motoru (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Grafik motoru ne ya ? Oyun motoru olmasin o ? Bahsettigin sey modellemeler ise onun herhangi bir motor ile ilgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 http://www.telltalegames.com/bttfoffer şuraya girin, ilk oyunu bedava veriyorlar. uyumayın gençler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 oo super oldu bu saol. aldım hemen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 aynen, tikladim terazine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Ya su oyun yapılıyorsa ya epic yapılmalı ya hic yapılmamalı. Grafikler tırt olacaksa, yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Abi bunu bir erkege gore tirt bir goruntuye sahip olurken soylemen biraz ironik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 bu oyun kötü olursa ben, ömründe bir karıncayı bile incitmemiş olan ben, yaşar usta, hiç düşünmeden çeker vururum seni telltale games. anlıyor musun? vururum ve dönüp arkama bakmam bile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2010 di said: Grafik motoru ne ya ? Oyun motoru olmasin o ? Bahsettigin sey modellemeler ise onun herhangi bir motor ile ilgisi yok. Id Tech, Panda3D, RAGE, INSANE oyun motoru. Genesis3D, OGRE grafik motoru. Oyun motoru ile bir oyunu komple tasarlayabiliyorken grafik motoru sadece renderer olarak kullanılıyor. Aslında oyun motoru illaki bir grafik motoruna sahip oluyor, misal Yake oyun motoru OGRE'yi kullanıyor grafik motoru olarak. Tabi tamamen kendine ait bağımsız bir grafik motoruna da sahip olabilir. Ama ek olarak bir oyun motoru fizik motoru, AI, network,ses vs gibi şeylere de ihtiyaç duyuyor. Oyun motoru daha komplike bir yapı yani. Lakin görsel öğelerin tamamı da bu grafik motorundan soruluyor. Yani modellemeler, ya da şöyle demek daha doğru, final üründeki görsellik tamamen grafik motoru ile ilgili bir olay. Oyunu da oynamadığımız sürece şu trailer ile anca grafik motoru ile ilgili yorum yapabiliriz ki bence BTF konseptine uygun olmuş grafikler. Çok fazla gerçekçi olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 http://i56.tinypic.com/mt2p8n.PNG hehe, butthead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Norak said: CE box yapıp yanına mini delorean verirlerse alırım. yoksa sizin hala mini delorean'ınız yok mu? benim var valla, dolabımın cam bölgesinde duruyor, emniyet kemerlerine kadar detaylı şekilde tasarlanmış kapısı açılır kapanır şekilde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 sadece delorean mi, yoksa bttf deloreani mi? akim kapasitorlu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2010 BTTF deloreanı valla, arkasında iticileriyle, önünde fantastik göstergeleriyle felan. Ahanda şu hatta: http://www.thinkgeek.com/geektoys/collectibles/d0ef/ Edit: bendeki MarkI olanı heralde ışık ve ses efektleri yok, 2. resimdeki gibin. bi de ön kaporta üstünde de bikaç ıvır zıvır falan daha var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 of süper türkiyeye getiriyorlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Rewendor said: Norak said: CE box yapıp yanına mini delorean verirlerse alırım. yoksa sizin hala mini delorean'ınız yok mu? benim var valla, dolabımın cam bölgesinde duruyor, emniyet kemerlerine kadar detaylı şekilde tasarlanmış kapısı açılır kapanır şekilde :) ayıpsın ya :) http://img72.imageshack.us/img72/5500/delorean.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 valla ben amerikada arabanın orjinaline dokunmuştum universal studios un eğlence parkı gibimsi yerinde stfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 güzel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2010 Snake said: son zamanlarda aldığım en güzel haber oldu bu. xunn said: said: Back To The Future: The Game said: The Future: The Game said: The Game ahahahaha başlığı görür görmez kaybettim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 mayıl gelmiş: free episode şubatta aktif olcakmış, oyunu full 5 ep. olarak sipariş edenlerde aralık 22 (çarşamba) de oynayabilecekmiş episode 1 i.. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 pre-purchase sonucu oyuna erken başlamak da şirketlerin çıkardıkları şerefsizlik zincirlerinin en yenisi... edit: cümle rezil olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2010 insanın en sevdiği şeyin ne olduğundan emin olması güzel bişiy. aynı şekil daha güzel bişey göremeyecek olmayı bilmek kötü. http://www.youtube.com/watch?v=wFaXTcR4dtE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Snake said: pre-purchase sonucu oyuna erken başlamak da şirketlerin çıkardıkları şerefsizlik zincirlerinin en yenisi... pre order muhabbeti değil ki bu. oyun zaten 22'sinde çıkıyor. ücretsiz bölümü geç dağıtacaklar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 BTTF arabasını SunStar markalı olarak kalburüstü die-cast satan bir amerikan sitesinden alırsanız 40 yerine 25 dolar verirsiniz haberiniz olsun. ışıklı falan olmayabilir ama :P bizimki öyleydi yeterince güzeldi. sonra atlas pasajında tıpatıp aynısını 180 tlye satıldığını görmüştük sdf olmuştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 goldbären said: sdf olmuştuk. bunun tanımını istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar