liberal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2011 6 Sene yılın 300 günü jole kullandım ardından bıraktım benim de saçlar hayvan gibi dökülmeye başlayınca. 3 ay falan hiç jole dokundurmadım hala çok dökülüyordu. meğer sonradan anladım su kullanarak dahi dikmek köklerini etkiliyor olsa gerek yine dökülmeye devam ediyordu. Şu an kısa hiç dikmeden takılıyorum saç dökülmede gözle görülür bir düşüş var. kısaca bırakacaksın joleyi dikmeyi kökleri zorlamayı yoksa 23-24 de saç kalmaz kafanda. ha bide genetikle de alakalı o. Bizim arkadaş kafaya joleyi boşlatıyor herifte azalma yerine çoğalma var o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 ya dökülcekse dökülüyor yani, jöle sürdüm kel kaldım diye bişi olmuyor yani ehueh. jöle falan saçların kırılmasını kolaylaştırdığı için dökülmeyle birlikte daha fazla zarar veriyor tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 off bu adam mod olarak beni uyarsa SUS LAN KEL derim. karizma sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 1 ay önce 18 ocakda başladığım minoxil kürü akabinde (yarın 1 ay oluyor) herhangi bir değişiklik yok (gerçi henüz çok erken). Eksiksiz her gün sabah akşam 5 er fıs fıs kullandım. Ama sanki var olan saçlarım kalınlaşdı güçlendi gibi veya bana öyle geliyor emin değilim ama dökülme bariz yavaşladı hatta durdu diyeblirim. Ayrıca kış diye multivitaminde alıyorum gribe karşı son 1 aydır, ve içinde çinkoda var çinko saçlar için faydalı bayağı. Belkide onunda bri etkisi olarak dökülme yavaşlamış olabilir gerçi bendeki erkek tipi saç dökülmesi. 1 ay sonra görüşmek üzere esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 6 fis olmasi lazim gunde sdgs, ben öyle kullaniyodum. Bide zaten sifirdan sac cikarmiyo minoxil, olanlari kalinlastiriyo, tuy olanlari falan sertlestiriyo. Olayi o zaten, zayif saclari falan kuvvetlendiriyo neyse iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Prospektüsde 5 er diyor, bende bazen 6 veya 7 sıkıyorum. Zaten maksimum etkisi 12 ayda ortaya çıkıyor diyor yani 1 ay daha çoook erken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2011 Kisiye gorede degisebilir belki, bende 1.5 ayda etki göstermisti. Kel diye testis gecenler 1.5 ay sonra sok olmuslardi ehueaha, hala kullanmiom gerci, bazen sacim dokuluyo, bazen duruyo falan. Fön jöle wax falan ciddi zararli aslinda saca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 2-4 ay arasında illa ki bi sonuç alıyosun. benim 2. ay biticek böle bi gaza geldi saçlar elimi kafama götürünce fazla fazla geliyor sapasağlam falan sdfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 küvete tomarla saç bırakıyor ve saç deriniz bariz şekilde görünüyorsa, tavsiyem dışarı sadece geceleri çıkın. hiç farkedilmiyor lan, ama mekanların tuvaletine falan girerseniz kamyon farı gibi vuran ışık altında duvara yansıtabiliyosunuz. neyse topiği okudum da bioxcin alacam, rogaine falan ebay'de çok ucuzmuş ama gümrükten geçecek mi geçmeyecek mi diye stres yapıp daha çok saç dökerim hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 minoxil kullaniyorum ben ama 3 gunde bir filan suruyorum ya bi boka yaramicak muhtemelen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yavuz sana uzun saç daha iyi gidiyormuş be. resmen saçları kısalttın diye başlamıştır bu kellik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Saeros said: minoxil kullaniyorum ben ama 3 gunde bir filan suruyorum ya bi boka yaramicak muhtemelen sdf benim önler açık diye minoxil kullanıyordum. günde 1 kere sürünüyorum sanırım 3. kutu kapanıyor gibi lan. bide kepek yapmasın diye ondan önce bi losyon daha sürüyorum yoksa çok kepek yapıyor ayrıca priorin diye bi hap var kutusu 120 lira :( saç vitamini gibin birşey miş kullan yani. ayrıca şampuanı da var bunun önleri kapıyor gibi oldukta başka yerlerden gidiyor sanırım bu seferde, saçlarda uzun şuanlık belli olmuyor ilerde anlıcaz bakalım kel kalmak istemiyorum ya :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 moralim bozuldu lan buı konuyu görünce yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 2011 yılında ne kelliği ya gidiyosunuz bi güzellik bakkalına, mezoterapi istiyosunuz 1 aya duruyo saç dökülmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 flash'a yakın durumdayım valla saç ektiricez galiba. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Flassh said: kel kalmak istemiyorum ya :(((((( kel değilsin zaten, sadece görünmez saçların var, only the worthy can see them! diyeceksin olcak bitcek maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Kel değil o saç engelli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 -Deno- said: yavuz sana uzun saç daha iyi gidiyormuş be. resmen saçları kısalttın diye başlamıştır bu kellik. yok babzi tam tersi, dökülüyor diye kestirdim çünkü saçma gözüküyordu artık, insanlar gelip önleri kestirdin mi filan diyolardı. uzamıyordu çünkü o kadar zayıf ki önler sürekli dökülüyor falan uzayamıyor bile belli bi yerden sonra lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 4 ay düzenli kullanım sonucu diyebilirim ki bu minoxil forte işe yarıyor. Saç dökülmesi tamamen durdu, sıklaşmada oldu. Max etkiyi 1 yıl kullanım sonucu ortaya çıkıyor deniyor, şu aşamada bile gayet yeterli, var olan saçlarımda güçlendi. Yan etkiside yok en azından bende olmadı şu aşamaya kadar, ilerde ne olur bilmiyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 çeşit çeşişt yağlar filan, bu ara bende napacağımı şaşırdım. minoxil sanki para tuzağıymış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 duzenli derken sabah aksam mi? nasil duzenli hayatlariniz var abi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 yavuz kasma o ilaçlar hiçbir işe yaramıyor ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 hayir abi bence herkes kendi kaderini kendisi yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 kaderini değil kafanın üstüne SAÇ diye yazsanda olmuyor yavuz tecrübe diyorum bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2011 Abi daha önce de yazdım burada. Saçkıran oldum. Tamamen döküldü tüm saçlar tüğler olduğu bölgelerde. Dermatolog şu ikisini verdi bana. 2 ayda eski saçlarıma kavuştum. Şu anda berberim bile inanamıyor hala. Kullandığım losyonlar Revigen Areata 30ml. ve Dermovate Losyonu 25cc. ikinci hafta beyaz kıllar çıktı. 3. hafta dökülmeye başladılar. 1. ay sonrasında da siyah kıllar çıktı. 2. ay sonunda sakallarımdaki boşluklar saçkıranlı bölgeler ve alnımda başlayan hafif açıklıkları da bu iki arkadaş sayesinde yok ettim. Şimdi hiç birşey olmamış gibi gür saçlarım. Bu arada düzenli şekilde temiz yüzeye her gece yatmadan ilk önce dermovate sürüp 1 dk masaj ile yedirdim losyonu, sonrasında hemen revigen sürdüm. 1tl bozuk para büyüklüğünde bir alana 1 damla yetiyor zaten. İkisinin toplam fiyatı 120 tl ve 2 ay sonunda kullanmayı bıraktım. Hala yarım şişe şeklinde duruyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar