Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

DirectX 11

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

hiç bi kayda değer oyunda yok.
1 sene daha da olmaz.
dx11 kayda değer ekran kartı şuan 500tl+
dx10 her oyunda uçuracak ekran kartı şuan 250-300tl
1 sene sonra dx11 gerektiginde yukarda "kayda değer" dediğimiz kartın olacağı fiyat : 250tl
ordan yola çık işte.
para gani bende problem değil diyorsan al gtx 470 480 geç
yok pc ye para gömemem diyorsan da gtx260-gtx275 hd4870-hd4890(dx10)
Sosyal ağlarda paylaş

DX11 e şu an için gerek yok. Daha kayda değer oyun çıkmadı üstüne patchde çıkar durur yakın zamanda bir ton. Şu anki DX11 kartları zaten performans vermeyecekler. O kadar para vermek gereksiz.

Hatırlarsanız DX10 da ilk çıktığında bir sürü sorun ve performans sorunlarıyla dolu ekran kartları doldurmuştu piyasayı. Son 1 sene içinde DX10 ile elle tutulur sorunsuz oyunlar çıkmaya başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

system requirements'a bakmışsın sen.
yani minimum dx10 istiyorum diyor.
"minimum dx11 isterim" diyen bir oyun yok henüz, ama dx11 destekleyip kullanması için illa öyle olması da gerekmez.
şu oyunlar dx11 destekliyor:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support
ama "sys req"de dx11 yazmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bosver DX 11 buyuk bir reklam yalanı,
Millette gaza gelip aa DX 11 olsun deyip alır,zanneder ki DX 11 destekli kart alınca oyunlar DX 11 de calısıyor.

DX 11 de tesselationu ac ta gor bak o muthis ekran kartı nasıl surunuyor.
Bu DX 11 in 2 sene sonra dam olur.Onu da gene DX 12 deyip baska bir yalan cıkarırlar bu boyle gider.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 yıl sonra ...
Selam directx le ilgili büyük bi problemim var;

Hiç bir oyun directx11 de açılmıyor, assasins creed ve civ5 i directx9 da açabiliyorum ama tabii grafikler çok dandik oluyor ve bi süre sonra laptop kitleniyor. lenovo Y570 var, geforce GT 555m var, wow civ5 falan baya rahat oynuyodum bu sorun ortaya çıkana kadar :/

directx i baştan kurmayı denedim, zaten yüklü dedi baştan yükletmedi. ekran kartı driverlarını güncelledim. başka ne yapabilirim plx help!
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi şöyle anlatayım,
LoL açıyorum direk açıyor sıkıntı yok.
Civ5 başlangıçta soruyor zaten neyle açmak istersin diye, ordan dx10&11 seçince direk hata verip kapatıyor oyunu,
assassins creed'de de dx10 u seçince aynen açılırken takılıyor, dx9da açılıyo fakat grafikler çöp.
WoW da launcherdan play diyorum direk şu hata çıkıyor;
http://i.imgur.com/m5QvGuD.png
aynı şekilde wow32 olarak çalıştırsam da hata veriyor.

napacam şaşırdım :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...