ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Bir bilgisayar alacağım, orta karar da bir ekran kartı var ama ekran kartı directx11 desteklemiyor gördüğüm kadarıyla. Bu bana yeni nesil oyunlarda nasıl problemler çıkartaiblir, çalıştırmaz mı yoksa performans çok mu düşer? Danke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 sadece çalıştırmaz. oyun ve ekran kartı dx10 destekliyorsa dx10 şeklinde çalışır oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çalışır ama oyunun dx11 destekli olması tessellation denilen bir özelliğini destekliyor olabilir, cisimlere ekstra poligon ekleyim detaylarını artırıyor, dx11 desteği olmayan bi kartla bu özelliği alamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 iyi de bu tessellation hala tech demo boyutunda bir olay, kaç tane oyunda destekleniyor allah aşkına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 hiç bi kayda değer oyunda yok. 1 sene daha da olmaz. dx11 kayda değer ekran kartı şuan 500tl+ dx10 her oyunda uçuracak ekran kartı şuan 250-300tl 1 sene sonra dx11 gerektiginde yukarda "kayda değer" dediğimiz kartın olacağı fiyat : 250tl ordan yola çık işte. para gani bende problem değil diyorsan al gtx 470 480 geç yok pc ye para gömemem diyorsan da gtx260-gtx275 hd4870-hd4890(dx10) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 DX11 e şu an için gerek yok. Daha kayda değer oyun çıkmadı üstüne patchde çıkar durur yakın zamanda bir ton. Şu anki DX11 kartları zaten performans vermeyecekler. O kadar para vermek gereksiz. Hatırlarsanız DX10 da ilk çıktığında bir sürü sorun ve performans sorunlarıyla dolu ekran kartları doldurmuştu piyasayı. Son 1 sene içinde DX10 ile elle tutulur sorunsuz oyunlar çıkmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 niye ya :) metro 2033 çok güzeldi(grafik olarak). Dx11 baya kullanıldı diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 "DirectX 10 compliant graphics card (GeForce GTX 260 and above)" sys req. de böle yazmışlar. DX10 destekli bir oyunmuş Metro 2033. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 DX11'de vardı. menüden açıyodun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 system requirements'a bakmışsın sen. yani minimum dx10 istiyorum diyor. "minimum dx11 isterim" diyen bir oyun yok henüz, ama dx11 destekleyip kullanması için illa öyle olması da gerekmez. şu oyunlar dx11 destekliyor: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_games_with_DirectX_11_support ama "sys req"de dx11 yazmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Evet system req. ine baktım. O halde kısmen destek vermişler demek tam anlamıyla DX11 nimetlerinden yararlanmamışlar. @ShadowFax Ekran kartın ne ve nasıl bir performans farkı yaratıyordu DX11 i açınca merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 HD5770 var. Dx11 ile güzel oluyodu edit. wow dx11 destekliyor muydu? nasıl aktif hale getiriyoruz? edit2. wow DX11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 minimum dx10 isteyen oyun bile yok daha 11 isteyen olsun. olmaz bişicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bosver DX 11 buyuk bir reklam yalanı, Millette gaza gelip aa DX 11 olsun deyip alır,zanneder ki DX 11 destekli kart alınca oyunlar DX 11 de calısıyor. DX 11 de tesselationu ac ta gor bak o muthis ekran kartı nasıl surunuyor. Bu DX 11 in 2 sene sonra dam olur.Onu da gene DX 12 deyip baska bir yalan cıkarırlar bu boyle gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dx10 dediğin gibi sayılıyor da, dx11'e büyük reklam yalanı demek mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 dx10 desteklemeyen kartlarla bile cogu oyunu rahat oynuyorsun dx11 e daha gerek yok 1-2 sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Selam directx le ilgili büyük bi problemim var; Hiç bir oyun directx11 de açılmıyor, assasins creed ve civ5 i directx9 da açabiliyorum ama tabii grafikler çok dandik oluyor ve bi süre sonra laptop kitleniyor. lenovo Y570 var, geforce GT 555m var, wow civ5 falan baya rahat oynuyodum bu sorun ortaya çıkana kadar :/ directx i baştan kurmayı denedim, zaten yüklü dedi baştan yükletmedi. ekran kartı driverlarını güncelledim. başka ne yapabilirim plx help! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Directx 11 de açılmıyor diye nasıl grafikler berbat olabiliyor? Drtx11 orta-üst seviye kartları bile gereksiz şekilde ağır yük altına sokuyor. Tessellation falan hikaye. Highend tarzı e.kartı olmadığı sürece asla açılmaması gereken bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 assasins creed resmen bok gibi gözüküyor valla bilmiyorum, dx11 le çalıştırdığım zamanlar canavar gibiydi. civ5 de bi görüntü kalitesizliği olmuyor ama çok yavaşlıyo mesela harita açıldıkça fln. wow a hiç bir türlü giremiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 yok mu anlayan şu sorundan yahu? format atacam olmadı ki hiç istemiyorum şimdi onunla uğraşmak :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 dx9 ile bazı oyunların grafikleri çok kötüleşebiliyor da sen dx11 ile nasıl açamıyorsun ben onu anlamadım. mesela wow'un ayarlarında dx11 i seçince ne oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Şimdi şöyle anlatayım, LoL açıyorum direk açıyor sıkıntı yok. Civ5 başlangıçta soruyor zaten neyle açmak istersin diye, ordan dx10&11 seçince direk hata verip kapatıyor oyunu, assassins creed'de de dx10 u seçince aynen açılırken takılıyor, dx9da açılıyo fakat grafikler çöp. WoW da launcherdan play diyorum direk şu hata çıkıyor; http://i.imgur.com/m5QvGuD.png aynı şekilde wow32 olarak çalıştırsam da hata veriyor. napacam şaşırdım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Wowdaki bu hata sanki ekran kartıyla alakalı değil gibi ama emin değilim. Bu arada formattan önce , ekran kartı driverlarını komple,driversweeper vs gibi bir programla kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 bios ayarlarıyla oynadın mı yakın zamanda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 hatta şunu ayarlasana bi biostan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar