di Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Kiz olsan obmustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Zamanında Avrupa ülkeleri için olan 4.0.3'ü kurdum şimdi de Türkiye için olanını kies üzerinden kuramıyorum. Bu arada sanki telefonda bir yavaşlama var, baya zamandır da böyle kullanıyorum. Özellikle sms ya da başka türlü mesaj falan gelmişse, tuş kilidini açarken bariz takılma oluyor. Bu telefon için en iyi rom hangisi acaba? Bir kaç sitede bakındım ama çok karışık geldi yahu. Böyle bunu kur keyfine bak diyebileceğiniz bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 cyanogenmod kur gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 yav bu telefonda smooth scroling gibi bir şey var mı? ekranda bişeyi kaydırınca uyuz bi şekilde ilerliyor nefret ettirdi. ne yapmak lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Bi launcher yükleyip (mesela Go launcher) scroll animasyonunu değiştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 klavyeye 1 senedir alışamadım ya. applicationlarda da aradığımı bulamadım. hala yanlış basıyorum arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 swype kullansana aga. Normal tuşlara basamaz oldum buna alıştıktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 swiftkey 3 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 -Deno- said: klavyeye 1 senedir alışamadım ya. applicationlarda da aradığımı bulamadım. hala yanlış basıyorum arkadaş. kayan klavyeli bi üst seviye android daha çıkartsalar inanılmaz sevinicem. huawei falan da çıkartmıyor. bi oppo'nun var. o da üst seviye değil ne yazık ki işte. üst seviye olsa aslında bir şekilde aldırırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 şu swype'ı sensationda kullanamıyorum ya. Swype beta programına dahil oldum. yeni sürümde türkçe dil seçince türkçe layout ile geliyor ve Türkçe layoutla yazmak imkansız. ingilizce layoutlu, türkçe dictionaryli, qhd çözünürlüklü swype'ı bulana bi dürüm var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 O konuda ben de rahatsızım. Türkçe layout çok başarısız, Her şey ufacık yazması falan problem oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 telefonun dokunmatiği değişik ya, parmağımı sürükleyip dırakınca tuhaf bi scroll yapıyor. htc de öyle değildi. neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 lan iyice uyuz oldum ben bu telefona ha. internette dolanırken (mobile networkte) telefon baya bi ısınıyor, yanıyor. normal mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Yok mu bilgisi olan ya.batarya ısınması degil. Kameranın oldugu udt kısım ısınıyor.muhtemelen anten orda ama bu kadar ısınması pek normal gelmedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Benim telefon da ısınıyor arada. Problem değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Pasha said: swiftkey 3 dene baya güzel bu keyboard, eyvallah. trial bitince alabilirim belki ama çok pahalı be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dasaaa said: -Deno- said: klavyeye 1 senedir alışamadım ya. applicationlarda da aradığımı bulamadım. hala yanlış basıyorum arkadaş. kayan klavyeli bi üst seviye android daha çıkartsalar inanılmaz sevinicem. huawei falan da çıkartmıyor. bi oppo'nun var. o da üst seviye değil ne yazık ki işte. üst seviye olsa aslında bir şekilde aldırırdım. bu yuzden milestone u degistiremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 gleoddyn said: O konuda ben de rahatsızım. Türkçe layout çok başarısız, Her şey ufacık yazması falan problem oluyor. başkaları da rahatsızmış durumdan. forumlarında yazılmış. Herhalde düzeltirler yakında http://forum.swype.com/showthread.php?4379-Please-separate-language-from-keyboard-layout Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 la buna cm9 da çıkmamış daha be. rc1 var. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayspat Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 2011'den beri CM9 kullanıyorum ben. CM9'u ilk alan birkaç cihazdan biri. Stable'ı kastediyorsan bilmiyorum neden çıkartmıyorlar. Bana sorarsan gayet stabil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 kurayım bi ara o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Sensation'da cm9 rc1 problemliydi. Touchscreen sacmaliyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Telefona bi format atıp ICS e geçmeyi düşünüyorum. Bilmem gereken bişey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 allah yardımcın olsun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Tüm aletlerde stable olmadan çıkmıyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar