Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Galaxy S2

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

8 ilk ekran ama hemen asagi cek 8 daha bu sekil saga cek diger programlar vs. bayagi hoslastim ben, sevemedim androidin kucuk minik iconlarini. en son adw launcherde miui theme hosuma gitmisti irice iconlari ile.

birde rom olarak miui cok hos ama daha bluetooth vs calismiyor . cy7 de zaten daha cok eksik s2 icin. miui cy7 tabanli birbirlerini bekliyorlar.

w7 degisik biktim iphonedan beri icon icon ekran.
Sosyal ağlarda paylaş

en iyi smart phone topicinde yazmıştım buraya da koyiyim.

bu arada not düşmek isterim piyasadaki en yüksek amh li pile sahip telefon samsung. Hardware ile alakalı pil ömrü, diğer telefonlarda aynı hardware e geçtiğinde pil ömrü azalacak, fakat bu ürünlerle pil ömrü sorun olmaktan çıkacaktır diye düşünüyorum

şöyle ürünler var Samsung s2 nin pil ömrünü iyice arttırmak için :

battery slotlu dock

yedek pil alıp onuda okula işe vs giderken, cantada taşımak, arabada tutmak çok mantıklı.

S2 için 2000amh pil

1650 amh yi 2950 ye çıkaran extended battery

hadi artık ağlamayın pil ömrü diye, adamlar orijinal ürün yapmış.
pil ile alakalı değil ama şöyle süper bir ürün varmış, toplantılar dersler outdoor aktiviteler vs için ideal, ama fazla geeky

Liveview
Sosyal ağlarda paylaş

3 senedir iphone 3g kullanıyorum. Ama hasta etti kardeşim artık. Sürekli donuyor, internet bağlantısı problem yapıyor, pili çabuk bitiyor vs.
iphone 5 çıksaydı onu alacaktım ama 4s e para vermeyi düşünmüyorum. Sanırım galaxy'e yöneleceğim.

Var mı güzel bir review sitesi ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...