Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 cumartesi evde yalnız başına otururken izediğinde böyle gülümsetecek, can sıkmayacak film önerisi var mı. little miss sunshine gibi bir film arıyorum. En son böyle bir film aradığımı söylediğimde gelen önerilerden birini izliyordum, adamın biri monica belluciye tecavüz etti. önermeyin öyle şeyler lütfen olur mu. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 get him to the greek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 transformers 2 bu tanıma uyuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Be Kind Rewind Edit: Hatta yaziim nedir ne diildir. Birini Jack Black, öbürünü Mos Def'in oynadığı iki eleman eski tarz videoteyp filmler satan bi dükkanda çalışıyo, Jack Black'in oynadığı karakter bi gün yanlışlıkla üstünde manyetik alana maruz kalmış metallerle dükkana girip bütün teypleri siliyo. Sonra bu iki eleman bütün filmleri tekrardan çekmeye çalışıyo falan. Baya eğlenceli bi film. Hatta çerez lan bu diye izledim ben bunu ama yer etti aklımda baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 pick of destiny Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 rock seviyosan pick of destiny, school of rock ve rock star da olabilir çıtır çerez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sakın paranormal activity 2 izleme iğrenç ötesi salak saçma bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 adi paranormal activity olan bir filme niye para verip gidersin zaten, hem de 2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 niye garbage'de açtın vizyon bölümünde güzel öneriler gelirdi. eğlenceli olarak red (yeni sinemalarda oynuyor izlemediysen git izle) jay and silent bob strike back school of rock çıtır çerez olarak charlie's angels serisi, mission impossible serisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hangover Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 jonah hex diye bi film seyrettim guzeldi bolye cerezlik o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 eurotrip love actually Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aquila said: adi paranormal activity olan bir filme niye para verip gidersin zaten, hem de 2. abi ben biri izlemedim bir de bu kadar kötüyse izlemeyim yani. ben korku filmi seven bi insanım ama güzel korku filmi bütün korku filmleri içersinde o kadar küçük bir küme ki bulmakta zorlanıyorum. the thing'in ilk 10. dakikada brutal bir şekilde yaratıkla olaya girişi bile daha korkutucu güyya bu "gerilimli" korku filmlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ladytron said: eurotrip love actually saçma juno tabi ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 juno(tu) allen page <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 senko said: juno(tu) allen page <3 o zaman : http://fizy.com/#s/1lsatd yaşasın cat power =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 juno da paranormal activity 2 gibi romantik komedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ardeth said: juno da paranormal activity 2 gibi romantik komedi sanırım değil. sana korku filmi gibi gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ellen o bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 -Deno- said: ellen o bir kere. yanlis yazmisim evet, ellen page olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 La Maman Et La Putain(The Mother And The Whore) Jean Eustache'ın slapstick gençlik filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 xunn said: La Maman Et La Putain(The Mother And The Whore) Jean Eustache'ın slapstick gençlik filmi. güzel film de çıtır çerez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bu aralar favorim time traveler's wife baya hoşuma gitti 2nci kez izliyicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Kojiroh said: Be Kind Rewind şu baya güzel bir film, izledim. pick of destiny, school of rock izledim, o da güzeldir. hangoverı falan da izledim tabi. şuanda get him to the greek i izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar