Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

...senden hoşlanıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
garbage'a döndu burasi valla... arkadsin yaptgnda bi gariplip yok bence.. hani cocuk yeni gördgu birine delice asık olmucagna göre hisleri hoslanma seviyesindedir ve gidip acıkca senden hoslaniorm demesi normaldir... tek sorun bi cvp beklemen,sonunda bisey teklf etmedn evet yada hayirlik bi durum yok.. hani hislermi gör ona göre adam ol :D gibi bi uyari olms bu :p
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

hoşlanmak erkek adama ters, ya delicesine aşık olur seversin, ya ağzına sçar gidersin.

abi o zman hep bize girmis oluo.. delice seviosn reddeliosn yıkıntı geziosn bi süre.. hic sallamıosn sap geziosn baya bi süre :D arasinda tadni bulmak gerek biraz sanki
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

sap gezip, seni delicesine seven, sana aşık olan kızları reddetmeyi başarabildiğin sürece sorun yok.

iyide bu ne kazandirirki.. en birinci benm en koool benm ama en sap benim gibi dolasmanin mantgi yok.. bişeyler hissettgn insana belli ölcude bunu caktirmak kötü bişey diil demek istedim.. gidip seviyorumm ulannn ya cık benmle ya birdaha konusma gibi yapmktansa D:
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

sap gezip, seni delicesine seven, sana aşık olan kızları reddetmeyi başarabildiğin sürece sorun yok.

ya hiç bizi seven kız yoksa. neyi reddedicez.
Mesaj tarihi:
senden hoşlanıyorum ve seninle cıkmak istiyorum kelimelerini 1 kere kullanmıştım ben toy zamanlarımda
ulan hala hatırlar hatırlar gülerim.
çok şirin lan.
Mesaj tarihi:
barbu said:

nomsaR said:

ya hiç bizi seven kız yoksa. neyi reddedicez.

darkside da sevmeseler de geliyorlarmış barbuş
  • Yeni Oluştur...