Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Sen karışma aluriel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 seni seviyom seni seviyom seninle vuruşmak istiyom http://www.youtube.com/watch?v=8m1YzX9cXdA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 olur beraber indirelim dartanianı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sonra da sevişiriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Bayan var lan burda doğru konuş ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bir daha hoşlandığım kızın eline cv tutuşturmayı düşünüyorum şu ilişki başlarken yaşanan saçmalıkları yaşamamak için. çalmayın benim fikrim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 garbage'a döndu burasi valla... arkadsin yaptgnda bi gariplip yok bence.. hani cocuk yeni gördgu birine delice asık olmucagna göre hisleri hoslanma seviyesindedir ve gidip acıkca senden hoslaniorm demesi normaldir... tek sorun bi cvp beklemen,sonunda bisey teklf etmedn evet yada hayirlik bi durum yok.. hani hislermi gör ona göre adam ol :D gibi bi uyari olms bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Nil rahatsiz eden mi var? sag einfach, ischschwöre man!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Vanille in bugün doğumgünü falan mı hayırdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 yok penthin doğum günü bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hoşlanmak erkek adama ters, ya delicesine aşık olur seversin, ya ağzına sçar gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 fuck buddy olsak? orta yol diye sey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nomsaR said: hoşlanmak erkek adama ters, ya delicesine aşık olur seversin, ya ağzına sçar gidersin. abi o zman hep bize girmis oluo.. delice seviosn reddeliosn yıkıntı geziosn bi süre.. hic sallamıosn sap geziosn baya bi süre :D arasinda tadni bulmak gerek biraz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 u ya basmak bu kadar mı zor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sap gezip, seni delicesine seven, sana aşık olan kızları reddetmeyi başarabildiğin sürece sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nomsaR said: hoşlanmak erkek adama ters, ya delicesine aşık olur seversin, ya ağzına sçar gidersin. oha çok iyimiş euhuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nomsaR said: sap gezip, seni delicesine seven, sana aşık olan kızları reddetmeyi başarabildiğin sürece sorun yok. iyide bu ne kazandirirki.. en birinci benm en koool benm ama en sap benim gibi dolasmanin mantgi yok.. bişeyler hissettgn insana belli ölcude bunu caktirmak kötü bişey diil demek istedim.. gidip seviyorumm ulannn ya cık benmle ya birdaha konusma gibi yapmktansa D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 DoruK said: şöyle bi ifadeydi sanırım oynak gif için üstüne tıkla (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 nomsaR said: sap gezip, seni delicesine seven, sana aşık olan kızları reddetmeyi başarabildiğin sürece sorun yok. ya hiç bizi seven kız yoksa. neyi reddedicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 senden hoşlanıyorum ve seninle cıkmak istiyorum kelimelerini 1 kere kullanmıştım ben toy zamanlarımda ulan hala hatırlar hatırlar gülerim. çok şirin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 21 yy'ın flört teklifi; sevişelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 bana uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 hoşlanıyorum ne ya, çekicen hatunu karşına "erik gibisin bebeğim" diceksin. anlamazsa "kütür kütür yani" diye eklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 barbu said: nomsaR said: sap gezip, seni delicesine seven, sana aşık olan kızları reddetmeyi başarabildiğin sürece sorun yok. ya hiç bizi seven kız yoksa. neyi reddedicez. darkside da sevmeseler de geliyorlarmış barbuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar