Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

...senden hoşlanıyorum

gecko

Öne çıkan mesajlar

dedim bunu.
sonra yüzüme baktı
gülmeye başladı ne desem bilemiyorum ki dedi
hmmm yaptı gülüyodu sürekli
sonra arkadaşı da duyduğu için gel dedi birşey söylemene gerek yok
galiba hayır diyecek :(
samimi olduğum bir arkadaş vardı o bile anlamış
napsam 2-3 saat sonra gene yüzünü görücem
hayır derse unutmam lazım, kabul etse keşke :(
napçam lan ben yardım edin çabuk
Sosyal ağlarda paylaş

Pickles said:

senden hoşlanıyorum nedir ya. lisedemisiniz hala

benimle çıkarmısın desen daha az komik olurmuş
(tu)

hatırlıyorum en son ilkokul sonda, belgrada goturmuslerdi bizi, bi arkadasim da hoslanıyodu gene sınftaki bi kızdan. abi gidip solicem dedi verdik biz de gazı, gitti dedi kıza "ben senden hoslanıyorum" kız da haliyle kaldı.

bu simdi biraz agresif bi giriş şansını zorluyosun. kızın da senden bunu dicek derecede hoslanıyo olması lazım ki herzaman tutmaz. onun yerine sinsice alttan calısıp zaman icinde hareketlerle etkilemen lazımdı, bu cumleyi de anca 12. bulusmadan sonra soylerdin rahat raht
Sosyal ağlarda paylaş

Vay arkadaş sanki bana alayınız 753 yaşındasınız ve hiç yaşamadınız, karşılaşmadınız böyle bir şeylerle de taşak geçiyorsunuz çocukla. Madem iyisini biliyorsunuz yardım edin nan edepsizler. Çocukta kuzu gibi beelio sesini çıkaramıyor. O an heyecandan ne yaptığını bilmeyebilir, tecrübesizdir falan da sırf ezmek için ne biliyim bir şeyler diyip ego tatmini(ne alaka bilmiyorum da var öyle tipler) için liseli , nub , alamancı falan demeniz.. Bazen ne biçim insanlarsınız lan siz diyorum da sonra geçio sfadg
Sosyal ağlarda paylaş

Ya denir aslında o yaşlarda "ben senden hoşlanıyorum" diye. Sonuçta o zamanlarda yaşanan ilişkilerin kaçta kaçı ciddi ilişki de başlatırken ne dediğinin önemi olacak alleşkına. Adam hoşlanıyorsa hoşlanıyorum der yani, semantics hep bunlar. Ama mesela gelip "merhaba, içimde sana kabaran bişey var" falan deseydin ayrı güzel olurdu, yine yukarıda yazdığım "ciddi ilişki" ile ilgili olan kısım yüzünden.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...