gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 dedim bunu. sonra yüzüme baktı gülmeye başladı ne desem bilemiyorum ki dedi hmmm yaptı gülüyodu sürekli sonra arkadaşı da duyduğu için gel dedi birşey söylemene gerek yok galiba hayır diyecek :( samimi olduğum bir arkadaş vardı o bile anlamış napsam 2-3 saat sonra gene yüzünü görücem hayır derse unutmam lazım, kabul etse keşke :( napçam lan ben yardım edin çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 sıçtı cafer bez getir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hayır demesine gerek mi kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 liseli in love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ...süprizler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Çıkma teklif etmemi$sin ki , senden ho$lanıyrum demi$sin. Neye hayır diyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 şöyle bi ifadeydi sanırım oynak gif için üstüne tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 ahahaha direk gg yaz çık. geçmiş olsun ;p bide atarlan çevrene bi daha konusunu açan olursa dürerim defterini de höykür önüne gelene kimse muhabbetini yapmaz unutulur zati ama eziklenirsen rezilliğini katlarsın daha da dalga geçerler bolca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bence böyleydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 abi moralim bozuluyor ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 arkadaşım bi feasibility yapar adam önce değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 o ne demek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 guldu mu yoksa soka mi girdi kiz? http://www.youtube.com/watch?v=6OkcucXIuVI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 senden hoşlanıyorum nedir ya. lisedemisiniz hala benimle çıkarmısın desen daha az komik olurmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bende şu senden hoslanıyorum cıkalımmı gibi şeyleri çözemedim yıllarıdr birbirinden hoşlanan iki insan ztn sevgili olur lan senden hoslanıyorum yerine limonata içek mi demek daha iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Pickles said: senden hoşlanıyorum nedir ya. lisedemisiniz hala benimle çıkarmısın desen daha az komik olurmuş(tu) hatırlıyorum en son ilkokul sonda, belgrada goturmuslerdi bizi, bi arkadasim da hoslanıyodu gene sınftaki bi kızdan. abi gidip solicem dedi verdik biz de gazı, gitti dedi kıza "ben senden hoslanıyorum" kız da haliyle kaldı. bu simdi biraz agresif bi giriş şansını zorluyosun. kızın da senden bunu dicek derecede hoslanıyo olması lazım ki herzaman tutmaz. onun yerine sinsice alttan calısıp zaman icinde hareketlerle etkilemen lazımdı, bu cumleyi de anca 12. bulusmadan sonra soylerdin rahat raht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Liseli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 offf kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Vay arkadaş sanki bana alayınız 753 yaşındasınız ve hiç yaşamadınız, karşılaşmadınız böyle bir şeylerle de taşak geçiyorsunuz çocukla. Madem iyisini biliyorsunuz yardım edin nan edepsizler. Çocukta kuzu gibi beelio sesini çıkaramıyor. O an heyecandan ne yaptığını bilmeyebilir, tecrübesizdir falan da sırf ezmek için ne biliyim bir şeyler diyip ego tatmini(ne alaka bilmiyorum da var öyle tipler) için liseli , nub , alamancı falan demeniz.. Bazen ne biçim insanlarsınız lan siz diyorum da sonra geçio sfadg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 biri alamanci mi dedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hala cevapmı bekliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Beğendim seni desen yine bi elitist, itici de havan olurdu. Hoşlanıyorum ne ya ahahaha. ahahaha ya olm ahahahahadahsbdjhasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ya denir aslında o yaşlarda "ben senden hoşlanıyorum" diye. Sonuçta o zamanlarda yaşanan ilişkilerin kaçta kaçı ciddi ilişki de başlatırken ne dediğinin önemi olacak alleşkına. Adam hoşlanıyorsa hoşlanıyorum der yani, semantics hep bunlar. Ama mesela gelip "merhaba, içimde sana kabaran bişey var" falan deseydin ayrı güzel olurdu, yine yukarıda yazdığım "ciddi ilişki" ile ilgili olan kısım yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ayrıca beğendim seni ne abi beyaz peynir mi seçiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 bende hep senden çok hoşlanıyorum diyorum, ondan kaybediyorum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar