Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Dün gece 04 sularında paticikte ve diger işlerde vakit harcarken bir ara asagı su almak için ineyazdım.. O sırada kapı acmamla karanlıklar arasında ucan bir nesne dikkatimi cekti.. Ucuyo hayvan ama panik halinde.. Hemen elime kaptıgım bir havlu ile o kimligini belirsiz nesneye yönelerek onu özgürlügüne kavusturmayı hedefledim.. Nitekim daha sonradan ucan nesnenin ufo oldugunu farkederek havlunun yetersiz olucagını düşündüm.. Şaka şaka kuşmuş..aldım gecenin bir vakti yavrucagızı havlular arasında korkmuş garibim indim asagı bir cay fincanı su içirdim.. Sonra saldım onu balkondan özgürlügüne.. Daha sonra durdum düşündüm gecenin bir vakti hafif rüzgarlı balkonumda.. Özgür olmak bu olsa gerek..[signature][hline]..it's time I disappear
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 güsel baalamışsın walla bravo...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 2 gün öncede benim odama yarasa girdi perdeye ayağımı takıldı bişi oldu artık bende senin gibi perdeye sarıp çıkardım perdeyi dışarıya silkelemiştim pencereden yarasa bile olsa acıyo insan yani[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 eternal'ın basit bi su içme macerası bi anda başka bi canlının özgürlüğüne neden olmuş[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 geçen yaz tatilinde güzel güzel order öldürürken camdan içeri helikopter böcegine benzer 15cm'e yakın bir hayvan dalmıştı.. güzel bir an değildi :D[signature][hline]Don't say I'm out of touch..
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 oyy Oyy oyy döktürmüş beahhh[signature][hline]Lil'Alur for Shar
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 ulan olum yrasa lan ben gider başka odada uyurum sabaha çıkmamışsa itfaiye felam çaırırım.[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b]
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Aauhuahuha[signature][hline]Çaydanlık Ve Bardak...Ne kadar kibirli dursa da bardağın önünde eğilir çaydanlık.Öyleyse bu büyüklenme niye?Bu kibir,bu gurur niçin?Mütevazi ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından.Bardağı insan bunun için öper daima alnından...
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yarasa tatlı hayvan yaw niye öyle diyosunuz:) böcek deil bişey değil :-)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Valeron, 21 Ağustos 2004 12:49 tarihinde demiş ki: abi elime yarasa geçse şahsen narkoz verip bayilttiktan sonra gerekli ameliyatsal işlemleri yapardim . incelemek isityorum o yaratkilari bizim buralardada var . nedir ne deildir merak ediyorum canım onunda iki bacağı iki gözü vs.'si var. biraz kargacık burgacık ama var :p[signature][hline]BabacumMostors, 15 Haziran 2004 04:22 tarihinde demiş ki: sanat için sevişirim yani hiç çekinmem ben sanat dostuyum...
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 yarasalar muhteşem yaratıklar.. demişti batman bir bölümünde.. Yoldan bir kadını alıyodu kedi kızmı oluyodu sonra bu kadın batmobil le eve getiriyodu ormanların arasından..[signature][hline]..it's time I disappear
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 LoL oldum gulmekten eheuhue :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 dun gece wble ura$mıomuyduk? :)[signature][hline]Aranel Elanessë |êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Brook, 13 Ağustos 2004 11:04 tarihinde demiş ki: psikolojik sorunların varsa git bi doktora, ama sakın ağzına alma..
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Eternal, 21 Ağustos 2004 15:04 tarihinde demiş ki: yarasalar muhteşem yaratıklar.. .. ee tek uçan memeli..:)
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Hostes var bir de. Öargh[signature][hline]Fecondation under control of the King
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: W3r3wolf, 21 Ağustos 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Hostes var bir de. Öargh kim diicek diye bekliyodum :D[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi..
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ya Yarasa deyince aklıma geldi. Bundan 1 yıl önce falan yazlıktaydım arkadaşlarla takılıyoduk gece vakti. Birden gözümüzün önünden bi kaç kara nesne hızla geçti nooluyoz lan derken. -PaaaT ! Diye bir ses ve Bilincimi kaybettim 2-3 saniye kadar. Yani Kafama Çaprı Kör oglu Kör yarasa BAm diye hemde ne olgumu sasırmıstım tabi. Yarasa da yere dusmustu ama bı sure sora kalkıp ucmaya devam etmıstı falan. Arkadaslar Iptal tabi kızlı erkekli bi gruptuk falan rezil olmustum ehueuh.[signature][hline] The Truth is out There
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: W3r3wolf, 21 Ağustos 2004 18:33 tarihinde demiş ki: Hostes var bir de. Öargh ona bakarsan pilotlar da memeli. hatta o uçaktaki yolcular da.. ama burda uçan memeliyle kasıt, bir araç gerek kullanmadan uçabilmek..[signature][hline]Bu mesaj 5 saniye sonra kendi kendini imha edicektir.
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Yarasalar bana yerde yürürken daha korkunç gözüküyorlar. Çünkü resmen Transformers gibi değişiyorlar :).[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 said: Mike, 21 Ağustos 2004 18:42 tarihinde demiş ki: baykus dan sasmam baykuş görünce mıncıklayasım geliyo çok tatlı yaw:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Sana yakışanı yapmışsın..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Chiptech Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 bu nası bi olay peki? dün odama bok sineği girdi böle yeşil parlak büyük bişi. dellendim bütün odaya RAID sıktım canavar öldü tabii, bende atmadım kenara ittim üşendim atmaya.. 2 saat falan geçti bızz bızz sesler geliyo bi baktım canavar yerde kıvranıyo.. sora sustu hala orda galba..[signature][hline]çiptek: ne içtiniz? arkada$: herşeyiöarghhh
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 b.k sinekleri bi kenara..şu pirinç hede hödö kurtlanınca bütün evi saran ve adı o güzel kelebeklere hainlik yapmak için "kelebek" konan iğrenc hayvanlardan nefret edıyorum[signature][hline]Kadere inanmamıştık..Bizim yazmamız gerektiğini düşünüyorduk..Keşke mürekkebimiz erken bitmeseydi.. Christoph Vassel..Nactarum..
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2004 Ben de dün bi arı geberttim neden yazdın diceksiniz bilmem herkes yazıo leşlerini hehe. :P[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
Öne çıkan mesajlar