Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 selam patiler, bi kisminiz duymustur belki bu yarismayi. turkmaxta yayinlaniyor. halk icerisinden 1 kadin 1 erkek secilecek. dizinin orjinal skeclerini oynuyorlar. su an 5. haftada yarisma ve bitmesine 3 hafta var. son hafta butun oylar toplanicak ve ilk 2 cift arasindan juri kazanani sececek. finalistlerden gizem denizci yakin arkadasim, 350 cift arasindan son 8 e kaldilar. boyle olaylari sevmiyorum ama su an biraz gerideler ve baska bi yolu yok. kazanan cifte kariyer yapma sansi sunulacak. oyuncu olmak icin verdigi emekleri bildigimden sizlerden izlemenizi ve begenirseniz oy vermenizi rica ediyorum. http://1kadin1erkekaraniyor.com/quest.asp aday numaralari 2008, bu linkten vidyolari izleyebilir hizlica oy verebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ASDHADH kız baya iyi rol yapıyo yalnız :D oyladım ben, iyi şanslar arkadaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 sensin pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 herif küfür ediyo sanki ya herkes de buna seyirci argadaşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ne demek lafı mı olur, performansları diğerlerine göre iyi bu arada, umarım kazanırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 popiledim bakalim iyi sanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 gecen tv'de gordum 3018'deki kızı tokat manyagı yapasım geldi. onu secerlerse buyuk iskence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Diğerlerini izlemedim ama kızın oyunculuğu iyi,elemanın da kızın ki kadar olmasa da iyi..Benden 3 oy çıktı bu arada İyi şanslar umarım kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 videoları izledim de orjinal daha iyi ya. böyle taklitleri izlerken çok zevkli değil. 4024 mesela ciks geldi bana.. 3016'daki adam kalın kaçmış, mafya/kabadayı oyuncusu gibi bir görüntüsü var. "ozan"lık olmamış. daha "elit" tipler lazım, 1016 bu açıdan daha iyi duruyor. 4039'daki kızın mimikleri tam demet evgar gibi olmuş ama sesi olmamış. 3007'dekiler kelimeleri yutuyor felan... sizinkiler ortaya göre çok daha iyi olmuşlar. oyumu kullandım attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Cocuğun tipine uyuz oldum oy moy vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 güzelmiş kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valhalla Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Bu paticiğin %90 ı güzel kız görmemiş ya. Senelerdir değişmedi,paspal hatunlara çok güzel demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 güzelmiş kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Valhalla said: Bu paticiğin %90 ı güzel kız görmemiş ya. Senelerdir değişmedi,paspal hatunlara çok güzel demek :) ^ TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 kız var dediler geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 lan 2008 deki erkegi tanıom ben asd şimdi gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Valhalla said: Bu paticiğin %90 ı güzel kız görmemiş ya. Senelerdir değişmedi,paspal hatunlara çok güzel demek :) paspal maspal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 tesekkurler ayirdiginiz zaman icin. oy vermemis arkadaslardan da 5 dklarini ayirip izlemelerini rica ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quesgi Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 arkadaş başarılı, verdim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 niye boş yere oy vereyim diyecektim de güzel oynuyomuş verdim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 4039 alan o kadar güzel değil mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 lan o oy sayısı değilmiş zaten telefon numarasıymış T_T edit: Xaenin said: Valhalla said: Bu paticiğin %90 ı güzel kız görmemiş ya. Senelerdir değişmedi,paspal hatunlara çok güzel demek :) ^ TIS tamam kız efsane güzel değil ama bu kıza paspal demek de komik olmuş abartmayalım lol hele bunu onaylamak, ah zaynın ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 cok güzel dememisler ki zaten, güzel demisler. ki kiz güzel. cok güzel degil ama güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 beli kalın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 hayir Waist-hip ratio'yu tutturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar