Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

fanatik bir GSli olarak ölümüne fark yememizi bekliyorum.

fact 1 : kalede aykut var.
fact 2 : defansta neill değil servet olacak %90 bence.
fact 3 : nolursa olsun arda yok.
fact 4 : hadi ardayı geçtim baros ve kewellın olma ihtimali çok az.
fact 5 : aydının daha iyi olduğundan değil ya, ama aydın da olmadığı için serdar özkanın oynayabilitesi var.
fact 6 : daha ne olacak ulan?
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

SeaGle said:

Fener alır da 8-0 falan hikaye. Farka gidemez gibi geliyor şu an bana. Bakmayın iyi sonuç falan aldığına, fener de tam oturmuş bi takım değil şu an.

Galibiyet garanti ama fark yalan olur.
takımı oturtmadan 4 çekiyoruz gelene, bu maçta oturtup 8 çekeriz

abi 4 attığınız takım yahu
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Holy said:

SeaGle said:

Fener alır da 8-0 falan hikaye. Farka gidemez gibi geliyor şu an bana. Bakmayın iyi sonuç falan aldığına, fener de tam oturmuş bi takım değil şu an.

Galibiyet garanti ama fark yalan olur.
takımı oturtmadan 4 çekiyoruz gelene, bu maçta oturtup 8 çekeriz

abi 4 attığınız takım yahu
Çok abartmışsınız hani 6-0 lık maçta bile bir anda 2-0 geri düşebilirdik öle sahneler yaşıyoruz her maç sürekli yendiğimiz için hep ezici üstünlük oynuyruz gibi algılanıyor ama öle değil bu maçta 3 ten fazla gol olmaz 2-1 veya 2-0 alırız gibi görünüyor
Sosyal ağlarda paylaş

MrLevie said:

fanatik bir GSli olarak ölümüne fark yememizi bekliyorum.

fact 1 : kalede aykut var.
fact 2 : defansta neill değil servet olacak %90 bence.
fact 3 : nolursa olsun arda yok.
fact 4 : hadi ardayı geçtim baros ve kewellın olma ihtimali çok az.
fact 5 : aydının daha iyi olduğundan değil ya, ama aydın da olmadığı için serdar özkanın oynayabilitesi var.
fact 6 : daha ne olacak ulan?

fact 1: sari
fact 2: kirmizi
Sosyal ağlarda paylaş

PZero said:

volkan yüzünden fenerbahce bu maçı kaybeder ahanda buraya yazıyorum .

Bunu neden söyledin bilmiyorum ama uzun zamandır gözüme çarpan bişey var Volkan sanki sırf kalede olmak için kalede. Yani adamın yeri garanti aşırı rahat. Mesela Azerbeycan'dan yediğimiz gol. Tamam defans çektirmeyecek ama şutta gelecek kardeşim. Ne uzanamayacağı bir şuttu nede sert bir şuttu koltuk altından girdi gol oldu. Tamamen motivasyon eksikliği. FB'nin gol yemediği maçlarda genelde kaleye top gelmiyor. Azerbeycan maçında karşı kaleci 3 tane %100 100 çıkarıyor bizim kaleye tek top geldi gol oldu. Neden o kadar yorumcudan biri çıkıp Volkan orda ne yapıyor bu golde yenir mi demedi anlamadım. Bir tek bana garip geliyor heralde bu durum. Tamam Fevzi gibi hata yapıp gol yemiyor ama normal şartlarda Milli takım kalecisinin bu toplarıda çok rahat çıkarması lazım bana göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...