Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 o 12 oyuncudan elano oynamaz ise 4everın dediği olur ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kara kayış niang var fenerde gsnin hiç şansı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bir tek dileğim var mustafa sarp-ayhan veya ayhan-barış ve bilimum bu 2 futbolcu kombinasyonlarından biri sahada olsun ben de stadda rahat rahat maçımı izliyim söle 4-5 gol göreyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yukarda yazan gs kadrosu oynarsa iş yapabilir ama sarp ayhan cıkarsa yine ayıp.nasılsa kaybedicek birşeyimiz yok elano misi kewell koy alayını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 cıkacak olan kadroyu adnan sezgin belirleyecek muhtemelen. cok merak ediyorum bakalım nasıl bi kadro cıkarılacak. bir de sakat var mı? yetismesi zor olan falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Çıkarsa şöyle tarihi bişi çıksın 8 10 atalım. Yok olmazsa da yenilmeyelim arkadaş. Bence sıkıntılı maç, ne zaman böyle olsa berabere falan bitiyor, ya da yeniliyoruz saçma sapan..(Fenerliyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 baroş reyis çıkmazsa direk yeniliriz, şansımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 |Joker| said: Çıkarsa şöyle tarihi bişi çıksın 8 10 atalım. Yok olmazsa da yenilmeyelim arkadaş. Bence sıkıntılı maç, ne zaman böyle olsa berabere falan bitiyor, ya da yeniliyoruz saçma sapan..(Fenerliyim)Fener ne zaman yenilio ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 0-0 kupa maçı o cümle için örnektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 kırmızı kart çıkar. oranı iyi. son 20 maçın 12 sinde en az bir kırmızı kart çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Cana'nın ilk 11 de çıkacağını bilsem direk basarım kırmızı karta da, bilmiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Daemir said: kırmızı kart çıkar. oranı iyi. son 20 maçın 12 sinde en az bir kırmızı kart çıkmış. geçen sene saraçoğlu'ndaki maça emre ve lugano kart görür demiştim, bakın renk belirtmedim sadece görür dedim, evet, görmediler. Onlar için bir ilkti bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fanatik bir GSli olarak ölümüne fark yememizi bekliyorum. fact 1 : kalede aykut var. fact 2 : defansta neill değil servet olacak %90 bence. fact 3 : nolursa olsun arda yok. fact 4 : hadi ardayı geçtim baros ve kewellın olma ihtimali çok az. fact 5 : aydının daha iyi olduğundan değil ya, ama aydın da olmadığı için serdar özkanın oynayabilitesi var. fact 6 : daha ne olacak ulan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Holy said: SeaGle said: Fener alır da 8-0 falan hikaye. Farka gidemez gibi geliyor şu an bana. Bakmayın iyi sonuç falan aldığına, fener de tam oturmuş bi takım değil şu an. Galibiyet garanti ama fark yalan olur.takımı oturtmadan 4 çekiyoruz gelene, bu maçta oturtup 8 çekeriz abi 4 attığınız takım yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 SeaGle said: Holy said: SeaGle said: Fener alır da 8-0 falan hikaye. Farka gidemez gibi geliyor şu an bana. Bakmayın iyi sonuç falan aldığına, fener de tam oturmuş bi takım değil şu an. Galibiyet garanti ama fark yalan olur.takımı oturtmadan 4 çekiyoruz gelene, bu maçta oturtup 8 çekeriz abi 4 attığınız takım yahuÇok abartmışsınız hani 6-0 lık maçta bile bir anda 2-0 geri düşebilirdik öle sahneler yaşıyoruz her maç sürekli yendiğimiz için hep ezici üstünlük oynuyruz gibi algılanıyor ama öle değil bu maçta 3 ten fazla gol olmaz 2-1 veya 2-0 alırız gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 MrLevie said: fanatik bir GSli olarak ölümüne fark yememizi bekliyorum. fact 1 : kalede aykut var. fact 2 : defansta neill değil servet olacak %90 bence. fact 3 : nolursa olsun arda yok. fact 4 : hadi ardayı geçtim baros ve kewellın olma ihtimali çok az. fact 5 : aydının daha iyi olduğundan değil ya, ama aydın da olmadığı için serdar özkanın oynayabilitesi var. fact 6 : daha ne olacak ulan? fact 1: sari fact 2: kirmizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 fact 1: sarı ise bu fenerin yenilmesine de yol açıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 volkan yüzünden fenerbahce bu maçı kaybeder ahanda buraya yazıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bugun gastede vardı fener galibiyete 1.50 veriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 PZero said: volkan yüzünden fenerbahce bu maçı kaybeder ahanda buraya yazıyorum .sana bişi diimi buraya ne yazarsan yaz Fenerbahce 3-4 fark atar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 PZero said: volkan yüzünden fenerbahce bu maçı kaybeder ahanda buraya yazıyorum . Bunu neden söyledin bilmiyorum ama uzun zamandır gözüme çarpan bişey var Volkan sanki sırf kalede olmak için kalede. Yani adamın yeri garanti aşırı rahat. Mesela Azerbeycan'dan yediğimiz gol. Tamam defans çektirmeyecek ama şutta gelecek kardeşim. Ne uzanamayacağı bir şuttu nede sert bir şuttu koltuk altından girdi gol oldu. Tamamen motivasyon eksikliği. FB'nin gol yemediği maçlarda genelde kaleye top gelmiyor. Azerbeycan maçında karşı kaleci 3 tane %100 100 çıkarıyor bizim kaleye tek top geldi gol oldu. Neden o kadar yorumcudan biri çıkıp Volkan orda ne yapıyor bu golde yenir mi demedi anlamadım. Bir tek bana garip geliyor heralde bu durum. Tamam Fevzi gibi hata yapıp gol yemiyor ama normal şartlarda Milli takım kalecisinin bu toplarıda çok rahat çıkarması lazım bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi bu şaka mı galatasaray'a 4.2 gibi bi oran veriyor fenerbahçe'ye 1.50 şaka mı bu derbi yani sonuçta takım ölmedi daha sadece t.d gitti ben bu maça 02 hertürlü oynarım hatta 2 bile oynarım 50 kağıt bile basarım o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 e oyna ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 yarın ola hayrola :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Abi gece gece gaza gelip yapmayasın öyle bi hata asdsad Ben de gsliyim ve normal buluyorum oranı.Daha yüksek olsa millet çoluk çocuk girip sömürcekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar