Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Biri Bilica'yı çağırsın da adam fenerden kalanları saraçoğlunun zemininden kazısın. Bir takım kendi sahasında bu kadar ezilmez ki? Sahadaki futboldan, pozisyon sayısına, hadi hepsini geçtim 55k seyirci dediğin stadda taraftar olarak bile ezildi takım, son 10 dakika sadece GS tezahuratı duyuldu 1500 kişiden gelen. Yazık oldu resmen bu maçın berabere bitmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: 12 puanlı galatasaray, kadıköyde 1 puan için komik duruma düştü. izledigim yerde 0-0 a sevinen galatasaraylıları videoya cekip youtube'a atmak vardı "beraberliğe sevinen galatasaraylılar" diye euheueh 2. yarıda galatasarayın ilk şutunu 87. dk da sabrinin atması da beni eğlendirdi. galatasaray bu macla sezonu kapattı. gelecek sezon hazırlıklarına simdiden baslasın ezeli rakibimiz. yoksa gelecek yıllar madara olmaya devam ederler fenerbahce karsısında. Fistan'ın göz yaşları sel olmuş akmış, kıyamam ben sana ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gs oyunun her alanında fbden üstündü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben halinize eğleniyorum sen ne diyorsun ? aklınızı da yitirmeyin ya kadıköyden puan aldık diye AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 mokoko said: ahahah sabri 3lü çektirio. sora bide bize gelip küçük takımlar yendikleri büyük takımlarla övünür ayağı yapıosunuz. lan olm kazanmadınız berabere kaldınız. Sen onu bırakta galatasaray taraftar resitali vardı. İyi dinledin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Beşiktaş'ın da, Galatasaray'ın da Kadıköy'de berabere kaldıktan sonra şampiyon olmuş gibi sevinmelerini izlemek de güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Derbiler bitmiş Kadıköy'de 2 de 0, Trabzona da kaybetmişsin hala eğleniyorsun oy Fistanım oy. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 EZ- DİK ama gol atamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gs iyi oynadı da 0-0 a UEFA kupasını almışcasına sevinmeleri baya komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ArkaSokak aranıyor gören varmı forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: ben halinize eğleniyorum sen ne diyorsun ? aklınızı da yitirmeyin ya kadıköyden puan aldık diye AHAHAH iki taraf da egleniyosa ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gs korkmasa atardi bence.bizimkiler cok rehavetteydiler hicbir dalga yoktu bireysel. ayni sekilde taraftarda rehavetteydi. fbtv de seyrettim herkes fark diyor. cok kaliteli medya iste sisirdi hafta boyunca. oysaki cok belliydi bu oyunun alt olacagi atanin kazanacagi. kisacasi ne takim oynadi ne taraftar. akillanip gaza gelmezler artik bundan sonraki derbilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Masquerade said: Derbiler bitmiş Kadıköy'de 2 de 0, Trabzona da kaybetmişsin hala eğleniyorsun oy Fistanım oy. ^_^ Selçuk geliyormuş, selam söyledi, yeni stadınızda göbek atacakmış bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: ben halinize eğleniyorum sen ne diyorsun ? aklınızı da yitirmeyin ya kadıköyden puan aldık diye AHAHAH abi bariz üzüntüden ne dedigni bilmiyorsun suan... derbi takımı denen fener kendi evindde bjk ve gs'ye puan kaybetti... rıdvan'in yaninda program yapabilcek kapasitedesn bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 2 puan kaybettik aslında üzülmeliyiz :) onumuzdeki maçlara bakalım nolcak topik kitlenebilir ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 DoruK said: EZ- DİK ama gol atamadık. 2. yarıda ilk sutunuz 87. dk da sabriden siz ezilmeye alışmışsınız nasıl ezdik diyeceginiz yeri de bilmiyorsunuz haliyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 4Ever said: ArkaSokak aranıyor gören varmı forumda? fener mac kazanana kadar yazmaz o foruma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 moar rage moar rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 GEd said: gs iyi oynadı da 0-0 a UEFA kupasını almışcasına sevinmeleri baya komik abi şunu demeyin ya fenerbahçe her gsyi yendikten sonra sokaklara cıkıyor kupa almış gibi.biz 1 puana sevinmişiz cokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Fistan said: DoruK said: EZ- DİK ama gol atamadık. 2. yarıda ilk sutunuz 87. dk da sabriden siz ezilmeye alışmışsınız nasıl ezdik diyeceginiz yeri de bilmiyorsunuz haliyle :Dsiz şut çektiniz mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 rıdvan çok fena ağlıyor ntvde hahahahhaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Son 10 yılın büyük psikolojik baskısı var...Hoca değişmiş,Baros'un yok Kewell yok...Arda yok... Fener formda...Olay beraberliğe sevinmek değil...Galatasaraylıların sevinmesinin sebebi takımın hakikaten iyi oynamış olması...Çok uzundur böyle oynayamıyorduk...İlk 15 dk ben çok beğendim...Bizi sevindiren Elano'nun dönüşü,oyuncuların isteği...Kazanabilirdik,olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Gangren said: Beşiktaş'ın da, Galatasaray'ın da Kadıköy'de berabere kaldıktan sonra şampiyon olmuş gibi sevinmelerini izlemek de güzel tabi. Fenerbahçe'nin 2. olduktan sonra Kadıköy'de şampiyon olmuş gibi sevinmesini izlemek de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 deplansmandan puan almak avantajlı bir olay degilmiydi.sevinmek çok mu garip bu olayda anlamış degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 neyse kaldırıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar