Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Biri Bilica'yı çağırsın da adam fenerden kalanları saraçoğlunun zemininden kazısın.

Bir takım kendi sahasında bu kadar ezilmez ki? Sahadaki futboldan, pozisyon sayısına, hadi hepsini geçtim 55k seyirci dediğin stadda taraftar olarak bile ezildi takım, son 10 dakika sadece GS tezahuratı duyuldu 1500 kişiden gelen.

Yazık oldu resmen bu maçın berabere bitmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

12 puanlı galatasaray, kadıköyde 1 puan için komik duruma düştü.

izledigim yerde 0-0 a sevinen galatasaraylıları videoya cekip youtube'a atmak vardı
"beraberliğe sevinen galatasaraylılar" diye euheueh

2. yarıda galatasarayın ilk şutunu 87. dk da sabrinin atması da beni eğlendirdi.

galatasaray bu macla sezonu kapattı.
gelecek sezon hazırlıklarına simdiden baslasın ezeli rakibimiz. yoksa gelecek yıllar madara olmaya devam ederler fenerbahce karsısında.

Fistan'ın göz yaşları sel olmuş akmış, kıyamam ben sana ya ahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

gs korkmasa atardi bence.bizimkiler cok rehavetteydiler hicbir dalga yoktu bireysel. ayni sekilde taraftarda rehavetteydi. fbtv de seyrettim herkes fark diyor. cok kaliteli medya iste sisirdi hafta boyunca. oysaki cok belliydi bu oyunun alt olacagi atanin kazanacagi.
kisacasi ne takim oynadi ne taraftar. akillanip gaza gelmezler artik bundan sonraki derbilerde.
Sosyal ağlarda paylaş

Son 10 yılın büyük psikolojik baskısı var...Hoca değişmiş,Baros'un yok Kewell yok...Arda yok...
Fener formda...Olay beraberliğe sevinmek değil...Galatasaraylıların sevinmesinin sebebi takımın hakikaten iyi oynamış olması...Çok uzundur böyle oynayamıyorduk...İlk 15 dk ben çok beğendim...Bizi sevindiren Elano'nun dönüşü,oyuncuların isteği...Kazanabilirdik,olmadı..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...