aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://i.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01292/lighter_1292320c.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Hagii said: 0-1 beyler sahibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 onetimebaby said: pino yarim forvet bile oynayamaz. Şimdi baktım sağa sola da pino baya baya forvetmiş... Geçmişinde yani. belli de olmaz. Edit: He primarily plays as a winger capable of playing on either side, but can also be utilized as a striker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Abi Pino forvet olabilir de, nobre kadar bile forvet fiziği yok adamda. Ne öyle çok hızlı bir adam, ne kalıplı bir adam, ne de son vuruşları çok iyi izlediğim kadarıyla. 2. Lig takımlarında falan mı forvet oynamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 monaconun estiği zamanlarda oynadı. nası izliyosunuz maçları ben de onu anlamıyorum. nobre kadar fiziği var. daha fazla hatta. hız desen süper ligde o bölgede oynayan en hızlı adamlardan birisi. en hızlısı değil. en hızlısı antepte, karabükte filan oynayan zenciler ama onların da futbol zekası çok değil. pinoda o da var. 3 maç kötü oynadı diye bank asyaya yolladınız adamı. kötü de oynamadı ayrıca. arkasında ayhan, sarp gibi adamların olan her forvet kötü oynar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hmm bir çalışma yapıp birkaç SS koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Evet, buyrun kısa bir pino analizi: 1: FM'den 2: http://img823.imageshack.us/img823/1486/pino2.jpg Genie report, en iyi FAST STRIKER olarak oynar demiş, onun da SS'ini almıyorum ama iki positional traiti var: 1- Shoots long 2- Shoots with power 3: Gizli özelliklerinden important matches'a dikkatinizi çekmek isterim. Bugünkü maç bu gruba girer tahminim :) Yaaani, FM dünyasını ne kadar ciddiye alırsınız bilmiyorum ama bu oyunun scoutlarının gözüyle pino tek forvet de oynar iki forvet de. Haydi bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 ben oyuna başlar başlamaz satıyorum fmde pinoyu sklfjskl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 mactan sonra konusuruz ne oynadigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Ne bileyim bana da kaybolacak gibi geldi Pino..Hani düşünce güzel olabilir ama pratikte tam bir fiyasko olacak gibi,sanki Batdal olsa top tutsak biraz daha mantıklı olur gibi ama bakalım ne diyim zaten farketmiyo genelde Kadıköy'de ne yaptığımız,yeneceksek böyle abzürd bir durumda mucizeyle filan yeneriz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 FM istatistiklerine güveneceksek eğer istatistik karşılaştırması yapalım, şu maçta FB 20-0 kazanır çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Niang vs Servet yapalım yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 hayır elbette sonuç için kıyaslama yapmıyorum, Pino'ya yapılan ACIMASIZ eleştirilere bir cevap olsun diye FM figürlerini kullandım. Elbette bu maçın favorisi AÇIK ARA F.B. dir. Eğer Arda Baroş ve Kewel oynasaydı 51 FB 49 GS derdim, +1%de deplasman/saha avantajından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 köpekbalığı yağı hapımı oksijen tüpümü ve ilk yardım çantamı hazırladım maçı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bu akşam ilk defa forumda derbiden sonra kimse banlanmıcak bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Her derbiden sonra banlananlar mı oluyordu? Ben niye HİÇ farketmedim? ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Muhtemel ilk 11'imiz; Aykut - Sabri, Servet, Neill, Insua - Cana, Ayhan, Barış, Elano, Misimovic - Pino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 a 442 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 4-4-1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Bizim kadroyu gördüm de kalbim sıkıştı, Pino ve Elano'dan zaten performans beklemiyorum Ayhan ve Servet'in yatacak yeri yok kadrodalar. Cana-Barış-Neill allah ne verdiyse girecek artık hakem atana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Khelben said: 4-4-1-1 Umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 sporx.com detaylı inceleme yapmış. ALTERNATİF 1: Aykut, Neill, Servet, Insua, Serkan, Sabri, Mustafa, Ayhan, Pino, Misimovic, Mehmet Batdal ALTERNATİF 2: Aykut, Neill, Servet, Insua, Sabri, Elano, Mustafa, Ayhan, Cana, Misimovic, Pino. ALTARNATİF 3: Aykut, Neill, Servet, Insua, Serkan, Elano, Mustafa, Ayhan, Sabri, Misimovic, Pino. ALTERNATİF 4: Aykut, Neill, Servet, Insua, Sabri, Ayhan, Mustafa, Elano, Misimovic, Pino, Mehmet Batdal Alternatif 1'de Sabri orta sahanın solunda. Olabilir aslında. Pino Sağ kanata geçer, Ayhan DMC - misi ortalarda takılır. Bakınca gözüme iyi göründü bu da. Elanosuz olacaksa bu olur. Elano oynarsa Batdal giremez11'e pino forvete çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 gs yensin fb cok puan aldı,beraberlige de ses etmem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 aslında pino nun arkasında misi + elano çok da fena gelmedi bana ya. batdalın maç eksiğini falan düşünürsek harcarlar çocuğu yobo + lugano. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar