Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

monaconun estiği zamanlarda oynadı.

nası izliyosunuz maçları ben de onu anlamıyorum. nobre kadar fiziği var. daha fazla hatta. hız desen süper ligde o bölgede oynayan en hızlı adamlardan birisi. en hızlısı değil. en hızlısı antepte, karabükte filan oynayan zenciler ama onların da futbol zekası çok değil. pinoda o da var. 3 maç kötü oynadı diye bank asyaya yolladınız adamı. kötü de oynamadı ayrıca. arkasında ayhan, sarp gibi adamların olan her forvet kötü oynar.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet, buyrun kısa bir pino analizi:

1:

FM'den

2:
http://img823.imageshack.us/img823/1486/pino2.jpg

Genie report, en iyi FAST STRIKER olarak oynar demiş, onun da SS'ini almıyorum ama iki positional traiti var:
1- Shoots long
2- Shoots with power

3:

Gizli özelliklerinden important matches'a dikkatinizi çekmek isterim. Bugünkü maç bu gruba girer tahminim :)

Yaaani, FM dünyasını ne kadar ciddiye alırsınız bilmiyorum ama bu oyunun scoutlarının gözüyle pino tek forvet de oynar iki forvet de.

Haydi bol şans.

Sosyal ağlarda paylaş

Ne bileyim bana da kaybolacak gibi geldi Pino..Hani düşünce güzel olabilir ama pratikte tam bir fiyasko olacak gibi,sanki Batdal olsa top tutsak biraz daha mantıklı olur gibi ama bakalım ne diyim zaten farketmiyo genelde Kadıköy'de ne yaptığımız,yeneceksek böyle abzürd bir durumda mucizeyle filan yeneriz...
Sosyal ağlarda paylaş

hayır elbette sonuç için kıyaslama yapmıyorum, Pino'ya yapılan ACIMASIZ eleştirilere bir cevap olsun diye FM figürlerini kullandım.

Elbette bu maçın favorisi AÇIK ARA F.B. dir. Eğer Arda Baroş ve Kewel oynasaydı 51 FB 49 GS derdim, +1%de deplasman/saha avantajından.
Sosyal ağlarda paylaş

sporx.com detaylı inceleme yapmış.

ALTERNATİF 1: Aykut, Neill, Servet, Insua, Serkan, Sabri, Mustafa, Ayhan, Pino, Misimovic, Mehmet Batdal

ALTERNATİF 2: Aykut, Neill, Servet, Insua, Sabri, Elano, Mustafa, Ayhan, Cana, Misimovic, Pino.

ALTARNATİF 3: Aykut, Neill, Servet, Insua, Serkan, Elano, Mustafa, Ayhan, Sabri, Misimovic, Pino.

ALTERNATİF 4: Aykut, Neill, Servet, Insua, Sabri, Ayhan, Mustafa, Elano, Misimovic, Pino, Mehmet Batdal

Alternatif 1'de Sabri orta sahanın solunda. Olabilir aslında. Pino Sağ kanata geçer, Ayhan DMC - misi ortalarda takılır.

Bakınca gözüme iyi göründü bu da. Elanosuz olacaksa bu olur. Elano oynarsa Batdal giremez11'e pino forvete çıkar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...