Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 e 1 adam eksik oldu o kadro? Bu arada pino eski takımında da forvet de oynuyormuş zaman zaman. Ha bitirici son adam olarak değil tabii, tek forvet oynayabilecek türden adam değil de eksik adam Batdalsa onun yanında ikinci forvet olarak iş yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 abooo pino nun oynamaması lazım mehmet batdal varken pino oynarsa tek forvet ağlarım.adamın daha çalımı yok mehmet batdal top saklıyor hava toplarına hakim.o cocukta byaa potansiyel var.soguk kanlı bide heycanlı gozukmuyor hiç :) o oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kaleci? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Rewendor said: e 1 adam eksik oldu o kadro? kalecisiz çıkarsak eksik evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hangi kaleci.bizi kale boş.ilk şut gol olacak görürsünüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ha yok, kaleciyi hesaba katmıştım da ayhanı okumamışım ben, cana sarp diye okumuşum ortasaha göbeğini benim hatam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 pino yarim forvet bile oynayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Rewendor said: e 1 adam eksik oldu o kadro? Bu arada pino eski takımında da forvet de oynuyormuş zaman zaman. Ha bitirici son adam olarak değil tabii, tek forvet oynayabilecek türden adam değil de eksik adam Batdalsa onun yanında ikinci forvet olarak iş yapabilir.yoo? pino-misimovic-elano-ayhan-msarp-cana-sabri-servet-neill-hbalta kaleciyi yazmadım sadece, o da aykut idi yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ya şu sarpı oynatmayın allahın aşkına.onun yerine barışı koysa daha mantıklı.en azından kötü yada iyi birşeyler yapıyor.sahada hiçbirşey yapmayan adam görğünce ben çok üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sarp oynamazsa kimi kışkırtıcaz biz? :( en kolay hedef sarp olacak sizde bu sene hehe emre kızdırır sarpı güvenim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 mehmet batdal fena goller atıcak. yazdım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 geçen de m.u-bursaspor maçı alt biticek dedim herkes güldü falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Holy said: sarp oynamazsa kimi kışkırtıcaz biz? :( en kolay hedef sarp olacak sizde bu sene hehe emre kızdırır sarpı güvenim tam Cana'yı kızdırabilirsiniz, Sarp'tan daha kolay hedef, daha çabuk kırmızı görür de, Sarp'a Barış'a benzemez Cana, maçı kazansanız da Emre'yi hastanelik eder o arada size daha çok yazık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Cana'dan korkuyorum ben katil o adam :( onu kızdırmazlar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 zaten geçen seneki kadromuz falan olsa anlicam da şu kadroda adam kızdırsanız nolur kızdırmasanız nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Rewendor said: Holy said: sarp oynamazsa kimi kışkırtıcaz biz? :( en kolay hedef sarp olacak sizde bu sene hehe emre kızdırır sarpı güvenim tam Cana'yı kızdırabilirsiniz, Sarp'tan daha kolay hedef, daha çabuk kırmızı görür de, Sarp'a Barış'a benzemez Cana, maçı kazansanız da Emre'yi hastanelik eder o arada size daha çok yazık olur. Cana faulunu yapar kaçar gider, profesyonel faulcu adam hakemle işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 alla alla lugano yaptı mı "HAYVAN HERİF" oluyo. ama cana profesyonel futbolcu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Benim en sevdiğim fenerli Lugano'dur, hiç eleştirmedim adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 neyse moda girelim. YENERİZ YARIN GOLLER PINO, MISIMOVIC VE ELANO 1-3 fenerin tek golunu de lugano atar. http://www.youtube.com/watch?v=mCC_GsgoASs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 bence 1000 gsli 10000 fb liyi yokeder yani. YOK EDİN BİZİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 0-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 5-0 gs alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Red said: hangi kaleci.bizi kale boş.ilk şut gol olacak görürsünüz Ahahaha çok güldüm gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 en az 2 golu, duran topta, lan ciksam mi dursam mi, hadi iki adim one atip sonra geri donmeye calisirken dengemi kaybediimden yicez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=EymAJQ-Ki3U&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar