Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Fenerbahçe - Galatasaray 24.10.10 @ 19.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

Sola pino saga elanoyu koysun, ortada misi onde batdal. Ortayada al canayi koy yanina musayi, geride sabri ali zan insua, ver gazi.

adam gibi oynarlarsa iyi olur gayet, ama musanın olacağını sanmam

aykut

sabri hakan neil insua

cana ayhan

pino misi elano

batdal

6 yabancı oluyo işte sınırı da geçmiyo. "eldekiler" arasında en iyisi bu da, yedek yok tabii.

Yine de yetersiz kalırız gibi ama, batdalı ezerler defansta, cana ayhanın açığını tek başına kapayamaz, aykut komple fail.
Sosyal ağlarda paylaş

hagi olabildiğince defansif ve oyunu kilitlemeye yönelik bir kadroyla çıkar, ilerde misimovic in uzun paslarıyla yakalarsam atmaya çalışırım diye oynar. muhtemelen kanatlarda kademeli savunma görürüz.

ne derece başarılı olur, göreceğiz. ama kadıköye sürekli galip gelmek için, ofansif oyun oynamaya çıktık, hepsinde yenilik. bir defa kalli türkiye kupasında deplasmandan avantajlı bir skor alayım, 1-0 falan bitsin diye olabildiğince defansif oynattı galibiyeti kaçırıp golsüz berabere kaldık. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten Kadıköy'de Fener'i ondan yenemiyoruz....Çünkü deplasman takımı gibi oynamıyoruz,illa kazanmak için çıkıyoruz,önce bir berabere kalabilsek aslında...Maçı kitleyemiyoruz hiç bir zaman,Beşiktaş çok güzel yapıyor bunu...
Fener Sami Yen'de tam bir deplasman takımı gibi oynuyor mesela,biz hep tersi...Ondan hep hüsran...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

siz hagi'de servet'i ve mustafa sarp'i yedek birakacak cesaret oldugunu dusunuyor musunuz gercekten ? adamlar bir hocanin basini yakti, ve hala cezalandirilmadilar; simdi yeni bir hoca geldigi gunden onlari kesmeye cesaret edemez.

mustafa sarp ne yaptı ki? hadi servet'i anladık da. mustafa'nın da mı acıklamaları oldu rijkaard'a karsı? ayrıca bence savunmada servet oynayacak. cunku takımı hagi degil, adnan sezgin kuracak. neill sakat olmamasına ragmen ilk 11'e alınmıyorsa eger, bu formayı takımdaki baska hicbir futbolcunun hakettigini dusunmuyorum. sakat ya da cezalı olmadıkları surece sahaya ilk surecegin isimler kewell, baros, neill olmalı. gozu kapalı yani bu tercihler.
Sosyal ağlarda paylaş

sarp'ı nadir beğenenlerdenim. keza aynı şekilde topal'ı da nadir beğenenlerdendim. sarp it gibi koşan, fazla hırslı, kart görmeye meğilli, ayrıca kornerlerde skora çok büyük katkı yapan, ataklara da devamlı katılan bir adam. böyle ön libero kimi bulucaz başka? cana desen pas vermekten aciz (sarp'ın yarısı bile değil, 10 metre yandaki adama atmak yerine taca vuruyor), ayhan desen zaten bitti artık. ben anlamıyorum bu sarp'a olan tepki neden. saidou'yu da beğenmedik zamanında. ön libero, kaleciden sonra en çok tepki toplayan alan heralde. aurelio, trabzon'dan kovuldu, fenerbahçe'den de kovulmak üzereydi son anda vazgeçildi falan. ilginç gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis,Sarp'ın maç boyunca yaptığı hayalet baskının farkında mısın bilmiyorum?...Fiziği düzgün,ancak ben Sarp'ı 1-2 maç dışında rakip orta sahayı zorlayacak,top çalacak hareketini göremedim...Dikkat et maçlarda,bir 5 dakika izle..Çoğu zaman hayalet gibi,sorumluluk almaktan da tamamen kaçınıyor...Takım savunmasının oldukça kötü olduğunu kabul ediyorum fakat Sarp çok çok yetersiz benim gözümde,ve bu kesinlikle ön yargı değil,elimde olsa resimlerle videolarla gösterebilsem....
Sosyal ağlarda paylaş

sarpı bende beğeniyordum.adam hırslı mucadeleeci falan diyordum.ama o da oynamayı bıraktı bir süredir.adam haftalardır oynamıyor.yani iyi yada kötü bi performansı yok.cunku performans göstermiyor

kazanova ablam yıldızlar galatasrayı gösteriyor demiş :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...