Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 aquila said: Sola pino saga elanoyu koysun, ortada misi onde batdal. Ortayada al canayi koy yanina musayi, geride sabri ali zan insua, ver gazi. adam gibi oynarlarsa iyi olur gayet, ama musanın olacağını sanmam aykut sabri hakan neil insua cana ayhan pino misi elano batdal 6 yabancı oluyo işte sınırı da geçmiyo. "eldekiler" arasında en iyisi bu da, yedek yok tabii. Yine de yetersiz kalırız gibi ama, batdalı ezerler defansta, cana ayhanın açığını tek başına kapayamaz, aykut komple fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 siz hagi'de servet'i ve mustafa sarp'i yedek birakacak cesaret oldugunu dusunuyor musunuz gercekten ? adamlar bir hocanin basini yakti, ve hala cezalandirilmadilar; simdi yeni bir hoca geldigi gunden onlari kesmeye cesaret edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 biz kendimize gore yazdik, hagi kendi bildigini yapsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 büyük güne çok az kaldı. Fenerbahçeli kardeşlerimi, maça giremeseler bile hacı olmaları için dere boyuna, kalamışa, kadıköy sokaklarına davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 hagi olabildiğince defansif ve oyunu kilitlemeye yönelik bir kadroyla çıkar, ilerde misimovic in uzun paslarıyla yakalarsam atmaya çalışırım diye oynar. muhtemelen kanatlarda kademeli savunma görürüz. ne derece başarılı olur, göreceğiz. ama kadıköye sürekli galip gelmek için, ofansif oyun oynamaya çıktık, hepsinde yenilik. bir defa kalli türkiye kupasında deplasmandan avantajlı bir skor alayım, 1-0 falan bitsin diye olabildiğince defansif oynattı galibiyeti kaçırıp golsüz berabere kaldık. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Zaten Kadıköy'de Fener'i ondan yenemiyoruz....Çünkü deplasman takımı gibi oynamıyoruz,illa kazanmak için çıkıyoruz,önce bir berabere kalabilsek aslında...Maçı kitleyemiyoruz hiç bir zaman,Beşiktaş çok güzel yapıyor bunu... Fener Sami Yen'de tam bir deplasman takımı gibi oynuyor mesela,biz hep tersi...Ondan hep hüsran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 cunku saldir cimbom ok lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 11 dediler geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 fizban said: siz hagi'de servet'i ve mustafa sarp'i yedek birakacak cesaret oldugunu dusunuyor musunuz gercekten ? adamlar bir hocanin basini yakti, ve hala cezalandirilmadilar; simdi yeni bir hoca geldigi gunden onlari kesmeye cesaret edemez. mustafa sarp ne yaptı ki? hadi servet'i anladık da. mustafa'nın da mı acıklamaları oldu rijkaard'a karsı? ayrıca bence savunmada servet oynayacak. cunku takımı hagi degil, adnan sezgin kuracak. neill sakat olmamasına ragmen ilk 11'e alınmıyorsa eger, bu formayı takımdaki baska hicbir futbolcunun hakettigini dusunmuyorum. sakat ya da cezalı olmadıkları surece sahaya ilk surecegin isimler kewell, baros, neill olmalı. gozu kapalı yani bu tercihler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Madcat said: 11 dediler geldim. 11 atamayız ya 9 olur ama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 kewell ve barosun yetişmesi çok zormuş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 9 olmasin lan, cift rakam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Rewendor said: aykut sabri hakan neil insua cana ayhan pino misi elano batdal cana'nın yanında ayhan değil de sarp oynamalı bence. onun dışında ideal 11 olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sistemde tek fener kaldı banko. Bastır fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sarp'ı nadir beğenenlerdenim. keza aynı şekilde topal'ı da nadir beğenenlerdendim. sarp it gibi koşan, fazla hırslı, kart görmeye meğilli, ayrıca kornerlerde skora çok büyük katkı yapan, ataklara da devamlı katılan bir adam. böyle ön libero kimi bulucaz başka? cana desen pas vermekten aciz (sarp'ın yarısı bile değil, 10 metre yandaki adama atmak yerine taca vuruyor), ayhan desen zaten bitti artık. ben anlamıyorum bu sarp'a olan tepki neden. saidou'yu da beğenmedik zamanında. ön libero, kaleciden sonra en çok tepki toplayan alan heralde. aurelio, trabzon'dan kovuldu, fenerbahçe'den de kovulmak üzereydi son anda vazgeçildi falan. ilginç gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ortasahaya zenci alınmadı ve ayhan, sarp, barıs uclusune emanet edildigi icin bu tepki. yoksa hicbirinin dusuk performansı dısında bi sucu yok. sucu olan bi adam var, onu da herkes biliyo zaten. bi tek yonetim gormemezlikten geliyo, iyi halt ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sarp iyi bir yedek sadece.aynı fenerdeki selçuk gibi.sıkışınca alıp oynatabilceğin bir adam ama bence galatasarayda sürekli 11 de oynayabilcek kapasitedeki bir oyuncu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sabonis,Sarp'ın maç boyunca yaptığı hayalet baskının farkında mısın bilmiyorum?...Fiziği düzgün,ancak ben Sarp'ı 1-2 maç dışında rakip orta sahayı zorlayacak,top çalacak hareketini göremedim...Dikkat et maçlarda,bir 5 dakika izle..Çoğu zaman hayalet gibi,sorumluluk almaktan da tamamen kaçınıyor...Takım savunmasının oldukça kötü olduğunu kabul ediyorum fakat Sarp çok çok yetersiz benim gözümde,ve bu kesinlikle ön yargı değil,elimde olsa resimlerle videolarla gösterebilsem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sarp su an onundeki topa vurmaktan bile kaciniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 sarpı bende beğeniyordum.adam hırslı mucadeleeci falan diyordum.ama o da oynamayı bıraktı bir süredir.adam haftalardır oynamıyor.yani iyi yada kötü bi performansı yok.cunku performans göstermiyor kazanova ablam yıldızlar galatasrayı gösteriyor demiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 ahtapot ne demis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 rahmetli olmadı mı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Sarp kaçak dövüşenin kralıdır, orta saha oyuncusundan gol bekleyen zihniyet belki biraz beğenir ama futbolda yeri olmayan bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 %100 isabetli pas oranı olabilir o derece yani yani ha maldonadoyu oynatmışız ha sarpı aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Ligtv maraton'da konuşulanlara göre pino tek forvet, arkasında misimovic elano, onların gerisinde sağda M.sarp solda ayhan ortada Cana, defansta servet neill sabri hakan balta oynayacak diyorlardı. Pino tek forvet oynarsa çok güleriz lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar