odiflame Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 oyunun demosu psn e düştü. jedi mind trick var, artık kafa göz kol bacak bir birinden ayrılıp aksi istikametlere gidebiliyor.defans halinde ilerliyebiliyoruz.dual wield light saber kullanımı göze hoş gözükmüş. kratos tünelde yükselirken bizde tünelde düşüyoruz. grafikler daha güzel gibi. vader ilk ekranda yine madara oldu. bekliyoruz bakalım grafiklerde bu kadar gelişmeye rağmen, konuda bir gelişme olacak mı. başlık için ise aramaya inandım bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2010 ilk oyunu oynuyorum şu sıralar, cutscene yok, mission briefing felan da yok, oyunda ne oluyor bitiyor hikaye nedir anlamıyoruz. oyundaki combatlar da çok zorlama gibi geldi bana. hele darksiderstan sonra oynayınca çok boş ve yalın geldi. unleashed 2'den umutlu değilim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 omgomgomgomggom demosumu geldi.... çekiim hemen :D süper haber. ps3 ü almama sebep olan oyunun devamı :D o kdr da süper deildi ama nede olsa star wars. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 İlk oyun baya tırt gelmişti bana. İkincinin demosunu indirdim baya keyifli. Mind Trick falan süper olmuş. Onun bir sınırı vardır herhalde. Yoksa benim gibi bütün grubu birbirine düşürüp uzaktan lololo çeken adamlar vardır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Simdi bu oyunun multisi yok mu? PC deki jedi knight zevkini yasayabilecegimiz sw oyunu yok mu ps3 te? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 pc'de de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 İlk oyun kötü değildi aslında o kadar ama hikayenin içine tükürmüştü. Sen git bir tane karakter ekle evrene, adam hem palpatini hem vaderı dövsün, forcela star destroyer falan crushlasın. Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceso Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bone said: pc'de de yok. Bahsettiği oyun Farklı Star Wars - Jedi Knight hatta 3 tane çıktı JK1 JK2 ve JK JA olarak ki bence yapılmış en iyi sw online oyundu Duel kısmı (bahsettiğim 2001-2002 gibi bişey) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 X box için çıkmış bile oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 ilk oyun iğrenç idi, bu oyunda iğrenç olacak. neymiş efendim, starkiller klonmuş şöyleymiş böyleymiş. hadi lan oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 demosunu oynadım da kontroller ve grafikler gerçekten başarılı olmuş bence, demosunu oynarken gayet zevk aldım Lakin senaryo konusunda ilk oyunu o kadar çok yerden yere vurdular ki bu oyundan da pek birşey beklemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2010 Bitirdim az önce hatta sora son bölümü bi daha oynayıp bide dark side sonunuda gördüm. Oyun ilkinden iyi sayılır ama baydı beni biraz. Sonlar Darth Vader'ı daha ne kadar aşşalayacaksın Lucas. Yakalanmak nedir. Bari kaçsaydı fln sonda. Bariz bitmedi oyun. Dayıcaklar yine bi sürü DLC yi kesin. Yine ultimate sith editionda çıkarırlar asıl kötü olanı da oynarız. Birde iyi sonda nooldu öyle Juno'ya. Force heal mi attı starkiller :) Robot öldü fln derken bi anda canlanmasıda olmamış yani. Adam gibi bi Jedi Knight 4 yapsalar keşke. Force Unleashedler yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 valla oyunun trailerlarından birinde, klonlar bellerinde ışın kılıçlarıyla koşuşturuyorlardı (hatta klonlama kapsüllerinden ışın kılıçlarıyla çıkıyorlardı diye aklımda kalmış). hadi adamı star destroyer indiren jedi ı klonladın, hadi klonladıklarından hepsi bi şekil jedi oldu, dual lightsaberları ne ara yaptılar ?? e hani kılıç yapma olayı jedi eğitiminin bir parçasıydı, hani luke ancak return of the jedi da yapabiliyordu kendi kılıcını o zamana kadar babasının eski kılıcını kullanıyordu falan, coruscantta bi klon alana yanında lightsaber bedava kampanyası mı var haberimiz yok. ama balık baştan koktu zaten ilk oyunla birlikte. star wars filmlerindeki hikayeye göre anakinde yodadan bile fazla potansiyel var (daha güçlü demiyorum potansiyel var diyorum, midichlorian hesabına göre) ama bacak kadar velet vaderın elinden lightsaber kapıyor bababababababaa... sonra olanları saymıyorum bile.. ona gelene kadar: ilk üçlemede kıçıkırık 6-7 gemiyle koskoca ölüm yıldızı patlatmaya gidiyorlar. imparatorlukta hiçbir erken uyarı sistemi yok, bi de asileri karşılamaya lütfedip bir avuç tie fighter havalanıyor yüzlercesi kalkması gerekirken. vader bilem kaç meter önünde xwing ile giden luke ta " force is strong with this one diyor", jedinin dönüşünde bilmemnesinin nikahındaki shuttleda luke un olduğunu seziyor. ilk filmde dibinde ölüm yıldızında dibinde olan, üstelik bire bir sorguya çektiği öz kızında ne güç seziyor ne de onun kızı olduğunu seziyor. star warsta mantık aranmaz. kendi içinde bile mantığı yoktur. olduğu gibi kabul edilir izlenir oynanır vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 star wars'da mantık aranmaz yasası hmmm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 progamer said: Adam gibi bi Jedi Knight 4 yapsalar keşke. Force Unleashedler yerine. +1 defalarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Bone said: progamer said: Adam gibi bi Jedi Knight 4 yapsalar keşke. Force Unleashedler yerine. +1 defalarca çok da güzel olurdu bence, tadından yenmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 ömrümde oynadıgım en çirkin sw oyunu.gungan frontier bile oynamış adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 abi ÇOK kötü oyun ya.nasıl moralim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 progamer said: Adam gibi bi Jedi Knight 4 yapsalar keşke. Force Unleashedler yerine. artık oyunları konsollarda rahat oynanabilecek şekilde yapıp sonra pc'ye uyarladıkları için jedi knight yapmazlar. yapsalar da yine "şimdi x'e bas!" "şimdi O'ya bas!" tarzı salak salak oyunlar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 starkiller'ın klonu death star gibi gezegenlere tek atar repulse ile biraz daha kasarsa kendini, http://www.dailymotion.com/video/xfbfq3_star-wars-the-force-unleashed-ii-va_videogames Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Adamlar ilk oyundan ders almamışlar, nasıl bir manyaklıktır anlamadım. Fanların ve insanların bağıra bağıra söylediği şey Force'u böyle ayak altına almayın, çocuk oyuncağı yapmayın, allah değil bu jedi'lar yada Sith'ler diye. Adamlar "öğrendik" dediler, yine aynı bok. Hatta gidicem resmi forumları falan varsa konu açıp ezicem adamları. Dark Forces 2 oynayasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Abi dur sitelerine girdim ( http://unleashed2010.eu/index2.html?t=en_GB ) SİTE BİLE EZİK YA! Flashı yüklerken şimşek seslerini kapatamıyoruz İMDAT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 pc ye çıkmış, incelemesini yapmak için indirmek zorundayım lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 LathspeLL said: Adamlar ilk oyundan ders almamışlar, nasıl bir manyaklıktır anlamadım. Fanların ve insanların bağıra bağıra söylediği şey Force'u böyle ayak altına almayın, çocuk oyuncağı yapmayın, allah değil bu jedi'lar yada Sith'ler diye. Adamlar "öğrendik" dediler, yine aynı bok. daha dur daha dur, bu oyunun 3. sü yapılırsa tükürerek krayt dragon kesecez, sapanla death star düşürecez düşürecez. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2010 Spoiler ama hikayeyi bozmaz, oyunun bir sahnesinde Starkiller çıplak elleriyle tutup Tie-Fighter'i denize fırlatıyor. Gücü de kullanıyor tabi ama bunu havada Tie-Fighter'i 3-4 defa çevirerek yapıyor. Düşünün nasıl bir oyun bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar