mani Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 uzun zamandır izlediğim en güzel maç oldu be. Eren kırmızı kartı görüp tekrar 10vs10 olduktan sonra aşırı güzelleşti. Manisada çok iyi oynadı valla. gol pozisyonları çok güzeldi. Hakem baya kritik hatalar yaptı bu arada. Bobo çift daldı kırmızı görmesi lazımdı direk. Ayıptır yani. kendi futbolcu olan biri başka futbolcuya öyle dalar mı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 dalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hakanın hatası yok bu mac adamlar buldular attılar ama iyiyizde 8 hafta 13 puan olmadı haftaya kayseri deplasman işler cok karsısık ferrarirde sakatlandı tabata cezalı işmiz zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 oldun said: hakanın hatası yok Hangi maçı izledin, pardon? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ilk gol adam karsı karsıya hakan bi tarafa illa yatacaktı ikinci gol adam kaleden uzak köseye şşisirmeden baraj yerleşmeden attı tutan kişinin vurdurmaması lazımdı (yada vurusunu bozlması lazımdı) adam öle vurduktan sonra kaleci napsın üçüncü gol zaten ona yapacak bişe yok sen bile fark etmişşsin kaydedip tekrar tekrar izleyebiliyorum , her mactan sonra hakan rerörönün anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 2. gol'de bariz hakanın hatası var, bunun dışında en az 3 tane pozisyonu adamlara ikram etti atamadılar. Bu kadar güven vermeyen bir kaleci ile defans da tedirgin oluyor. Bu maçta ''1'' tane kurtartış yapabildimi söylermisin? Topçuyu savunursunda bu kadar körü körüne değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ZAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Schuster'in B planı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 hah ben de paniklemiştim bi an hiç zaa mesajı gelmedi diye, moderasyon bölümünde futbol bölümüne (yine) bişi oldu zaalayan yok diye bildiriyodum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yalan olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bariz hatası off ne acıklayı cıkacaktı yada kurtaracaktı bile demiyorsun ne kadar körü körüne deil mi gerci bu adamın trabzondan yediği gole bile hakanın hatası var dienler olduktan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Yahu adam çıkmamak ile çıkma arasında kalıp yedi 2. golü. Onun dışında saç baş yolduran kaç tane hata yaptı nasıl maç izliyorsunuz siz anlamadım ki. Ayrıca adamın maç boyu BİR kurtarışı dahi YOK. Gidip istatistikde getirttirtmeyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Aptal hakan topa bastı adamın önüne bıraktı zapo taça yolladı son anda... İlk golde ve üçüncü golde hemen yere attı kendini balına köşe seçerek... İkinci golde de topa çıkıp alması gerekirdi ama yan top fakiri işe yaramaz herif onu da yapamadı ve üzerine doğru gelen topa müdahale etmeden içeri aldı. Cenk olsa ikisini çıkartmıştı... Beş para etmeyen adamı kazanacağım diye maçlar gidiyor. Ben de Schuster'e o konuda kızgınım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 maç sonrası özetleri hangi kanal yayınlıyor? haftanın son maçı sonrası haricinde maç özeti yakalayamıyorum bi türlü televizyonda. puan kaybı iyi oldu, geçen senenin galatasarayı olma yolunda emin adımlarla ilerleniyor. umarım gelecek sezon da bu sezonki galatasarayın kafası yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 maçın özeti yalan olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sadece mücadele etmek yetmiyor.. iyi de oynamak gerek.. gecms olsun adamlar buldular attilar yani.. biz neleri harcadik.. olan hakemin ırzına gecen ses tellermze oldu walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yazmak için sinirimin geçmesini bekledim. maç sonunda helal olsun adamlara, bizim ne kadar açığımız varsa kullanıp, bizi yendiler demek vardı. Ama malasefki gene basiretsiz hakemler maçın önüne geçti. Bıraksalardı manisa zaten bizi yenicek, onları konuşmicaktım şurda. lanet olsun bu adamlara yani. ayrıca kapalının hakan'ı korumasına helal olsun. sezon başından beri 9855 hata yapan toraman'ı bir kere ıslıklama, ki bu maçta 3. golden önce adam maçı bıraktı resmen, hakan'ı ıslıkla. Bende çok sinirlendim 2. golde ama bu yani adam. düzelmiyor işte. 2 hata yaptı diye ıslıklamanın anlamı ne? adam kaleci yani. moralini düşürüceğine yanında ol hata yapmasın daha. yok ama malasefki o zeka bizim ülkemizde yok. o kadar anlıyoruz futboldan. korner kullanılırken en gerideki oyuncu orta saha çizgisininde ötesinde, hakan da mecburen kendi yarı sahasının ortasına çıkıyor ama seyirci hala kalene geç diye bağırıyor. bu kadar anlıyoruz işte futboldan. bu sadece bizim tribünde değil her yerde olan bişey. basiretsiz holosko, hilbert yazıklar olsun yani. üzülmez'e üzülüyorum. kimse mi örnek almaz şu adamı. kaç yaşında sahada en çok mücadele eden adam. isterse bi daha hiç orta yapmasın adam gibi ama bu takımın gerçek yıldızı ernst le üzülmez. maçın kırılma anıda zapo'nun eline çarpan top. bu kadar cenabet takım olmaz yani. bende cenabettim duble oldu kaybettik işte. manisa basit düşünmüş, bizim açıkları çok güzel değerlendirdiler. 4-5 kere gelip 3 gol attılar. yendiler helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: maç sonunda helal olsun adamlara, bizim ne kadar açığımız varsa kullanıp, bizi yendiler demek vardı. Ama malasefki gene basiretsiz hakemler maçın önüne geçti. Çok haklısın. Çift dalan Bobo'yu nasıl atmadı hayret ettim. Böyle futbol kasaplarını futboldan men etmek lazım, yazıktır günahtır. Geçen hafta Egemen, bu hafta Bobo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ilk golde kaleci hatası yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Masquerade said: BiTcH_oFBaT said: maç sonunda helal olsun adamlara, bizim ne kadar açığımız varsa kullanıp, bizi yendiler demek vardı. Ama malasefki gene basiretsiz hakemler maçın önüne geçti. Çok haklısın. Çift dalan Bobo'yu nasıl atmadı hayret ettim. Böyle futbol kasaplarını futboldan men etmek lazım, yazıktır günahtır. Geçen hafta Egemen, bu hafta Bobo.. bobo'nun alısık oldgmz hareketleri bunlar ya her mac yapıo ya o yüzdendr raat ol genis takil ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 yanlış konu lan ne alakaysa :D kafada guzel degil oysa olsun post boşa gitmesin zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 ahahhha makukulanın kaçırdığı pozisyonda hakan napmış öyle ya ahahaha çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Diyoruz işte bu maç efsaneydi adam =p Bu kadar çok hatayı 1 maça sığdırdı helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 bu kadar hata yaptı ama sadece 1 hatasında gol oldu. çok normal hata yapması bi' oyuncunun. Ama kaleci yapınca bu kadar göze batıyor işte. Empati kurmak varken eleştirmeyi tercih ediyor herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 kaleci olan sensin, biz nasi empati kuralim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar