Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 çok güzel bişey yapmadıysanız unuttuysanız böyle bişeyin varlığını gidin yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yağın kızdığına emin olun, öyle atın ekmekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bu sabah yedim valla. visne receline batırarak. simdi acıktım bak. ekmek arası salam kasar yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yumurtalı ekmeği bir de üzerine kaşar rendeleyerek deneyin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 azda olsa baharat olmalı. giderini ikiye katlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 karabiber ektim ben da gece gece hani çok iyi bir yemek seçimi değildi çok geç tabi löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ben de sigara falan içiyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 tost ekmeği ile yumurtayı yan yana gördüm böyle devamını ben de hatırlamıyorum kardiyolok bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 of, yarın sabah yapıyim . yanına da peynir + vişne reçeli ohşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya çok yumurta gidio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kramer vs kramer'de nasıl yapılmaz ve nasıl yapılır tutoları var. izleyin, izlettirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 zor bişi diil yafu, da kost efişınt deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 nasıl degil abi? ne kadar ki yumurtanın tanesi? kahvaltıya bu maliyette daha iyi alternatif var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 yumurtanın kendisi var,bi ekmek 1,5 yumurta doyabilioken buna baya yumurta harcıosun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Lan iki aydır feci bir diyetteyim. Yapmayın bunu bana... :( 22kilo verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 kaç yumurta harcıyosunuz abi siz? ekmekli yumurta mı yapıyorsunuz dasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 valla ben baya harcıorm ekmek baya dolsun dıe, yani 5-6 yumurta kırıp bunu 1 ekmeğe yayıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Az pişmişi yumusak fazla piseni kara olur ama tam kıvamında pişirdinmi offffff beeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 valla karası da güzel oluyo seviyom ben. Ama zararlıdır heralde baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 ya iste cok güzel de, bi de yagli olmasa =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 evet mükemmeldir hafif bayat ekmekleri en iyi değerlendirme yolu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Bi de french toast versionu var ki, evde tatli olmayinca tatli ihtiyacini gidermekte birebir. üü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 canım cekti. hani severdim ama canımın cekicegini de dusunmezdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 millet bunu peynirle yer, ben soğanla yiyorum ve baya sarsılarak, titreyerek yiyorum öyle böyle değil acayip lezzetli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bu topağı okuduktan sonra karar verdim ki yarın sabah cicipapa yioruzzz oleyy (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar