derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 yok, o bos'u kesince geri dönerken kestirme olsun diye atliyosun ya assagi, ordan ucuruma düsüyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2010 ben orda kenardaki çıkıntıya düşmüştüm. geri zıplayamıyosun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 instanc scorch atamıyorum ajksdcb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 instant scorch yok zaten. fire'da talenti alıyorsun, üstünde molten armor varken scorch koşarken cast edilerek atılabilir oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2010 oda güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2010 Ben arcane mage'e bayıldım.Eskiden Frostmage oynardım.Son zamanlarda arcane'e dönmütüm tekrardan arcane ile devam etme kararı aldım. Arcane Barrage olayı ile arcane missle atma olayını barrage almadan yollanmıyor.Böylece opsiyonel olarak arcane missle yavaş hızlı olayı kapanmış.Her seferinde arcane missle bundan sonra hep hızlı şekilde ardı ardına atılıyor. 5.5k gearım var critical tabanlı bir karakterim var missle'ların tanesi 2450 civarı vuruyor 8 top yolladığında 6'sını gömüyorsam ( hit rating zayıf) 14700 min. damage missle ile sağlıyorum. Arcane blast olayında ise 15k ile 36k arası değişiyor. Ortalama ise 24k vuruyorum. Cast time 2 saniye. Bu arada arcane barrage olayı sadece arcane büyülerinden sağlanmıyor herhangi bir explotion falan patlattığımızdada missle'ı elverili hale getirebiliyor. Bunun dışında invisible büyümüz değişmiş. Eskiden invisible çaktığımızda rakiplerimizi göremiyorduk. Artık saklıyken rakipleri mobları herşeyi görebiliyoruz. Öncesi için herhangi bir cast süresi geçmesi gerekmiyor bastığın gibi invis oluyorsun.Fire Ward ve Forst Ward yerine Mage Armor gelmi 60 saniye bu iki büyünün yaptığı işi yapıyor . Mantıklı olanda buydu . Portal ve teleportar olayında artık tek tek makroya çekmemize gerek yok. Hepsi bir arada istediğin yeri seçip gidebiliyorsun.Blink büyüsü sadece blinkle kalmamış üstüne rogue'ların wind walk olayı eklenmi. Arcane ağırlıklıysa karakteriniz speedy gonzalez olmuşuz. Arcane Blast yerleştirdiğimiz biri direk slow büyüsü yiyor. Slow opsiyonel olmuş ya direk atılıyor ya da Arcane Blast gömüp yediriyoliyor. Müthiş olmuş. Give me some water - food olayıda artık tek cast'e indirgenmiş. Çantamda artık pasta dilimi taşıyorum hem mana hem heal veriyor.Gayet beğendim arcane mage'i raid olsun pvp olsun çok tehlikeli olmuşuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 micha said: Ben arcane mage'e bayıldım.Eskiden Frostmage oynardım.Son zamanlarda arcane'e dönmütüm tekrardan arcane ile devam etme kararı aldım. Arcane Barrage olayı ile arcane missle atma olayını barrage almadan yollanmıyor.Böylece opsiyonel olarak arcane missle yavaş hızlı olayı kapanmış.Her seferinde arcane missle bundan sonra hep hızlı şekilde ardı ardına atılıyor. 5.5k gearım var critical tabanlı bir karakterim var missle'ların tanesi 2450 civarı vuruyor 8 top yolladığında 6'sını gömüyorsam ( hit rating zayıf) 14700 min. damage missle ile sağlıyorum. Arcane blast olayında ise 15k ile 36k arası değişiyor. Ortalama ise 24k vuruyorum. Cast time 2 saniye. Bu arada arcane barrage olayı sadece arcane büyülerinden sağlanmıyor herhangi bir explotion falan patlattığımızdada missle'ı elverili hale getirebiliyor. Bunun dışında invisible büyümüz değişmiş. Eskiden invisible çaktığımızda rakiplerimizi göremiyorduk. Artık saklıyken rakipleri mobları herşeyi görebiliyoruz. Öncesi için herhangi bir cast süresi geçmesi gerekmiyor bastığın gibi invis oluyorsun.Fire Ward ve Forst Ward yerine Mage Armor gelmi 60 saniye bu iki büyünün yaptığı işi yapıyor . Mantıklı olanda buydu . Portal ve teleportar olayında artık tek tek makroya çekmemize gerek yok. Hepsi bir arada istediğin yeri seçip gidebiliyorsun.Blink büyüsü sadece blinkle kalmamış üstüne rogue'ların wind walk olayı eklenmi. Arcane ağırlıklıysa karakteriniz speedy gonzalez olmuşuz. Arcane Blast yerleştirdiğimiz biri direk slow büyüsü yiyor. Slow opsiyonel olmuş ya direk atılıyor ya da Arcane Blast gömüp yediriyoliyor. Müthiş olmuş. Give me some water - food olayıda artık tek cast'e indirgenmiş. Çantamda artık pasta dilimi taşıyorum hem mana hem heal veriyor.Gayet beğendim arcane mage'i raid olsun pvp olsun çok tehlikeli olmuşuz :) yerim senin türkceni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2010 Level 48 mage var aksıyorumda, bi spec frost bi spec fire. frostla daha fazla dps yapıyorum (ikisindede glyph falan yok), kabiliyetsizim fire rotationı falan mı bilmiyorum, yoksa frost imbamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 sen 48'sin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hgokberk said: sen 48'sin. asdayhawe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teokhan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 micha said: Ben arcane mage'e bayıldım.Eskiden Frostmage oynardım.Son zamanlarda arcane'e dönmütüm tekrardan arcane ile devam etme kararı aldım. Arcane Barrage olayı ile arcane missle atma olayını barrage almadan yollanmıyor.Böylece opsiyonel olarak arcane missle yavaş hızlı olayı kapanmış.Her seferinde arcane missle bundan sonra hep hızlı şekilde ardı ardına atılıyor. 5.5k gearım var critical tabanlı bir karakterim var missle'ların tanesi 2450 civarı vuruyor 8 top yolladığında 6'sını gömüyorsam ( hit rating zayıf) 14700 min. damage missle ile sağlıyorum. Arcane blast olayında ise 15k ile 36k arası değişiyor. Ortalama ise 24k vuruyorum. Cast time 2 saniye. Bu arada arcane barrage olayı sadece arcane büyülerinden sağlanmıyor herhangi bir explotion falan patlattığımızdada missle'ı elverili hale getirebiliyor. Bunun dışında invisible büyümüz değişmiş. Eskiden invisible çaktığımızda rakiplerimizi göremiyorduk. Artık saklıyken rakipleri mobları herşeyi görebiliyoruz. Öncesi için herhangi bir cast süresi geçmesi gerekmiyor bastığın gibi invis oluyorsun.Fire Ward ve Forst Ward yerine Mage Armor gelmi 60 saniye bu iki büyünün yaptığı işi yapıyor . Mantıklı olanda buydu . Portal ve teleportar olayında artık tek tek makroya çekmemize gerek yok. Hepsi bir arada istediğin yeri seçip gidebiliyorsun.Blink büyüsü sadece blinkle kalmamış üstüne rogue'ların wind walk olayı eklenmi. Arcane ağırlıklıysa karakteriniz speedy gonzalez olmuşuz. Arcane Blast yerleştirdiğimiz biri direk slow büyüsü yiyor. Slow opsiyonel olmuş ya direk atılıyor ya da Arcane Blast gömüp yediriyoliyor. Müthiş olmuş. Give me some water - food olayıda artık tek cast'e indirgenmiş. Çantamda artık pasta dilimi taşıyorum hem mana hem heal veriyor.Gayet beğendim arcane mage'i raid olsun pvp olsun çok tehlikeli olmuşuz :) wall of text crits you 48.000 you die. TLDR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hgokberk said: sen 48'sin. magein 48 olması başka classlarda 80 olmayacağı anlamına gelmez dimi? *fıstık atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 tabiki gelemez çünkü 48 lanetli leveldır. 48 in varsa 80 yapamazsın, oyunun en boktan aralığıdır 40-50 zaten dünyanın en bok questlerı ordadır 48 de bg de kısılıp kalırsın hayata bezmıssındır daha wow oynamazsın ondan adamın 80 i tteaaaaammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Fire mage <3 Vanilla'nın başından sonuna kadar mage oynadım, PoM + Pyro'lu glory dönemini de bilirim ama şu 4.0.1 fire mage'i inanılmaz. Proclu Pyroblast mı dersin, cd resetlenen fireblast mı dersin, instant Flamestrike mı dersin, felaket olmuş ya. Cayır cayır yakıyorsun mobları göz göre göre :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hay allah.canı çekiyor insanın siz böyle konuştukça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 goblini bekliyorum mage kasmak için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hgokberk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 leveling yaparken hangi spec i nası kullansak var mı talent tree önerecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Race change'i gömücem direk elf'ime. Rocket juuuump, Rocket missilez up in this bitch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 random bas talentlere, mage o derece iyi şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Gangren said: Fire mage <3 Vanilla'nın başından sonuna kadar mage oynadım, PoM + Pyro'lu glory dönemini de bilirim ama şu 4.0.1 fire mage'i inanılmaz. Proclu Pyroblast mı dersin, cd resetlenen fireblast mı dersin, instant Flamestrike mı dersin, felaket olmuş ya. Cayır cayır yakıyorsun mobları göz göre göre :p O halde Fire Mage için bir talent önerebilir misin? :) Hattaa, kullandığın rotasyon hakkında da bilgi almak isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Alt olarak oynuyorum, level 75 şu anda. Haliyle rotasyon yok ama daha çok öncelik durumu var. http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=Frostmane&cn=Clumsy&group=1 Şuradan görebilirsin kullandığım talentleri, cookie cutter build aslında bir nevi. Fireballa açıp, proclara göre ilerliyorum ama ağırlıklı olarak Scorch kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Len Be mage'im var öyle yada böyle derken racial +10 Arcane resist oldu, fıstık gibi herşeye +5 alıyorduk be =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tymphonist Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Gangren said: Alt olarak oynuyorum, level 75 şu anda. Haliyle rotasyon yok ama daha çok öncelik durumu var. http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=Frostmane&cn=Clumsy&group=1 Şuradan görebilirsin kullandığım talentleri, cookie cutter build aslında bir nevi. Fireballa açıp, proclara göre ilerliyorum ama ağırlıklı olarak Scorch kullanıyorum. Eyvallah^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 xunn said: Race change'i gömücem direk elf'ime. Rocket juuuump, Rocket missilez up in this bitch. ayni Cd ikiside :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 noob iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar