aquila Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Lind3r0th said: retri paladin heallerken zorunuza gitmiyorda ummmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Lind3r0th said: utanmasalar perfect çekiyorlar duelde güldüm buna sabah sabah heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 tank talent dağılımlarınızı nasıl yapıyosunuz blood craze ve field dressing'i açıyor musunuz ? single target için şöyle bişey yaptım ben http://www.wowhead.com/talent#LMZhZIcGdRRozbu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ravenholdt&cn=Vidak benim talent burdaki gibi, impending vicroty ile incite'ı değiştirmem lazım da uraşmıorum artık cata gelince deiştiririm belki raid'lerde single target'da da grupta da sıkıntı çıkarmıyor. Gerçi group da agro kaçabiliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2010 warrior kasıyorumda, lvl 72 şuan, dps yapmak için hangi skilleri kullanmalıyım şimdi ? normalde mortal heroic overpower spamlıyordum slam felan dendi kafa karıştı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 solidhammer said: Tek cümleyle sorarsam: 1h silah ile 2h silah speed başına düşen rage aynımıdır ? 6,5*weapon speed=rage olarak buldum elitistde ps: main hand icin gecerl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 threat sorunu var mı sizde?çok zorlanıyorum ben eskiden olmuyordu hiç rotasyonum filan yerinde bi dengesizlik mi var bende mi sorun var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 1.6lık silahlarla tanking zor, 2.60 dpsi yüksek silah heroic, cleave spamla, devasted bonus threatide kalktı artık tanking birazda dpsyede bakar oldu, dungeonlarda aoe tanking için blood'n thunder lazım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ilk 3 saniyede threat kaybetmezsen sonra hiç kaybetmiyorsun Single olsun aoe olsun, singleda direk shield block açıp shield slamle heroic strike o yapıştırdınmı angaz bi dps burst bile yapmaya çalışsa kolay kolay thread kaptırmıyosun 3 saniyeden sonrası kolay zaten. Aoe de ise charge +rend+cleave atıcan 3 mob varsa ardından 1.5 snye sonra yani thunderı yapıştırdınmı üstüne 1.5 snye sonrada bidaha cleave daha agro kaybetmezsin kolay kolay ama 4 veya daha fazla guruba dalıyorsan cleave 3 targeta vuruyor biliyorsun, 4 varsa 4.ye de taunt atıp yoluna devam edicen 4ten fazlaysa ztn ilk gearlarla catada pek cc siz dalmak mantıklı değil. Anlıycağın tank olarak bunları yaptınmı nerdeyse hiç agro problemin olmaz he olurda 1 ihtimal kaçırdın grup pullda bass aoe tauntu ve bloodandthunderdan rendi yaydığından emin ol. Aoe taunt cdde olsa bile aoe stunın var biliyorsun :) azıcık alıştınmı 0 agro lossla her heroiği bitirirsin. Son olarak pulladığın gurupta caster varsa ve thunderclapin dışında kalıcaksa direk ona heroic throwu yapıştır hem 3 saniye silence olsun hem yamacına gelsin. Tanklık hala çok kolay QQ yapan varsa nuubtur. Buarada cata betada 9k civarı dps yapıyorum ben warriorla oda agro kaçmasın diye dikkatli oynamaktan dps kaybın oluyor. Örneğin 4 mobluk bir pullda ilk 10 saniye 18k dps çıkardım tank olarak dps ve threath oldukça sağlam tek dikat edilmesi gereken ilk 3 saniye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 moblar 10-40 k arası vurabiliyor 25k lık bir hasar aldığında ap 750 artıyor ve stackleniyor misal 150k canın varsa tank olarak 15k ya kadar apn artabiliyor ki inanılmaz vurmaya başlıyorsun shieldslamla full tank gearıyla 45k crit gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 solidhammer said: moblar 10-40 k arası vurabiliyor 25k lık bir hasar aldığında ap 750 artıyor ve stackleniyor misal 150k canın varsa tank olarak 15k ya kadar apn artabiliyor ki inanılmaz vurmaya başlıyorsun shieldslamla full tank gearıyla 45k crit gördüm Nerf patch notlarda shield slam daha az apye bakıcakdenmişti gerçi 85 görmek lazım ona ayarlandı herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 battleda ise charge atıp, berserkte intercept atacak bi makro yazamısınız bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 ben benzer bi macroyu droodda kullanıyorum bear'da roar, cat formda tiger's fury basmak için /cast charge /cast intercept yeterli olur heralde, 2 kere tıklarsın en fazla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 macro buglı, yeterli rage'in varsa ve charge ile interceptin cd'de değilise; charge attığın hedefe aynı anda interceptde atıyorsun bu yuzden de 2si aynı anda cdye giriyor o yüzden "#showtooltip /castsequence [harm] reset=15 Charge, Intercept, Charge; [help] Intervene;" macrosu kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 sadece charge atmaya çalışıyor bunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 JonBovi said: battleda ise charge atıp, berserkte intercept atacak bi makro yazamısınız bana ? /cast [stance:1] Charge; [stance:3] Intercept Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2010 Prot warrior için cata'da meslek ne kasıcaksınız? Aynı devam mı, değiştirnmeyi düşünüyor musunuz? BS vardı da baydım JC kascam heralde cata gelmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 arms-fury nasıl bu aralar ve catada nasıl olacak bilginiz var mı? betadan felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 reforge sayesinde artık bs jc zorunlu olmıycak. zaten bi sürü stat kalkıyo. hit kasmak yeticek işte. istediğini kasabilirsin yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 baba meslegi demircilige devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 düz hp ile dps arasında secim yapabilcğeimiz bi bonus gelirse mining'e bendemutlulukla geri dönücem mining'e cok sıkıcı böle etrafta gezinmek. dwarfumla bi minge bi tresure'a gecer durudum macera yasardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 artık minimapte çoklu seçimleri gösterebiliyosun. dropbox gibi açılıyor, ordan görmek istediklerine tik atıyosun. mining / treasure ya da herb vs. makrolarına gerek kalmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 ben macrosuz yapıyodum. burda kesin maden vardır diyodum basıyodum 5 tane cıkıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Cuce said: reforge sayesinde artık bs jc zorunlu olmıycak. zaten bi sürü stat kalkıyo. hit kasmak yeticek işte. istediğini kasabilirsin yanı. stam veren taşlar kalkıcak mı? Nasıl yani?.. Bir de JC'nin kendine yaptığı abartı taşlarda mı kalkcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2010 talentler çok değişmiş. eskisi: http://www.war-tools.com/?p=vt&i=34781&b=9zyxk yenisi: http://www.wowhead.com/talent#L:oM mesela eski fury'de, criticial +%5, +%40 rage generation, +%25 battle shout, +%25 offhand damage, +%25 damage after critical damaged, +%30 attack speed after critical hit, +%3 to hit, +%10 attack power, +%15 offhand hit gibi bir build hazırlayabiliyordun. bu yenisinde, %10 chance to %3 regenerate, +%25 attack speed after critical hit dışında damage veren talent göremedim. çok da matah bir tree değilmiş gibi geldi fury. eski sistemde hybrid talent'ler de kullanabiliyorduk. "best dps" 39/32/0 ( http://www.thenoobschool.com/worldofwarcraft/warrior-talents ) "auto-healing tank" 5/31/36 ( http://www.wowwiki.com/Warrior_builds ) gibi... şimdikinde bu tip şeyler de yapamıyoruz sanırım. peki dps için fury berserker hazırlamak gerektiğinde yeni talent sisteminde nasıl bişi izliycez? bunu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar