Art Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yeni sistemle ilgili bazı sorularım olacak.Nette ve burda bulamadım... Combat Talent Talentleri bu şekilde yaptım fakat sormak istedigim hit ve expertise cap e geldikten sonra bütün reforged lari haste(yapabilinenleri) yada mastery olarak mi degistirmek mantikli? haste veya critin capi varmi? Gemler içinde kırmızalara 20 agi , sarılara agi/haste ve bazilarına agi/hit koydum itemlerin.bu sekildemi yapmam gerekiyor yoksa eskisi gibi butun gem slotlarina 20 agimi dosemem lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 imp recuperate ve reinforced leather a ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 vereyimde pve de pek bir etkisi olacagini dusunmuyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 pvp yine multi mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bence herkes full suba döner gibin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 multi olmayacağı kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adrassil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 said: Originally Posted by Ghostcrawler (Source) Rather than try and address multiple threads, I'm just going to plop our current thoughts in this one post. Please excuse the brevity. 1) We think Fury, Arms, Feral cat and Retribution dps is too low and we will be buffing them. 2) We think mage dps is too high, especially Fire, and will be nerfing it. 3) We think Shadow priest dps is too high, but that's largely a result of Shadow Word: Death spam, which is tough on healers. We'll be fixing that. 4) We think Destro warlock dps is too high, but that's largely a result of Searing Pain spam, which is tough on tanks. We'll be fixing that. 5) As we suspected, PvP dps is just too high given that the health pools of Cataclysm haven't kicked in yet. While competitive PvP is over for the moment, we still want the environment to feel better so we will be buffing resilience. This change might be reverted at level 85. There will probably be more changes after another night of raiding and BGs. Many of the bug fixes we have made today will affect dps as well. Stay tuned. Hunter ve Rogue lara hiç bişi yok sanki bu iki class hiç oyunda yok .Allah bu Ghostcrawler denen mahlukatı davul etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Vendetta'lı ass talent can yakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 multi ne abi mutilate skillin adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 muti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 tüm kırmızı slotlara agil gem , sarı slotlara agil/haste mavilere de agi /hit koyuyosun hit / spell hit / expertise cap olduktan sonra geara reforge çekersin işte bigüzel expertise cap 200 sanırım, hit ve spell hit caplerine de karakter ekranından bakabilsiniz ne gerekiyor capped olmak için. yeni gelmiş özellik lvl 80 bossa vurmak için ne gerekiyor net gösteriyor , süper. combat specte deneyemedim rotasyonu henüz, ama assasinationda mutilate kullanmıyorum desem yeridir. cycle çok komik oldu böyle, ama genelde şöyle oluyor opener, SnD stab stab rupture stab stab envenom stab stab envenom stab stab envenom stab stab rupture cd doldukça vendetta, TotT tabii. neden backstab derseniz de, %85'e dayanıyo assasination talentle backstabin crit ihtimali. venomous vound talentinden zaten rupture up tuttukça energy akıyor, mob %25 altındaysa murderous intent sayesinde de energy regen rate çılgın atmaya başlıyor.prime glyphe de backstab ekleyince her backstab critinde +5 energy geliyor, ki zaten çok undergeared değilseniz nerdeyse her backstab crit oluyor gibi bişey. energy capped olabilirsiniz bol bol :) edit: ha bu cycle ile envenomun buffı neredeyse devamlı olarak up oluyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Hıc bısı anlamadım ben bu olaydan hastelerı acaba reforge ıle masterymı yapsam kararveremıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 mastery şu anda rogue'a bişey vermiyor adam gibi , tabii ben elitisttekilerin yalancısıyım hit /exp / spellhit leri capledikten sonra reforge ediyolar ama tercih edilen ne, hangi stata abanmak daha iyi oluyo hala tam belli değil. energy regen haste ile ilişkilendirildiği için haste stacklemek reforge ile daha mantıklı görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 rogueun tüm stunları aynı dr'yi paylaşıyor falan diyorlar doğru mu bu ? birde tüm karakterlerdeki stun reduce talentları kalkmış sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 stunlar diminishing oldu, stunlock gg yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Art said: haste veya critin capi varmi? Talentlerin doğru, gemlerin doğru. Haste in capi teorik olarak yoktur. Pratik olarak şöyle denir, harcayabileceğinden fazla enerji kazandığın an haste captir.Mevcut itemlarla buna ulaşamayacağımız için de, evet haste in capi yoktur diyebiliriz. Crit cap her rogue için farklıdır, bu senin hitinle expertise ınla alakalı olarak değişir, şurdan hesaplayabilirsin critcap calculator Ben haste i reforge ile 1k ya çektim, crit de 53 civarlarında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 eski said: pvp yine multi mi olacak? Su skill'in adini dogru yazamayan rogue oynamasin bizahmet. Yada blizz ismini Multilate olarak degistirsin hepimiz rahatlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 bliz deiştirsin o kadar para bayıyoz i..re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 50 crit + 1300 haste = GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 npcler artık dusuk level zehır satıyor sanırım eskıden level 79 ve 80 deadly ıle ısntand varken sımdı level 10 ve 30 levl olanlardan var benmı yanlıs yerlere bakıyorum yoksa bendemı terslık var ısın garıp tarafı cantamda hala level 79 80 zehır varken=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 sen level aldıkça zehirlerin de etkisi artıyor. bu arada gördüğüm kadarıyla combat en iyi level talenti şu an. heirloom mace'lerle dungeonda aoe fightlarda bile top dps yapıyorum. fury warrior gibi geziyorum. armorum da %50 fazla tanklık da yapıyorum gerektiğinde. rogue dan zevk almaya başladım. asasinde iki tane mob geldi mi bile zorlanıyordunuz. ayrıca silah skillerinin kalkması 10 numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 leveling için talent verebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 stimpak said: stunlar diminishing oldu, stunlock gg yani. smoke bomb verdiler cüş daha ne istiyorsunuz (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 eskıdende oyleydı zaten combat en ıyı level talentı 80+ 85 kadar level alana kadar kesın combat artık devamına ondan sonra karar verıcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2010 assasination icinde mi agility gemlemek lazim combattan döndüm ama ne yaparsam yapayim hastei 1300 e filen cıkaramadim hala crit gemleri var üstümde gerci sormadan gem deiştirmeyim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar