Araz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 5k gold bayılınca noluyor sadece etkisi hızın %310 a mı cıkması yoksa eastern kingdom ve kalimdor da mı ucucaz. Son olarak 1k gold karsılıgı alt char a bi kitap alıp lvl 72 mi ne ucabiliyoduk northend de şimdi o olay noldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 lvl 80 karakter varsa dalarandan o kitabı alıp, lvl 68 olduktan sonra alt karakterini uçurmaya devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ondan bahsetmiyor,yeni patchte 310 la uçacak herkes ve onun için 280 lik binek+5k gold vermemiz gerekiyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 %310 skill olcak, eski dünyada uçmak ise ayrıca 250 gold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 E benim 310luk bineğim var, 5k vermem benim ne işime yarayacak? Onlar 330 falan olacaktı bir dönem, oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Eski kıtalarda ucmak başlamadı degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yok map halen değişmediğinden mümkün değil. Ama bence mountunuza atlayın eski azeroth'u köşe bucak gezin, NPC isimlerine falan dikkat edin, kim neymiş, nerdeymiş. Blizzard baya detaylı çalışmış nitekim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 deadwoll said: E benim 310luk bineğim var, 5k vermem benim ne işime yarayacak? Onlar 330 falan olacaktı bir dönem, oluyor mu? 330 diye birşey yok. 310 bineğin varsa, diğer bütün bineklerinde 310 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 5k bayılıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Araz said: ... Son olarak 1k gold karsılıgı alt char a bi kitap alıp lvl 72 mi ne ucabiliyoduk northend de şimdi o olay noldu ? level 72 charıma cold weather flying öğrettım tek charım olan server da. Ama 72 de mı ogrenılıyor artık 70 de mi bilmiyorum. 450g (rep bonusu ile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Oh 5k param cebimde kaldı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 5K Param cebimde kaldı derken ne kastettin bilmiyorum ama cata gelince eski kıtada uçamazsın bayılmazsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 onun fiyatı 5k degil yalnız, cok daha az, 5k %310 hızla ucmak icin... edik: 250g'ymis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Flying Lisence 250g (cataclysmde Azeroth ve Dalaran'da uçabilmek için gereken train) Master Riding 4500g 5000g (%310'la uçabilmek için gereken train) MMO'da da okudum az önce patch öncesi %310 sahibi olanlar master riding'i otomatik olarak öğreniyormuş. (bkz. ben öğrenmişim) %310'la uçmak isteyenler de gidip master riding train ediyormuş. Patchten sonra %310 mount düşürenlerse onu %280 olarak kullanabiliyormuş, yine train olmaları gerekecekmiş. Yani ben sadece flying lisence alıcam cataclysm gelince. 5k da cebimde kalacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bende 310 mount olmadığını düşünürsek her ihtimalde 5k girecek kısacası değil mi :P Birde nerden ögreniyoruz bunları gene dalarandaki kuşcudan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Abi çok ileri raiderların, gladiator'ların sahip oldugu mountu niye herkese veriyorlar su an ben hiç anlamadım. Hiç mi elitizm olmayacak bu MMO'da? Sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Mount kullanan mı kaldı oyunda yav :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Cataclysmde mount kullanılcak yine, portalları kaldırıyorlar direk. WotLK çok saçmaydı o konuda ve oyuncuyu da tembelleştirdi. Gerçi blizzardın DEVASA dediği, süper dediği maplerde de gezilecek, yapılacak hiç birşey yoktu. Şimdi betayı geziyorum da, baya umut vaadediyor zonelar. Özellikle Twilight Highlands falan mükemmel. Ama xunn +1 , artık tek fark görüntü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 elitizm olmaması biz casuallar için daha kötü =( eşya almak kolay diye dolduruyor millet, e ben mecburen o sıkıcı instansları 344242 kere yapmak zorunda falan kalıyorum. Abi yapın sadece 1 tier set, onuda hardcore yapın, biz mavi mavi takılalım aramızda ne gzl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Ben işte bayadır wow oynuyorum, son bir senedir casual oynuyordum ve şunu farkettim, casual oynadığım dönemde wowda daha çok vakti, çok boş harcamışım. (Misal, eli yüzü düzgün pug ararken geçen saatlerde icc temizlenebiliyor guild runla...) Yapmayın etmeyin abi, haftada bir gününüzü pug peşinde ziyan edeceğinize en azından orta karar bir guilde girin 3 gün 3-4 saat raid yapın. Hem daha çok eğlenirsiniz hem daha "casual" olursunuz. Eskisi gibi pot, ıvır zıvır farmlama olayları kalmadı. İleride de olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 yok abi işte ben onu da yapmıyorum, pug muh bilmiyorum. icc daha goremedım mesela, gormesemde olur diyorum artıkın. Levellıyorum ben questlerı yapa yapa, işte lore hikaye falan arada pvp yapıorm sonra unsub ediyorum top levela vurunca. sonra eve oynuorum işte :), onda en azından item dışında uğraşılacak anlamlı bişiler oluyor. Eskisi gibi deil ki,bi zamanlar guild progress vardı muabbet kakara kikiri vardı ama o zamanlar oyun çok vaktimi aldı, oyun olmaktan çıktı. o zamanlarda farm olaylarına girmedin hiç, kendi guildimin ilk raggysinde, ilk onyxiasında hatta onları geçtim ilk başarılı ubrs run da, ciddi rol almıştım. Çok da sevinmiştim, hatta totoş ox'u kestiğimizde ventte çığlık falan atmıştım sevinçten ehehe. Şu anda mesela boş beleş pvp çok zevkli, ha bakıorm beni eziolar, altlarımdan biriyle takılıyorum falan. Olmadı oynamıorm :) günde 2-3 saati aşmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 esas guild progress simdi geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 bu arada guild progress vardı derken, benim için vardı artık yok anlamında demek istedim =) yoksa oyunlar alakalı bi eleştri değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 xunn said: Abi çok ileri raiderların, gladiator'ların sahip oldugu mountu niye herkese veriyorlar su an ben hiç anlamadım. Hiç mi elitizm olmayacak bu MMO'da? Sinirlendim. malesef artik noliferlara sanal odul yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar