Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 şuan sadece dexter ve breaking bad'i takip ediyorum,malum breaking bad de tatilde. bana sürükleyici , müptela edici , her bölümünü merakla bekletici(?) , drama-crime-thriller türevi diziler lazım. tabi eğer şiddetle tavsiye edilcekse diğer türevlere de açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 The Shield Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sons of anarchy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 the shield, the wire, sons of anarchy, damages yalnız shield 7, wire 5 sezon. baya uzunlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Manve_13 said: sons of anarchy özellikle 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 rubicon , boardwalk empire son zamanlarda izlediğim en iyi iki dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Castle i dene derim, crime da var fun da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 thriller içerikli crime drama arıyorsan castle-mentalist-lie to me önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Manve_13 said: sons of anarchy +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ciddi dizi arıyosan rubicon. diğerleri hep burkina faso fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 rubicon biraz yavaş ama breaking bad izliyor adam. o tempoya dayanır hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Castle, Castle, Castle... Şiddetli tavsiye istiyorsan: The Big Bang Theory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Quel-Thul said: fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 goldbären said: ciddi dizi arıyosan rubicon. diğerleri hep burkina faso fiso. rubicon çok çok iyi bir dizi ama wire, shield, soa ve damages gibi dizilere faso fiso demek te komik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zigzag Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Quel-Thul said: fringe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 fringe nasıl bağımlılık yapıyor anlamıyorum açıkçası çok garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ezel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 the event i beğendim ben baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 niye yapmasın abi. oyunculuklar falan gayet iyi. aksiyonda var yeteri kadar. sci-fi seviyorsan senaryoda tatmin edici. güzel dizi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 3. sezonu baydı beni fringein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 abi ilk sezon kendi içinde fillerdı ona bakarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben o bilimsele bağldıkları olayları seviyorum zaten konu ben önemli değil benim için. skeç yapsalar da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Anubisath said: şuan sadece dexter ve breaking bad'i takip ediyorum,malum breaking bad de tatilde. bana sürükleyici , müptela edici , her bölümünü merakla bekletici(?) , drama-crime-thriller türevi diziler lazım. tabi eğer şiddetle tavsiye edilcekse diğer türevlere de açığım. Rubicon Damages The Shield Sons of Anarchy The Wire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar