MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 şu kadroyu kuranında sahada böyle mücadele edeninde allah belasını versin artık. haysiyet herifler. hiddinkinde bin türlü belasını versin. kendi takımında kadroya giremeyen ilk 11 de başlamayan, ya da yuhalanan adamlarla kadro kuruyorsun lan. 3-5 maç izlede neler bitiyor türkiye liginde önce bir anla sonra kadro kur adi herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 hacım sezon başından beri adam gibi maç izlemedim.. bu işe kalifiye sayılırım ben de! parayı bana versinler ben daha ucuza da yenilirim. belki kazanırım bile arada hatta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bu teknik ekibin çıkarabildiği 11 buysa 4 milyon doları hiddink e niye veriyoruz ki. Gerek yok yani adama para vermeye, sahada ne taktik var ne bişi, giren oyuncu çıkandan farklı eğil. Adamalr önlerindeki topa bile müdahele etmekten aciz. Bir Arda'nın eksikliği bu kadar düşürmez takımı. Var bir mallık. Sorumlusu da biz olmadığımıza göre birilerinin durup düşünmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 abi hamit sayko gibi konuşuyo haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 alman milli takımını seçmediği için küfür ediyordur kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 ya bu hiddink ne yüzsüz bir adam. Bir de kalkmış, benim kariyerimde hiçbir zaman üst üste 2 mağlubiyet olmamıştır diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Pozisyon bile vermememiz lazımdı bunlara ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 terim gitti hiddink geldi. değişen birşey yok. sorun hiddink'te değil yani. onu seçip getiren ve denetlemeyenlerde. Kadroyu Oğuz kuruyor belli. hiddink'in pek umrunda değil. Milli takımla başarısız olması adamın kariyerine en ufak bi olumsuz etki yapmayacak. Adam rahat rahat, huzur içinde para kazanıyor. kebap iş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 allahım bu spikerler nasıl adamlar ya emre'ye sahanın en iyisiydin dedi. adamın yüzünden gol yedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 nomsaR said: abi hamit sayko gibi konuşuyo haha ama cok güzel ve doğru konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 emre bile adam gibi şeyler söylüyor vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Dönmesinler bunlar Türkiye'ye, kalsınlar orada. Bi Hamit dönebilir de, o zaten Almanya'ya gidicek, kalanlar kalsın orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 gs kotuyse milli takim da kotu. gs iyi ise milli takim da iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 evet hamit'in konuşması iyiydi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Şunu ben dicektim de sora enrage olanlar oluyor falan diye demedim. Arda sakatlandı ya biz gidemeyiz hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Masquerade said: gs kotuyse milli takim da kotu. gs iyi ise milli takim da iyi. :)eee yıllardır milli takım galatasaraylılardan kuruluyor.takımda en az 7-8 oyuncu gs li oluyordu.şimdi 3 tane var sanırsam.galatasaydan adam çıkmayıncada milli takım ordan burdan çöpleri topluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 teknik direktör beğenmeyen zihniyet.alın size türk futbolunun geldiği durum.bursaspor mu kurtaracak türkiyeyi.şamp liginde temsil edip milli takımı besleyip başarıya goturcek. 3 büyükler o kadar bokun içindeki hani anadoludan şampiyon cıktı ligimiz kalite falan hikaye.fenerde gsde beşiktaşta çok kötü hani hepsinin iyi dönemleri oluyordu kötğ dönemi oluyorduda.kaç senedr 3üde kötü koskoca galatasaray ve miili takımı = götü boklu arda turan olmus durumda.beşiktaş gidip nihat aurelio gibi adamları alıyor takıma.almasan adamlar milli takımada çağrılmıcak belki.nihat bitmiş.aurelio ztn sakat ama o da bitik reykard gitsin o gitsin fatih terim gitsin.futbolcularda teknik direktör beğenmez.yönetimde korkudan gönderir. 2012 ye gidemezsek hidinkte gidicek.yine biri gelcek.belki şansa dunya kupasına gideriz sonra onuda göndeririz bugun takım ne kötüydü lan.hepsi döküldü.nihat falan ztn şaka gibi 3 büyükler adam olmazsa milli takımdan bişi beklememek lzm.ayrıca milli takım = fatih terimdir.o adam 10 sene falan milli takımda kalmalıydı.yani mourinho gelse yine bi cacık olmazki.olay teknik direktörde değil. fatih terim idare edecekti işte.hep diodum yabancı gelse nolur diye.halkımız her boka duygusal yaklasıyor malesef.yok fatih terim çirkefmş.iyi adam değilmiş falnmıs.sanki yatagına gircekler adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 takke düştü kel göründü arda sakatlanınca. elemelerin başından beri rezalet oynuyorduk. artık şu maçtan sonra mecburen bazı yetersizleri almaya cesaret edemezler kadroya. adi herifler bir de hedefimiz en iyi ikinci olmak diyordu almnaya maçından sonra. neyinize lan sizin en iyi ikincilik. bırak 2.liği max 3-4 olur şu anki kadro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 var mı bu maça oynayıp da kuponu yatmayan babayiğit? 1000 senede aklıma gelmezdi lan haha 2. ligten rastgele takım çevirip oynatsalar daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 karabükspor fark atardı azerbaycana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Niye bu kadar yükleniyorsunuz ki? Hiddink "Almanya yenilgisini unutturacağız" demişti. Unutturdu hakikaten, bu saatten sonra kimse Almanya'ya nasıl yenildik naptık diye düşünmez bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 çok mutluyum be bu maçı izlemediğim için ohhh :D ha bir de, hamitin dediklerini özet geçebilir mi acaba biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Şu maçın sonucu için sadece "HAHAHAHAHA" diyebiliyorum. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Rewendor said: Niye bu kadar yükleniyorsunuz ki? Hiddink "Almanya yenilgisini unutturacağız" demişti. Unutturdu hakikaten, bu saatten sonra kimse Almanya'ya nasıl yenildik naptık diye düşünmez bile. haha hiç böyle düşünmemiştim, maçtan sonra ne almanya kaldı ne birşey zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Bu maçı izleyemedim fakat daha önce dile getirdiğimiz gibi bizim milli takımımız fazla overrated.. Beğenmediğimiz,Avrupa'nın dandik dediğimiz milli takımlarında bile bir sürü futbolcu yurtdışında takımlarında oynuyor...Bizim yurtdışında oynayanlarımız takıma bile giremiyor... Yerlilerimiz Avrupa'dan ilk turlarda elenenen takımların oyuncuları... Çok şaşırmamak lazım bu sonuçlara çünkü o kadar da iyi değiliz,aldanmayın turnuvalara,onların atmosferleri tamamen farklı,orada işte motivasyon,inanç faktörleri,tek maç üzerinde etkili oluyor,ama elemeler yine hüsran...Fatih Terim'in şampiyonlarda başarılı olmasının sebebi de verdiği motivasyon ve hırtı zaten.. Çıkan kadroyu,oynayanları bilmiyorum -ama şu mevcut milli takım kadrosu- hakikaten kötü ve formsuz oyunculardan kurulu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar