yav Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yanındaki köpek çok daha şereflidir totoşun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 cılız kişilikler, anca gariban kediyi öldürür zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yav said: adama bak gerizekalının önde gideni düşmüş bi da mal ahahahah keko düşünce gururunu böyle mi kurtardı lan ne garip böyle insanlar var ya kesin düşünce öyle bi mallığa girişti bu gerizekalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 beyle beyle vurcaksın o adama http://img29.imageshack.us/img29/5705/beylebeyle.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Boşa demiyoruz dünyadan ayıklanması gereken çok insan var diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Meydanda asıcaksın böyle şerefsizleri meydanda. Anasının bacısının önünde asıcaksın ki ibret olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Rewendor said: Boşa demiyoruz dünyadan ayıklanması gereken çok insan var diye. kısırlaştırmak lazım, bunların çocuklarıda böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 :( yavrumun kanı nası akıyor aşaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kermit said: orospu çocuklarıabi kermit dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Allah belasını versin. Keşke orada köpek üzerine düştüğü için dellenip saldırsaydı pipisini falan koparsaydı o kansızın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 izmirin varoşu çok aptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Allah belasini versin itin kendini bi bok saniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Şu kediyi döven veledi bi elime verseler neler yaparım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ya of, sinire kestim şerefsizler yüzünden. 2. tekmeden sonrasını izleyemedim bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 gavur izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 demekki neymiş; hergün balık yesen bile zeka gelişmeyebiliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bence boyle ba$lik acmak yasaklanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 http://www.izmirpolis.gov.tr/ buradan durumu ihbar edebilirsiniz ayrıca eğer izmirde yaşıyorsanız bu büfenin nerede olduğunu bulup çevre esnafından bu vicdansızlar kimler olduklarını öğrenip direk isim vererek ihbar edilebilir. onun dışında medyada çalışan arkadaşlarınıza bu durumu bildirip olayın medyaya yansıması sayesinde bu kişilerin kimliği daha iyi bir biçimde bulunabilir. bu tip olaylara artık duyarsız kalmak istemiyorum ben şahsen star tv yi bilgilendireceğim birazdan aynı duyarlılığı herkesten bekliyorum bu insan olmanın, canlıya saygı duymanın bir vazifesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 trakya da gecenin bir köründe ayaktayım, aşağıdan kedi sesleri geliyor dedim bir bakayım, 2-3 sarhoş kedileri kovalıyorlar, bi tanesi bi koydu kediye kaçtı gitti. kedi hakları hede hödö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ayrıca bu tip videolar izleyipte vicdanında en ufak bir rahatsızlık hissetmeyen insanlarında çok büyük sorunları olduğunu düşünüyorum bazıları nerede espri yapılır-yapılmaz çözememiş daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Ne olur bu videoyu yayından kaldırın..Kimse görmesin..Ağliyorum QFT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ya burası kparkın hemen göbeğindeki bakkal değil mi hani hemen 2 dükkan ötede köşede de bakkal var orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 abi valla ne diyeceğimi bilemiyorum adamları diil ama kediyi tanıyordum. 3 yıldır falan oradaydı o kedi böyle kafası yamuktu zavallı hafif engelliydi severdik her gittiğimizde hatta yamuk derdik. yuvası vardı orda işte bakkal bakıodu. hayvancağızın kimseye zararı yoktu orda takılır bütün gün tantuni yiyenlere yanaşır dururdu. hatta daha geçen akşam sarhoştuk oradan geçerken gördüm sevdim yine. sanki benim kedimmiş de ölmüş gibi hissettim resmen bayağı üzüldüm özellikle videosunu da izlemek bayağı koydu. yapanları bornovada kendi ellerimle bulmayı çok isterdim gerçekten ama yapılan şeyi geri almayacak adamı dövsemde öldürsem de. diyicek birşey yok. böyle insanlıktan nasibini alamamış şerefsizler olduğu sürece de birşey yapamayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bir şey yapamayacağız değil çevrenizdeki kişileri ve grupları harekete geçirerek bu kişilerin tespit edilmesi ve hukuki işlemler nasıl işliyorsa onlara tabii tutulmalarını sağlayabilirsiniz. eylemsiz kalmak bu kişilerin yaptığı işten çok daha büyük kötülük sağlıyor çünkü ortada bir şeyler yapan kişiler var ama bunlara karşı çıkan insanların tepkisiz kalması bu tür kişileri dahada cesaretlendiriyor. videoyu çevrenizdeki insanlarla paylaşın, tepkinizi dile getirin yeterki sus pus bakıp geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 bi yerden sonra insanın gözü ne polis görür ne hukuk. giderler adamı döverler & öldürürler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar