BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Dartanian said: Abi mesut'u fatih terim zamanında kadroya alınmadı istenmedi diye alman milli takımını seçti.Ben de olsam ben de öyle yapardım.Sonuna kadar helal olsun. Maçtan önce yenilmiceğimizi düşünen yoktu heralde.Golü mesut atsın istedim attı.. hayır abi alakası yok. Löw direk adamla ilgilendi ve aldı milli takıma. alt takımlarında oynadı hep. fatih terim anca adı duyulunca çağırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Seele said: irkcisiniz kabul edin. bu adama neler dendi. Türkiyedeki bir foruma, Türkiye Almanya maçından sonra Almanya yenince bir daha berline gelmeyin LÜT FEN. yazmak ne kadar gereksiz bir davranıştır. Yani amaç attention çekmek değilse ne anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Selcuk varken kro gibi aurelio`yla niye oynuyoruz onu anlamiyorum ben.Bir de ilk yari sercan olsa daha iyiydi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Dartanian said: Abi mesut'u fatih terim zamanında kadroya alınmadı istenmedi diye alman milli takımını seçti.Ben de olsam ben de öyle yapardım.Sonuna kadar helal olsun. Maçtan önce yenilmiceğimizi düşünen yoktu heralde.Golü mesut atsın istedim attı.. Yok gayet adam Almanya'yı seçmek istedi ve seçti de yani adama gen dışında zerre katkısı olmayan ülkeyi niye seçsin? Milli takıma davet edilen bir futbolcu "ben Kürt'üm, Türkiye'de eğitim görmüş ve ekmeğini yemiş olsam da oynamam milli takımda" dese helal olsun diyecekseniz eyvallah eleştirin, yoksa ırkçılık yapmayın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 pardon ege haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Takımda Servet hariç bi tane düzgün oynayan adam yoktu. Belki biraz da Hamit çabaladı ama o kadar. Özer bi daha kariyeri boyunca milli takıma alınmasın, alınması TFF kuralıyla yasaklansın bi zahmet. Bu kadar kötü etkisiz adam olamaz. Geçen lig maçı Sabri tek kişilik baraja top çarptırdı diye dalga geçiyoduk, beterini bugün avanak Volkan yaptı, adamın yaptığı rezalete bak. Tamam müthiş refleksleri var da bi adamın kafası bu kadar mı çalışmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 seele futbolda provokasyon yapamicak bundan sonra. özer'le oynarsak, aurelio veya selçuk şahin'i dahi ararsak, nuri ile emre'yi arkalarında aurelio selçuk'tan biri olmadan yanyana oynatmaya kalkarsak, maçın başında "du bakalım yaslanalım geriye hele bi nolacak" diyecek olursak sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mesutu hala Türk sananlar var galiba ya. Adam bildiğin alman, neyiyle gurur duyuyorsa millet. Benim için adamın herhangi bir alman futbolcudan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ben yanlış bilgilendirilmişim pardon olsun.Adam ekmeğini yediği ülkede oynuyo.Yuhalanması gerekmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bu mesut niye ismini deiştirmiyor onu anlamıyorum deiştir kardeşim madem almansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ulan yani bunca yıldır onca küfürü fatih terim e boşa etmişiz. hiddink emeklilik keyfini sürüyor. oğuz çetin denen çapsız takım kuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yahu adam kendi soyluyo ben yarı turk yarı almanım diye. niye bu kadar sorun haline getirdiğin anlamadım ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 HellHound said: turkiye'deki mac hukmen bize yazilsin daha fazla rezil olmasin bence takim, hem millet falan sakatlaniyor yazik pardon da sen sadece üniversite için gitmemiş miydin oraya sırf meraktan soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Adama tüm hayatını, futbol kariyerini, eğitimini, bugünkü tüm maddi imkan ve olanaklarını, potansyelini, bugüne kadar yediği yemeği Almanya verdi. Öyle adama en ufak bir katkıda bulunmadan yetişince beleşe "gel türksün sen" demeye kimsenin hakkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ne alakasi var milyonlarca beyin gocu varken ayak gocumu zorunuza gitti. adam catir catir almanyada oynar turkiyeyede 8 atar gider, bizde ulkemizde adam gibi spor okullari acalim adamlar kapimizda kole olsunlar turk vatandasi olalim diye ondan sonra konusalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 en azindan hala türkce küfrediyo maclarda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 adama şu maçta yapılanlar büyük bi ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 boşuna demedk fatih terim bu takıma fazla bile bizim topcumuz hadi koçum yürü aslanım olmadan top oynayamaz öyle devrim mevrim hikaye.bi devrim olcaksa önce fener gs bjk de devrim olacakki milli takmda olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ne kadar kadrolarda Oğuz Çetin'in rolü yok vs. dense de bariz bir şekilde bu adamın takımı sabote ettiğini düşünüyorum. Arkadaş sende Hiddink'sin lan, hiç mi bilmiyorsun elindeki adamların özelliklerini ... Özer ve Nuri, defansif yönleri neredeyse hiç olmayan adamlar, üstüne defansif yönü idare eder, fakat asıl olayı hücumda olan Emre'yi de geriye dönük oynatıyorsun ... Savunmaya hiçbir katkıları olmadı bu adamların, üstüne üstlük ayaklarına her top geldiğinde takıma zarar verdiler. Bu kadar zayıf bir orta saha varken arkada Gökhan Gönül, sürekli rakibi besledi. Servet ve Ömer bence iyilerdi ama birlikte oynayacak bir ikili kesinlikle değiller. İkisi de çok ağır kalıyorlar ve birlikte oynadıklarında hata yapmamaları içten bile değildi, lakin sürekli hata yaptılar. Servet yine çok iyi oynadı ve toplayabildiğini topladı ama... Sabri rezaletinden bahsetmek bile istemiyorum. Tek kişilik baraja nişanlayan adamdan birde üstüne sol bek çıkarıyorsun. Adam mı yok orada oynatacak? Nerede İbrahim Üzülmez? Hadi onu almadın yaş vs. dedin nerede İsmail Köybaşı? Niye Sabri'de bu ısrar nedir bizim bilmediğimiz bir özelliği mi var? İdmanlarda allah olsun isterse bu adam maçlarda ne yapıyor ya? Forvette ne kadar istekli olsa da Tuncay hiçbir şey yapamıyor, gidip inatla onu da oynatıyorsun. Halil tek forvet oynayacak bir adam değildi ki zaten ayağına tek top geldi onu da değerlendiremedi. Hamit desen, adam elinden geleni yaptı yani, helal olsun ne diyelim. Volkan'da bence çok başarılı bir maç çıkardı, son hatası da tamamen moral bozukluğundan kaynaklı bence, Yani Hiddink'e futbol öğretecek adam değilim, lakin şu kadro da Almanya karşısında çıkarılmaz yani, Oğuz Çetin'in sabotesinden başka birşey gelmiyor aklıma bu kadar dangalak olamaz Hiddink. Aslında şeyi hatırlıyorum, birkaç yıl önceydi sanırım Fatih Terim, Halil'i sağ açığa koymuştu oradan 2. forvet görevini götürüyordu. Gayet iyi oynamıştı. Burada mesela Hamit - Sercan - Halil üçlüsü ile çıkılsa belki, arkadan destekleyici olarak Nuri gelse çok kaliteli bir hücüm hattımız olabilirdi. Geri de ise Aurelio - Emre feci iş çıkarırdı ki Aurelio sakatlığı vs. yine olsa Selçuk'u sokup işi götürebilirdik. Sabri yerine de tabii sol bekten önce gerçek bir futbolcu koyulsa oraya daha iyi olurdu. Neyse, İskelet falan yalan, elimizde gerçekten çok kaliteli bir kadro var ve hiçbir şekilde bunu kullanamıyoruz. Bugün 5-6 gollük bir rezalet çıkmamışsa buradan Almanya'nın da en az bizim kadar kötü olması gösterilebilir. Yazık yani, cidden yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bide mesuta laf atanlara yarin deseler gel almanyaya oturma calisma izni vercez diye, anne babasini aramadan ucaga atlar giderler. ole iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Reksa said: adama şu maçta yapılanlar büyük bi ayıp. Stadı yakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hiddink acilen gitsin. yerine lucescu gelsin sonra o da gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Rewendor said: Adama tüm hayatını, futbol kariyerini, eğitimini, bugünkü tüm maddi imkan ve olanaklarını, potansyelini, bugüne kadar yediği yemeği Almanya verdi. Öyle adama en ufak bir katkıda bulunmadan yetişince beleşe "gel türksün sen" demeye kimsenin hakkı yok. Bizde zaten buna birşey demiyoruz ki, adam çıkıp ben Türküm diyor. Değilsin kardeşim Türk felan, çık delikanlı gibi söyle Almanım ben diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Adamın sevinmemesinin tek nedeni aldığı terbiye belli ki. Maç boyunca ıslıklandı. Golden sonra el kol hareketi yapmayıda bilirdi herhalde. Nasıl olsa bizim futbolcular çok yaptı bunları yıllarca. Oh nasıl koyduk gibilerinden şeylerde yapabilirdi. Ama adam arkadaşlarına sarıldı, birazcık güldü ve okadar. Abartıp tansiyonu yükseltmek, maçı spor müsabakası dışında başka bir boyuta çekmeye çalışmadı. Yoksa türübünlere koşup tansiyonu yükseltse belki meşale yakan angutlar bir tane daha yakıp sahaya atacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Herifin Alman milli takımını seçmesi ok bence. Ama bizim medya her Real maçında mesut mesut diye reklam yaparsa, her fırsatta bizimle alaksı olmayan bi adamla övünüp gurur duyarsak, adam golünü atınca da böyle tokat yemiş gibi oluruz. Müller neyse, Mesut da o işte. Salak salak guru duymayalım biz adamı Türk zannedip, gol yiyince de koymaz bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar