tunch Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 klose de sevinmedi lan , o da mı türk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oda polanyali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 tunch said: klose de sevinmedi lan , o da mı türk? O acidi aga.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 klose artık ayıp diye sevinmedi bence. acıdı halimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Auf Wiedersehen!!... Güle güle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kadroya bakıyorumda nuri,emre,ömer ve servet dışında bu sene 5-6 maçtan fazla oynayan adam yok.ömer zaten bitmiş nuri desen iyi oynamadı daha doğrusu asıl mevkisinde oynamadı.emrede iyi değildi bugün.maçın en iyisi servetti gerisi hep tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 mokoko said: afvidazen ne demek lan almanca. gule gule falan mı acaba? bağırıolar afvidazen afvidazen diye. ciddi misin? dalga mı geçiosn bilmiorm ama auf wiedersehen --> görüşmek üzere, güle güle anlamında işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 turkiye geldikleirnde taşlayalım otobüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yok hayır ne demek olduğunu bilmiyorumda soruyorum. dalga falan geçmiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gelmeyin bir daha berline. LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 EZ İLDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Seele said: gelmeyin bir daha berline. LÜT FEN. gelme bir daha türkiyeye LÜT FEN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gutes spiel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 allah biliyor ya o kadar çok istemiştim ki mesutun gol atmasını. adama yapılanlar ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 FATİH TERİMLE ALMANYAYI EZMİŞDİK BİZ HEM DE Bİ TON EKSİKLE!q!11!1423 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Aynen, iyi ki atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Seele said: Esnaf said: Khelben said: Seele said: biz top oynuyoruz türkler top oynamasini bilmiyor. 40 yil 40 firin ekmekte yeseler olmaz bu is. ayrica mesut iyi sevinemedi sizin yüzünüzden. ne dion dai?arkadaş alaman heralde aynen öyle. Adam aoe taunt atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 irkcisiniz kabul edin. bu adama neler dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Abi mesut'u fatih terim zamanında kadroya alınmadı istenmedi diye alman milli takımını seçti.Ben de olsam ben de öyle yapardım.Sonuna kadar helal olsun. Maçtan önce yenilmiceğimizi düşünen yoktu heralde.Golü mesut atsın istedim attı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 oğuz çetin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 rıdvan'ın ateşi vardı sanırsam bugün. daha kötü olamazdık sanırsam. reziliz. neyse artık. 5 ay sonra da bi cacık olmazsa hiddink'i gene kovalarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Volkan ya. Hayatı artistlik adamın. Rezil adam Ligte her stadta artistlik yapmayı iyi biliyor ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ben oğuzun..... Allah belasını versin, kovun şu oğuzu, ne arıyor bu herif milli takımda be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 turkiye'deki mac hukmen bize yazilsin daha fazla rezil olmasin bence takim, hem millet falan sakatlaniyor yazik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar