Madcat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 atomu parçaladım,fakat insanların boyuzu sevmemelerini anlayamadım. a.einstein.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 2 aydır iş yerinde kahvaltı yapıyorum. her sabah 2 tane tost. gına geldi. kurban bayramında koparıcam kayışı.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ben bunu yiycem birazdan, geç kalktım bugün biraz. Kendime hediye yaptım.
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 rapor yazmayı bitirdikten sonra kendimi dumanı tüten bir fincan kahveyle ödüllendirdim :))))9
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yanında ufak çikolata parçacılarıyla kendinize sürpriz de yapın :P
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 toggie çok güzel yazmış. o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bone said: toggie çok güzel yazmış. o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. İzmir'e gelirsen yediririz :) misafirimiz ol bone.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P Kargo yapayım sana.
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 nomsaR said: wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P Kargo yapayım sana. yeter ki gelme mi diyorsun? ahaha
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 özdilekte taze portakal suyu + su böreği. (tu)
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi sabah sabha portakal suyu bir bende mi yanma yapıyo?
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 senko said: ozdilekte su boregi yedim mutluyum izmit ozdilek di mi orası? dunyanın en guzel su boregini yapan yer.
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dünyanın en güzel su böreği aysu böreği
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi evde anneniz, ananeniniz falan suböreği yapmıyor mu? adamlar bin şey karıştırıp yapıyorlar kolay olsun diye. sodalı modalı falan bişeyler karıştırıp yapıyorlar işte.
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 SoulCube said: abi sabah sabha portakal suyu bir bende mi yanma yapıyo? Bende de feci yanma yapıyor taze sıkma portakal suyu. İçeceğim varsa kahvaltıdan 1 saat sonra falan içiyorum.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dasaaa said: abi evde anneniz, ananeniniz falan suböreği yapmıyor mu? adamlar bin şey karıştırıp yapıyorlar kolay olsun diye. sodalı modalı falan bişeyler karıştırıp yapıyorlar işte. abi hamuru o kadar incecik ki, ekmege yag surulen bıcaklarla bile lightsaber kullanır gibi dumduz kesebiliyosun. super bi lezzeti var.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 wastyrx said: yeter ki gelme mi diyorsun? ahaha boyoz için gelceksen salla. hovardalık yapcaksan benlen beklerim.
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kahvaltı için sigara + çay da opsiyonum benim çoğu zaman.
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P sende gel paşam. ama kışın izmir kötü ya. yazın gel hovardalık da yaparık.
Öne çıkan mesajlar