stimpak Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 efendim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 atomu parçaladım,fakat insanların boyuzu sevmemelerini anlayamadım. a.einstein. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 2 aydır iş yerinde kahvaltı yapıyorum. her sabah 2 tane tost. gına geldi. kurban bayramında koparıcam kayışı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Ben bunu yiycem birazdan, geç kalktım bugün biraz. Kendime hediye yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 rapor yazmayı bitirdikten sonra kendimi dumanı tüten bir fincan kahveyle ödüllendirdim :))))9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yanında ufak çikolata parçacılarıyla kendinize sürpriz de yapın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 toggie çok güzel yazmış. o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ben lahmacun yiyiroum kahvaltıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bone said: toggie çok güzel yazmış. o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. İzmir'e gelirsen yediririz :) misafirimiz ol bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 ozdilekte su boregi yedim mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 su borusu okudum ilk he dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P Kargo yapayım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 çorba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 nomsaR said: wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P Kargo yapayım sana. yeter ki gelme mi diyorsun? ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 özdilekte taze portakal suyu + su böreği. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi sabah sabha portakal suyu bir bende mi yanma yapıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 senko said: ozdilekte su boregi yedim mutluyum izmit ozdilek di mi orası? dunyanın en guzel su boregini yapan yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dünyanın en güzel su böreği aysu böreği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi evde anneniz, ananeniniz falan suböreği yapmıyor mu? adamlar bin şey karıştırıp yapıyorlar kolay olsun diye. sodalı modalı falan bişeyler karıştırıp yapıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 SoulCube said: abi sabah sabha portakal suyu bir bende mi yanma yapıyo? Bende de feci yanma yapıyor taze sıkma portakal suyu. İçeceğim varsa kahvaltıdan 1 saat sonra falan içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 dasaaa said: abi evde anneniz, ananeniniz falan suböreği yapmıyor mu? adamlar bin şey karıştırıp yapıyorlar kolay olsun diye. sodalı modalı falan bişeyler karıştırıp yapıyorlar işte. abi hamuru o kadar incecik ki, ekmege yag surulen bıcaklarla bile lightsaber kullanır gibi dumduz kesebiliyosun. super bi lezzeti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 wastyrx said: yeter ki gelme mi diyorsun? ahaha boyoz için gelceksen salla. hovardalık yapcaksan benlen beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kahvaltı için sigara + çay da opsiyonum benim çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 wastyrx said: o değil de boyoz ne, hiç görmedim yemedim. ya tutarsa :P sende gel paşam. ama kışın izmir kötü ya. yazın gel hovardalık da yaparık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar