LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 +rep :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aleviler namaz kılmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Bu senin tercihin sen o şekilde davranmaya devam et. Adamaların tepkileride M. Ali ye bu yönde, eğer M. Ali haksızlığa uğradığını düşünüyorsa hukuk var ve aynı şekilde cevapde verebilir. Ama ne cevap verebilecek nede davada edebilecek, çünkü adam haksız ve bunu kendide biliyor. Sadece takip et, m .ali sus pus olupr bir kaç ay ekrandan uzak kalacak ve yaptığı hatanın unutlmasını bekleyecek yani yine adamların affına sığınacak. Sadece takip et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 emredersiniz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 O halde istikamet geriniz. marş marş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 bana göre en doğru tepkiyi savcı vermiş; link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 savcının soruşturma açması mı en doğru tepki..olayı daha da dallandıracak bir hareketten başka bir şey değil bu..aynı savcının veya savcıların buna benzer başka olayları görmezden gelmesi ne kadar büyük bir yüzsüzlüktür.. yukarda söylenmiş madımak oteli müze olucaktı noldu ona..bu kadar takipçi oluyorlar mı..alevi derneklerinin adını bu kadar duyuyor muyuz! inanılmaz popülist, reyting peşinde, nabza göre şerbet veren, doğru/yanlışların olaylara/insanlara göre değiştiği saçma sapan bir ülke oluyoruz ve bunu sadece güç/yetki sahibi olanlar değil bu ülkede doğup büyüyen herkes yapıyor..kanımıza işlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hammerzeit Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Quiternoob said: aleviler namaz kılmaz ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Quiternoob said: aleviler namaz kılmaz ki obvious troll is obvious Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 alevilikte namaz kılmak yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 la yörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Çok farklı dinden ve garip inançlara sahip insanla tanıştım şu ana kadar da,şu mezhep farkı olayını daha çözemedim arkadaş....Din farkını bile çözemiyorum gerçi de,mezhep daha bile garip geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 din ile siyaseti ic ice sokunca ayni dinden olsalar bile herkez ayni dusunemiyeceginden mehzepler ortaya cikiyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 o değil de bi sedef erbil vardı. güzel kadındı galiba.. ona ne oldu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Quiternoob said: alevilikte namaz kılmak yoktur buna inanan bunlara da inandı: tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi böyle şeylerle troll olmayıp da uğraşanları anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ahahahahah bu ne leeenn ! :D koptum gece gece laipgal,ahl jsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 iyi ulusalcılarada bok atmadılar 1dk ışık söndürme eylemlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 su resmi her gordugumde pepsici olmama ragmen gidip 1lt coca cola alip kafaya dikesim geliyor sadasdadasffdaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 benziyor ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 dieevil said: bole bısı yoksa bu alevıler nıe bu kadar zorlanıo anlamıyorum .. ne dıe ustune alınırsında kıyametı kopartırsınkı ozaman var bole bısı kı bu kadar alınıp ınsanları ekmek paralarından edıyolar .. böyle bi düşünce tarzına sahip bir insan. bu kadar yeter banlanmayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 LonelyWolf said: yani bu kadar tepki gösterince hiç bilmeyen insan da "ulan var demek ki böyle bir şey, o yüzden bu kadar tepki gösterdiler" diye düşünür. sevgili arkadasim. eger bir toplumun, kendi oz annesi, kizkardesi, abisi, babasi felan ile cinsel iliskiye girebilecegini, bir ailenin kapali mekanda orgy yaptigini ciddi ciddi dusunen birisi varsa acik soyleyeyim, o adam kendi ailesine o gozle bakiyordur. fi tarihinde tamamen alevileri kucuk dusurmek, diger milleti gaza getirmek icin ortaya atilan bir yalandir mum sondu olayi. yukaridaki anlami ile asagilama sebebiyle vardir. yani bu tepkiyi fazla gormek nasil bir mantiktir cozemedim. kavga gurultu ile isim olmayan birisiyim ama birisi sunu bana ima etse o adami bildigin bogarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 goldbären said: Quiternoob said: alevilikte namaz kılmak yoktur buna inanan bunlara da inandı: tık Resimle biraz daha oynasalarmış benim imzam çıkacak ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ooo memedali bir güner ümit çekmiş. insert coin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar