Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"öpüşen öğrencilere tahammül gösterilmeyecek"

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

"REKTOR ADAYI" said:

Benim için Türk dilinin geliştirilmesi ve öğrencilerimizin erdemli olarak yetiştirilmesi önemli" diye konuştu

Su turk dilinin gelistirilmesi olayina hayranim. Sunu soyleyenlerden birinin kutuphaneye biraz onem verdigini gorsem birde.
Nasil gelistiriyonuz abi turk dilini? Sorsak bu konuda ne planlariniz var diye ne cevap verir acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

"burası türkiye yok öööle" modunda yazılar yazılmış, çok güldüm.

Regalya said:

Halka açık bi yerde öpüşürken ekmek banın lan muhauha moduna girersen bi temiz sopa yersin yağız ergen delikanlılardan.

Pickles said:

birisi ayıplar ikisi ayıplar üçüncüsünde ya laf yersin ya dayak yersin

madem "beğenmediğin" kişiyi dövmek serbest, ve dövenleri haklı görüyorsunuz,
türbanlıları da dövmek serbest olsun.
gidip birkaç türbanlı dövdüğümüzde "ay demokrasi karşıtı adam, ay çağdışı adam" diye itiraz etmeyin.

herkes kadabayı mode: on vaziyette dolaşsın, nasılsa türkiye burası ya,
"itiraz ederseniz siz zararlı çıkarsınız" hesabı...
Sosyal ağlarda paylaş

sakirthunter said:

pickles klonlarim seni sonrada tek tek klonlarini her bir minareden asagiya sarkitirim ya adam olup laikligi kavrayacaksin yada o cok sevdigin yerlere avize yapicam seni dikkatli ol dostum naparsin ;0

oo minare demiş nasıl laik lan bu

edit: sayfa başı

sayfa başı da olmadı adam uçunca

ne bahtsız bi mesajmış lan, yetim gibi kaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

opusme derken nasıl opusme ama.hani 30 saniye süren kısa bi opucuk kondurursun da biri ordan höt derse katil olursun yani

ama onun harici böyle oturup ciddi ciddi ön sevişme yapılmamalı.ama yinede bu kimsenin karışabilceği birşey olmamalı.insanın kendi yapmaması lzm.yasak oldugu için birileri kontrol ettiği içni değil.

Konu şu kadar aslında.
Sosyal ağlarda paylaş

Red +1

Beyler sokakta ön sevişme olmaz. Bunun cidden savunulacak bi tarafı yok. Hoş değil abicim.

Sokakta öpüşebilirsin, sarılırsın oturursun. Bunlara bi müdahale sorundur, ama ön sevişme gibi bi olaya ben de dönüp yuh derim. Ahlak mahlak diye bağlamayacağım konuyu, göze bile hoş gelmez böyle birşey. Fazla abartmamak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız paticik iyice farklı düşüncelere yaşama hakkı tanınmayan bi yer oldu.tek akıllı siz değilsiniz ve herşeye karar verme hakkı da sizde değil.adam "ben istemiyorum öpüşmelerini" diyince linç etmenizle, öpüşen insanlara saldıran "delikanlılar" la aynı kefeye giriyosunuz aslında.

ha bunu söledime göre:) bu ülkedeki insanların çoğu yarın ne yicenin derdinde.çocuğun okul masraflarının derdinde .sokakta öpüşen gençleri düşünecek vakti yok .boş adamlar takılır böle mevzulara
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

opusme derken nasıl opusme ama.hani 30 saniye süren kısa bi opucuk kondurursun da biri ordan höt derse katil olursun yani

ehuhe =P

surede tam anlasamasak da katiliyorum

bakma takildigima, dayanamadim, yoksa anlasiliyor ne demek istedigin =]
Sosyal ağlarda paylaş

Kimseyi linç etmedik, sadece fikirlerimizi belirttik, elbette tartışma şeklinde olacak bu :), ben dediklerimin doğru olduğunu düşünüyorum oda kendi dediklerinin adam kendini ifade etme şansıda buldu ve halen burayada fikirlrinide yazabilir yani adamı baskılamaıyor engellemiyoruz. Ağzını bantlamyoruzda :).

Diğer tarafdan sokakda öpüşenlere saldıranlar ile çok büyük farkmız var. O adamlar doğrudan bir eyleme geçip insanları engelliyor böyle yapmayın gibisinden. Hiçbir şans tanımadan karşı tarafı linç eden asıl onlar.

Çok büyük bir fark aslında bu be yumzuk :).
Sosyal ağlarda paylaş

tabii katiliyroum derken genel olmus, direk rede katiliyorum, hani 'uygun degil ama herkes kendi bilir'e yani

yoksa 'su kadar sureye kadar tamam ama bir saniye gecerse doner vururum agzina' diyen arkadaslara degil haliyle. yoksa onlara katilacak olsam, iki gun sonra yolda ciftlesen kopek gordu mu aile var diye ayirmaya calisan zavalliya da hak vermemi kimse engelleyemez, degil mi ama?

tabunun civigini cikartmamak lazim. isteyen istedigi kadar opussun koklassin, bana ne? cikartip benim pesimden/baskasinin pesinden kosmadigi surece her zaman kafami cevirip yoluma devam etmem mumkun neyse ki, illa donup trene bakar gibi izlemek zaruri degil

yani ozetle her seyin yeri var o ayri da, o yeri belirleyecek merci ben degilim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...