Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 "Ali Sabancı" said: Pegasus Havayolları’yla ilgili bilgiler verirken şu espriyi yapan Sabancı, “Bir havayolu 3-4 yıl önce kısa bir reklam yaparak ‘Bizimki 77 santim’ dedi. Vallahi bizimki 77 santim değil. Ama bizimkinin bir avantajı var. O da zamanında kalkmasıdır. Misafirler bunu istiyor” dedi. kaynak lafı gediğine oturmak mı desem ne desem bilemedim
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Seviyeli yorumlarınızı bekliyoruz. Bu arada misafir umduğunu değil bulduğunu yer.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 aslında koltuk mesafesi zamanında kalkmasından daha önemli. sıkışık koltuklarda oturmak çok kasıyor. geniş olsun rahat olsun püfür püfür essin. o değil de uçak şirketleri de ne kadar terbiyesizmiş lan, hayır duyan da lapdance servisi felan sunuyorlar sanacak.
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, püfür püfür eserse bilinki öleceksiniz. lap dance yapanlarda var mesela tabi bu bir deodorant reklamıydı yanlış anlaşılmasın. teşekkürler, iyi forumlar.
Joker Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 http://s-ak.buzzfed.com/static/imagebuzz/web02/2010/2/5/14/airplane-ad-fail-25137-1265398499-10.jpg
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 bu daha iyi said: TÜRK Hava Yolları (THY), kilo oranını koruyamadığı gerekçesiyle 13’ü kadın 28 kabin görevlisini 6 ay süresince ücretsiz izne çıkardı. Bu süre içinde kilolarını vermeleri halinde kabin görevlileri işlerine geri dönecek, aksi halde kabin görevlilerinin işine son verilecek. THY, yönetmelikteki kilo oranlarını gösteren maddeye uymayan kabin görevlilerine daha önce uyarı göndermişti. http://www.haberform.com/haber/hostesleri-korkutan-karar-thy-hostes-hostes-olculer-ucak-hostes-59459.htm
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 hostes fantazisine uygun değillermiş
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 forgiver said: bu daha iyi said: TÜRK Hava Yolları (THY), kilo oranını koruyamadığı gerekçesiyle 13’ü kadın 28 kabin görevlisini 6 ay süresince ücretsiz izne çıkardı. Bu süre içinde kilolarını vermeleri halinde kabin görevlileri işlerine geri dönecek, aksi halde kabin görevlilerinin işine son verilecek. THY, yönetmelikteki kilo oranlarını gösteren maddeye uymayan kabin görevlilerine daha önce uyarı göndermişti. http://www.haberform.com/haber/hostesleri-korkutan-karar-thy-hostes-hostes-olculer-ucak-hostes-59459.htm E gayet normal ve doğru bir durum bu. Hostesliğin ve hizmet sektöründeki pek çok mesleğin (mankenlik, sunuculuk vs) belli başlı şartlarının yanında fiziksel güzellik gibi aranan etkenler de var. İşe başlarken de böyle sözleşme imzalatılıyor, şartlara uymazsan güle güle.
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 evet onda garip bisey yok. fil gibi bi kadının daracık koridorda hizmet etmesinden kimse memnun kalmaz. vucudunun gorunen bolgelerinde dovmesi olanlar da alınmıyor ise ayrıca.
sg-1 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 fiziksel güzellik değildir bence, ağırlık azaltılması, yükten tasarruf vs içindir.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Zayıf hostesin 1. sebebi herhalde o daracık koridordan minimum temas ile geçip yolcuları rahatsız etmemesi içindir.
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 THY'nin Afrika seferlerinden birinde 2 zenciyi odaya alıp iç organları zedelenen hostes haberi geldi aklıma nedense. Keşke SS alsaymışım o zaman, meh.
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, iç organlarını nasıl zedelemiş ben anlamadım. teşekkürler, iyi forumlar. eğleniyoruz da seviyeyi iyice düşürmeyin
laledevri Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Selam, Absolut haklısınız o mesajı gördüm ama dünyada 2 zenciyi odaya alan ilk insan değil ki. herkesin organları zedelense :(( teşekkürler, iyi forumlar.
Suark Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 said: Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Dakar-Sao Paolo seferini yapan Airbus 340 tipi uçağında görevli bayan kabin memurunun fantezisi başına iş açtı. Türk Hava Yolları’nda 123’üncü dönem hosteslerinden A., Dakar’daki yatı görevi sırasında iki siyahi adamla tanıştı. Otelin lobisinde bir süre sohbet eden üçlü, daha sonra odaya çıktı. Kabin memuru ve Senegalli oldukları bildirilen iki siyahi adam, otelde ilişkiye girdi. Ancak, genç kadın ilişki sonrası aşırı hırpalandığı için soluğu hastanede aldı. Tedavi altına alınan genç hostesin iç organlarında zedelenme olduğu öğrenildi. @lale zenci var zenci var :p
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2010 Havadaki bsınç faktörünü unutmayalım :P
Öne çıkan mesajlar