barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 starz akmış yine. konu filanda güzel olur umarım. bu arada morgana(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Şimdi izliycem, çocuğa bok atmışsınız da bebe az matürlese 2-3 bölüme, kes evladım saçları deseler Gibi bişey olacak, ver üstüne zırhını, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 aa o çocuk bu çocuk mu? gay gibi diyodum içimden ondan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 diziyi, utherin ölmesini beklemekten bıkıp cinnet geçiren merlin izleyicileri birleşip finanse etmiş heralde. daha 1. dakikada gitti koca uther heheh. bi de dizinin gidişatı çok memeli olmaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 lancelot yok mu dizide? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 daha masayi kuramadilar, parcalari eksik gelmis ikeadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edurus77 Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Merlin cok güzel olmus bence ama arthur'u sevemedim...ilk bölümde gereksiz fazla meme vardı..daha cok karakterleri tanıtmak istemisler falan da o sex sahneleri yerine aksiyon koysalar daha iyidi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 zamanında şöyle bir film vardı excalibur diye 81 yapımı, favorim budur camelot/king arthur temalı filmlerden: http://www.imdb.com/video/screenplay/vi3679453209/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ytse said: yuh kimse claire forlani'den bahsetmemiş tamam hatun biraz yaşlanmıs ama şarap gibi walla güzel evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 temcit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Ben Merlin'den çok Arthur'u sevdim, Joseph Fiennes biraz fazla kasmış kendini sanki. Öte yandan Arthur'u oynayan çocuk o "NOLUYO YİEA?" ifadelerini çok güzel yansıtmış, dediğim gibi o saçı kesip üstüne delikanlı zırhını verdin miydi tamam olur. Merlin biraz gevşesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Doğuş esprisi yapılmış mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 arcane said: Doğuş esprisi yapılmış mıydı? ahaha nerden aklına geldi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 bu arada rome da marc antony i oynayan adam, o dizide nasılsa burada da aynen öyle. tamamen aynı karakter, sadece isim ve kostümler değişmiş. aynı aşağılık herif :) bu arada arthur a süt dökmüş kedi diyenler, herhangi birinizi günlük hayatınızdan alıp esasında siz ingiltere kralısınız hadi bütün sorumluluk sende biz karışmıyoruz yönet bütün ülkeyi deseler, yada askerdeyken savaşın ortasında hadi seni general yaptık geç ordunun başına deseler ne yapardınız acaba? çok doğal bence böyle olması. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 ne iyi basladi be fiyuu nadasa yatirip hepsini arka arkaya mi izlesem yoksa, karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 nadasla kız nadasla, ekin bitecek yonca bitecek pazarda kilosu 50 den gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 claire forlani - şu karı geçsin kamera karşsına 40 dk geğirsin başa sarıp sarıp izlerim... şuna bak http://3.bp.blogspot.com/_qhk2zePMjGE/SKRkntau6hI/AAAAAAAACEc/wH54R75_qbQ/s400/Claire_Forlani%2B(32).jpg yirim yirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 aquila said: daha masayi kuramadilar, parcalari eksik gelmis ikeadan. Ahahaa nasıl bir post :) okuyunca iptal oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ozii_x said: aquila said: daha masayi kuramadilar, parcalari eksik gelmis ikeadan. Ahahaa nasıl bir post :) okuyunca iptal oldum. yuvarlak masaya 12. aranıyormuş hesabı :D bu arada bir sonraki bölüm nisanda galiba yanlış görmediysem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 evet ya, 9 nisan'da çift bölüm olarak gözüküyor. madem öyle niye ilk bölümü erken yayınladılar, pilot falan mıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Spartacus sezon finalinden sonraya sıkıştırdılar ilk bölümü işte çok kişi seyretsin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ingilterede eş zamanlı yayınlanıyor mu spartacus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Xaenin said: Ben Merlin'den çok Arthur'u sevdim, Joseph Fiennes biraz fazla kasmış kendini sanki. Öte yandan Arthur'u oynayan çocuk o "NOLUYO YİEA?" ifadelerini çok güzel yansıtmış, dediğim gibi o saçı kesip üstüne delikanlı zırhını verdin miydi tamam olur. Merlin biraz gevşesin ama. Saçlar kesilmesin iyi bence. Bu arada şu ilk sayfada koyduğunuz Joseph Fiennes fotoğrafındaki göz rengi gerçek mi? Öyleyse çok çok güzel gözleri varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Gerçi şimdi tekrar baktım, bir Black Swan'lık var ama, yine de iyi asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 izledim biraz önce ilk bölümü. beğendim ben. merlinden daha iyi. çocukta çok kötü değil, önyargı ile yaklaşmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar