Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vücut Temizliği

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

• 9 ay sonra ...
Theridone said:
sechil said:
bu kadar kasmaya gerek yok makasmış traş bıçağıymış kökten çözüüm ağdaaa acısı bol ama bi yerden sora uyuşuosun zaten :)

Ağda insan işi bişey değil ya. Hayatta denemem. Deneyene de mani olmaya çalışırım.

ayıp ayıp ne demek istiyon sen şimdi insan işi değil fln :D kullanan noluyo haha =) ben 1 kere denedimde pişman oldum.
Sosyal ağlarda paylaş

sechil said:
biz napalım ağdayla arkadaş olduk artık ne demek insan işi değil bizde makas tıraş bıçağı fln yapsakk ohaa kıllara bak ayı gibi hatun dersiniz :)

doğru diyosun recep ivediğin direk kız versionu pauzhuahuasdfasd X( makas tıraş bıçağı falan boşver en güzel laser davası varmış galiba lazeri tutuyomuşsun kıl çıkmasını istemediğin yere ondan sora daa kıl mıl çıkmıomuş orda.

edit:hatun olsam ben ağda mağda yapmazdım direk lazer dfssdfa
Sosyal ağlarda paylaş

MADBOY said:
Sadece çakmakla daha zevkli olur bence :) Yavaş yavaş az az asf

hıdrallezde başıma gelmişti :D kısa şort giyiyorum bahar hesaabı ateşin üstünden atladım..Cızz diye bi ses duydum aşağı doğru kafamı bi çevirdim yanmış kıl kokusu ve sütun gibi bacak sdfas baya bi piskolojim bozuldu tabi sora
Sosyal ağlarda paylaş

sechil said:
biz napalım ağdayla arkadaş olduk artık ne demek insan işi değil bizde makas tıraş bıçağı fln yapsakk ohaa kıllara bak ayı gibi hatun dersiniz :)

katlanılacak bişey değil seçil. Yazık size :). Ama hakkaten traş bıçağı falan kullansanız daha da beter olur :D
Sosyal ağlarda paylaş

yav 12 sayfanın tamamını okudum radikal bir çözüm önerisine denk gelirim diye, sonuç: hüsran 8-), ya zahmetli ya da paralı bu iş anladığım kadarıyla, ayrıca @ dory: ağda tarif etmemiş kimse de ne kötülük olabilir ki tarif edilmesinde?, doğal ve ayıp olmayan şeyler bunlar bana kalırsa :) ha bana gerkmiyor ağda tarifi, o ayrı :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...