malik Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 permatik + deodorant. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 bu kadar kasmaya gerek yok makasmış traş bıçağıymış kökten çözüüm ağdaaa acısı bol ama bi yerden sora uyuşuosun zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ağda çok sakat bi dava bi kere denedim koltuk altına aboow ölüyodum ya leş gibi kızlar nası dayanıyo o acıya helal valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sabunla yıkıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Zheld said: sabunla yıkıyosun sabunda tehlikeli üstüne basma riskin var :P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sechil said: bu kadar kasmaya gerek yok makasmış traş bıçağıymış kökten çözüüm ağdaaa acısı bol ama bi yerden sora uyuşuosun zaten :) Ağda insan işi bişey değil ya. Hayatta denemem. Deneyene de mani olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Theridone said: sechil said: bu kadar kasmaya gerek yok makasmış traş bıçağıymış kökten çözüüm ağdaaa acısı bol ama bi yerden sora uyuşuosun zaten :) Ağda insan işi bişey değil ya. Hayatta denemem. Deneyene de mani olmaya çalışırım. ayıp ayıp ne demek istiyon sen şimdi insan işi değil fln :D kullanan noluyo haha =) ben 1 kere denedimde pişman oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 biz napalım ağdayla arkadaş olduk artık ne demek insan işi değil bizde makas tıraş bıçağı fln yapsakk ohaa kıllara bak ayı gibi hatun dersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sechil said: biz napalım ağdayla arkadaş olduk artık ne demek insan işi değil bizde makas tıraş bıçağı fln yapsakk ohaa kıllara bak ayı gibi hatun dersiniz :) doğru diyosun recep ivediğin direk kız versionu pauzhuahuasdfasd X( makas tıraş bıçağı falan boşver en güzel laser davası varmış galiba lazeri tutuyomuşsun kıl çıkmasını istemediğin yere ondan sora daa kıl mıl çıkmıomuş orda. edit:hatun olsam ben ağda mağda yapmazdım direk lazer dfssdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 lazerin parası benim boyumu geçer yalnız bi kerelikde bişe değilki amaaan en iisi eski anneanne yöntemleri işte yapıştır ağdayı her yanına çek gitsin :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kılların 1 numaralı düşmanı cımbız sdf :D tüy dökücü yada azaltıcı kremler filan varmış diye duydum ben. kızların işi zor zaten..benim bacağımdaki kılların çekildiğini düşünemiyorum.. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben king kong u ağda yaptıklarını düşünemiom var ya bi herif kinkong lakaplı sfdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Abi bu ne yaa :) Çok efsane bi topic olmuş, hepinizi kutlarım. Özellikle acı sos olayına 1234 saattir gülüorm asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 MADBOY said: Sadece çakmakla daha zevkli olur bence :) Yavaş yavaş az az asf hıdrallezde başıma gelmişti :D kısa şort giyiyorum bahar hesaabı ateşin üstünden atladım..Cızz diye bi ses duydum aşağı doğru kafamı bi çevirdim yanmış kıl kokusu ve sütun gibi bacak sdfas baya bi piskolojim bozuldu tabi sora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sechil said: biz napalım ağdayla arkadaş olduk artık ne demek insan işi değil bizde makas tıraş bıçağı fln yapsakk ohaa kıllara bak ayı gibi hatun dersiniz :) katlanılacak bişey değil seçil. Yazık size :). Ama hakkaten traş bıçağı falan kullansanız daha da beter olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 sechil said: bu kadar kasmaya gerek yok makasmış traş bıçağıymış kökten çözüüm ağdaaa acısı bol ama bi yerden sora uyuşuosun zaten :) ben ağdanın nası kullanılabildiğini kavrayamadım hala kurumuyo falan nası çekiyon anlamadım valla :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kurumaz zaten yapışır kıllar ağdaya sora gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 agda nasil yapilir tutosu vermeyelim bi zahmet(!), sharing feelings'in de bi limiti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Yolun arkadaşım, tut çek, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yolmak ? kaçıncı yüzyıldayız arkadaşım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 kıldan tüyden muhabbet oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 illa bi kıllık yapacaksın hee sfdasdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 yav 12 sayfanın tamamını okudum radikal bir çözüm önerisine denk gelirim diye, sonuç: hüsran 8-), ya zahmetli ya da paralı bu iş anladığım kadarıyla, ayrıca @ dory: ağda tarif etmemiş kimse de ne kötülük olabilir ki tarif edilmesinde?, doğal ve ayıp olmayan şeyler bunlar bana kalırsa :) ha bana gerkmiyor ağda tarifi, o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 meteroroakseksüellik toplum tarafından kabul edilir bir hayat tarzı , olmasıda gereken o. ERKEĞİM HÜLAYA diyip mağara adamı olmanın da anlamı yok. Temizliğini yapıcaksın , insan olucaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2008 ben bi pisliğim öyle demişti bi arkadaşım en son :D nedeni vücut temizliği ile alakalı olmasada sdfasd içimden sölemek geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar