Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 hea gördüm bunu 2-3 hafta önce moralim bozulmuştu amk görünce gene bozuldu :(
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Admin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Berserk in Golden Age archını sevenler için Kingdom mangasını öneririm oldukça keyifli (tu)
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2013 aynen bende geçen denk geldim baya iyi bir manga
knox Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 15, 2014 http://i.imgur.com/9hHMIZy.png 1 sene sonra yeni chapter geliyor... neyse falconia!
Somon Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2014 bu adamın kılıcı her bölümde 1 karış büyüyomuydu son bölümde arşa uzanıyordu hatta 45 saniye fln silahın ucuna doğru gidiyodu dizi
Admin Virus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Admin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Starkana da dolaşırken bir manganın kapağı tanıdık geldi Kentaro meğersem başka mangayla uğraşıyormuş Gigantomakhia : A six chapter mini-series by Miura Kentarou set 100 million years in the future, it's about an epic war between the forces led by Zeus and the nether forces led by the giant Alcyoneus. 6 bölümlük bir manga olduğu için topic açmadım ilk bölümü okudum fena değil. ps: Bu adam tam dayaklık çiz bitir berserki sonra ne halt ediyorsan yap ölüp gidiceksin hikaye yarım kalıcak.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2014 ya söylemek istemiyorum ama berserk yarım kalıcak abi bence daha yarısına bile gelmedim demişti adam istese 1 bölümde bile bitirir tabi de benim için bitmese bile olur ya 3-4 haftada bi adam gibi sayı çıksın yeter :(
knox Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 adam mangaya 22 yasinda basladi, suan 48 yasinda, bu hizla giderse...
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2014 george martin kadar vahim değil durum 48 ise, 2030'da endişelenmeye başlayın hala bitmemişse. japonlar uzun yaşıyor. (:P)
knox Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 Mesaj tarihi: Mart 16, 2014 said: This year's sixth issue of Hakusensha's Young Animal magazine will announce on Friday that Kentarou Miura will resume the Berserk manga in the eighth issue on April 11. http://www.animenewsnetwork.com/news/2014-03-10/berserk-manga-slated-to-resume-on-april-11
knox Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 guts yoktu ama uzun zaman sonra lucayi gormek ve falconianin muthis city designi, harika cizmis kentaro miura reis.
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Admin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 gercekten cizimler muthisti
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Daha sık bölüm çıkarsa da şenlensek...
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 mangayı sıfırdan okuyayım mı yoksa direk eclipse arc'ından mı gireyim?
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 öyle yapmaya karar verdim ben de donovan falan varmış mangada baştan girip bitirirm ben haftaya kadar bunu sağol
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Admin Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 1 haftada bitirme yıllara yay çünkü bitirdiğinde aylarca bölüm bekler hale geliyorsun.
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 abi yok onu yapamıycam. orjinal anime serisini seyrettim yardırmam lazım sonra tekrar tekrar okurum
Kartan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mangasını bitirince anime çok yavan gelecek zaten :)
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 offf gene hatırladım şunu ya ne biçim bişisin sen berserk
knox Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2014 defalarca tekrar tekrar okumaya simdiden alistir kendini
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 filmleri yeni bitirdim. animesi kötüydü bence yada günümüze göre zayıf kaldığı için belki beğenmedim ama filmler olmuş. Anime vs Filmler süvariyi ve bazı şeyleri herhalde eclipse arc'ında şok faktörü artsın diye kesmişler ama böyle daha toplu olmuş. şu guts'ın adonis'e kılıcı soktuğu sahne animede seyirciye yanlış verilmişti. hani çocuğu görmesine rağmen eli kolu dolanıp, kararsız kalıp kılıcı sokuyormuş gibi. orda karakteri öldürmüştü benim gözümde ama mangaya da baktım farketmiyor çocuk olduğunu gölgeli falan. zaten sanırım benim gibi yanlış anlayanlar için değiştirmişler o sahneyi, kapının arkasına saklanıp aniden sokuyor kılıcı. birde griffisu ile kralın konuşmaları da yoktu. meğer kralda sapıkmış. 3.film de r-rated'mış. japonyada direk adult sinemalarda verebilmişler anca. animesi kesinlikle gelmez bunun zaten gelmesinde içeriği bozmadan yapılmaz. bende mangasına başlayacağım birde filmin aria opening'i çok çok iyi. lyriclerine bakayım dedim, yokmuş. hatta hirasawa yarışma düzenlemiş aria'nın lyriclerin siz yazın diye. 3.filmin PV'lerinden birine seçileni koymuşlar :P
taru Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2014 yeni bölüm çıkmış, 'til next time'ı da dayamış sonuna. en erken ağustos diyorum ben :(
Öne çıkan mesajlar