Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

15 senedir görmediğim biri...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aket-Atum said:

davetiye geldiyse hatırlanmışsın demektir, geçerli mazeretin olmadıkça gitmemek ayıp olur

valla geldi post aile
ilk önce aradılar dediler evleniyor adam adresi verin posta yollıcaz posta ile geldi işte
Mesaj tarihi:
15 yıldır görüşmediğin adamın ne düğününe gidicen.anneyi bi şekilde kandır gitme.hem gitsen ne konuşucaksın? kös kös oturup bangır bangır oyun havası dinleyip dönücen,boşver.
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

abi topicin amacını anlamamışsınız
adam gitmek istemiyor zaten
biz öyle şeyler söylicez ki
harbi lan zaten ne işim var diye düşünüp
vicdanını da rahatlatarak gitmicek

/thread
Mesaj tarihi:
simdi tipik turk ailesi dugun yaparken "lan takilarla dugun masraflarini cikartsak, uste bi buzdolabi filan alabilseler cok sahane olur laaan" diye hesaplayip ise tamamen duygusal bir acidan abktigindan degil 15 sene dugun oncesi kanli bicakli oldugu nadamla "kuskunler barisir. kazik kadar oldunuz lololo" diye baristiriverirler

adam seni hatirladigi icin veya onem verdigi icin cagirmamis, altin gelme ihtimali olan bir kaynaktan ne cikarsa kar diye cagirmis ehueheu

ben olsam gitmem, kufur gibi bisi kac senedir konusmadigin adama DUGUNUMUZ OLUO, GEL ESKI GUNLERIN AHTRINA TAKI TAK diye davetiye yollamak
Mesaj tarihi:
Llama said:

7thBreath said:

gitme be saçmalık 15 sene geçmiş.

saçmalık kısmına katılıyorum bende öyle diyorum
anne beni rezil ediceksin falan fişman hiç bişeye katılmıyorsun düğününe kimse gelmicek diyor

abi nie hepsi aynı ya :/
Mesaj tarihi:
Arma said:

sen onu düğününe çağıracan mı? hayır. o zaman gitmeye gerek yok.

ben bilmeden kim bilir kimlere davetiye gider
bu çocugun bile haberi yoktur benim gelip gelmiceğimden eminim
Mesaj tarihi:
Llama said:

7thBreath said:

gitme be saçmalık 15 sene geçmiş.

saçmalık kısmına katılıyorum bende öyle diyorum
anne beni rezil ediceksin falan fişman hiç bişeye katılmıyorsun düğününe kimse gelmicek diyor

düğünüme kimse gelmicek ühü :(
Mesaj tarihi:
düğününe kimsenin gelmeyeceğini düşünen gencin ailesi, evlatlarının üzülmesini ve aile şerefinin yerle bir olmasını engellemek için 1200figüran kiraladı.

sahte düğünü basan polis figüranları gözaltına aldı. polis araçlarının yetersiz kaldığı "ÇAKMA AKRABA İZZET" adı verilen operasyonda figüranlar manav kamyonlarına yüklenip karakola taşındı.
Mesaj tarihi:
Longshanks said:

abi topicin amacını anlamamışsınız
adam gitmek istemiyor zaten
biz öyle şeyler söylicez ki
harbi lan zaten ne işim var diye düşünüp
vicdanını da rahatlatarak gitmicek

güzel yaklaşım.
Mesaj tarihi:
Tenekden sarı birşey takın yada sahte para. Akabinde aynı anda gerçek bir 50 kağıdıda damadın üzerinden aşırmaya bak. HEm yol paran beleşe gelir hemde pasta börek limonatada cabası.

Anneye verilecek cevap basit, o bastırdıkça manevi işkenceye geçdikçe, mantıklı olarak yaklaş duruma, neden böyle yaptığını, böyle yaptıkça hem kendini daha kötü hissetiğini ve sırf onu(anneyi) üzmemek için düğüne gideceğini. Aslında sırf onun için yapmak itemediğin bir eylemde buluncağını ve bunun sonucunda derin bir elem ve ızdıraba gark olacağını sakince anlat, ne ağlak ol nede sinirli.

Sürekli yapmak istemediğim birşeye zorluyorsun beni ve bundan dolayı mutsuz olacağım ve kendimi kötü hissedeceğim de. İşe yarıyor gerçekden.

Yaşda önemli tabi 12-13 ve altıysan işe yaramaz.
  • Yeni Oluştur...