Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 davetiye geldiyse hatırlanmışsın demektir, geçerli mazeretin olmadıkça gitmemek ayıp olur
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 ayıp olsa nolur ki abi zaten görüşmüyomuş
Bella Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Aket-Atum said: davetiye geldiyse hatırlanmışsın demektir, geçerli mazeretin olmadıkça gitmemek ayıp olur
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Aket-Atum said: davetiye geldiyse hatırlanmışsın demektir, geçerli mazeretin olmadıkça gitmemek ayıp olur valla geldi post aile ilk önce aradılar dediler evleniyor adam adresi verin posta yollıcaz posta ile geldi işte
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 abi topicin amacını anlamamışsınız adam gitmek istemiyor zaten biz öyle şeyler söylicez ki harbi lan zaten ne işim var diye düşünüp vicdanını da rahatlatarak gitmicek
cihant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 15 yıldır görüşmediğin adamın ne düğününe gidicen.anneyi bi şekilde kandır gitme.hem gitsen ne konuşucaksın? kös kös oturup bangır bangır oyun havası dinleyip dönücen,boşver.
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Longshanks said: abi topicin amacını anlamamışsınız adam gitmek istemiyor zaten biz öyle şeyler söylicez ki harbi lan zaten ne işim var diye düşünüp vicdanını da rahatlatarak gitmicek /thread
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 simdi tipik turk ailesi dugun yaparken "lan takilarla dugun masraflarini cikartsak, uste bi buzdolabi filan alabilseler cok sahane olur laaan" diye hesaplayip ise tamamen duygusal bir acidan abktigindan degil 15 sene dugun oncesi kanli bicakli oldugu nadamla "kuskunler barisir. kazik kadar oldunuz lololo" diye baristiriverirler adam seni hatirladigi icin veya onem verdigi icin cagirmamis, altin gelme ihtimali olan bir kaynaktan ne cikarsa kar diye cagirmis ehueheu ben olsam gitmem, kufur gibi bisi kac senedir konusmadigin adama DUGUNUMUZ OLUO, GEL ESKI GUNLERIN AHTRINA TAKI TAK diye davetiye yollamak
fede Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 düğün kapitalizmin bir oyunu arkadaşlar kanmayın
cihant Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 aslında düğünü hepten kaldırtmak lazım da anne-gelin koalisyonunu bi türlü geçemiyoruz
freemaniacss Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 bence de gitme.gereksiz masraf şimdi sana.aradan 15 yıl geçmiş seni nerden bulmuş bu eleman
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 iyi etmişin çocuk çakallığa yatmış belliki para takı bişiler bırak diye çağırmış.
Arma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 sen onu düğününe çağıracan mı? hayır. o zaman gitmeye gerek yok.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Llama said: 7thBreath said: gitme be saçmalık 15 sene geçmiş. saçmalık kısmına katılıyorum bende öyle diyorum anne beni rezil ediceksin falan fişman hiç bişeye katılmıyorsun düğününe kimse gelmicek diyor abi nie hepsi aynı ya :/
Llama Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Arma said: sen onu düğününe çağıracan mı? hayır. o zaman gitmeye gerek yok. ben bilmeden kim bilir kimlere davetiye gider bu çocugun bile haberi yoktur benim gelip gelmiceğimden eminim
Nako Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Llama said: 7thBreath said: gitme be saçmalık 15 sene geçmiş. saçmalık kısmına katılıyorum bende öyle diyorum anne beni rezil ediceksin falan fişman hiç bişeye katılmıyorsun düğününe kimse gelmicek diyor düğünüme kimse gelmicek ühü :(
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 düğününe kimsenin gelmeyeceğini düşünen gencin ailesi, evlatlarının üzülmesini ve aile şerefinin yerle bir olmasını engellemek için 1200figüran kiraladı. sahte düğünü basan polis figüranları gözaltına aldı. polis araçlarının yetersiz kaldığı "ÇAKMA AKRABA İZZET" adı verilen operasyonda figüranlar manav kamyonlarına yüklenip karakola taşındı.
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Longshanks said: abi topicin amacını anlamamışsınız adam gitmek istemiyor zaten biz öyle şeyler söylicez ki harbi lan zaten ne işim var diye düşünüp vicdanını da rahatlatarak gitmicek güzel yaklaşım.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 fede said: git beleş içki tam tersine uyanıklık öbür tarafta, adam herkesi çağırıyor ki içki/pasta karşılığı çeyrek altını löplesin :)
Law Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Tenekden sarı birşey takın yada sahte para. Akabinde aynı anda gerçek bir 50 kağıdıda damadın üzerinden aşırmaya bak. HEm yol paran beleşe gelir hemde pasta börek limonatada cabası. Anneye verilecek cevap basit, o bastırdıkça manevi işkenceye geçdikçe, mantıklı olarak yaklaş duruma, neden böyle yaptığını, böyle yaptıkça hem kendini daha kötü hissetiğini ve sırf onu(anneyi) üzmemek için düğüne gideceğini. Aslında sırf onun için yapmak itemediğin bir eylemde buluncağını ve bunun sonucunda derin bir elem ve ızdıraba gark olacağını sakince anlat, ne ağlak ol nede sinirli. Sürekli yapmak istemediğim birşeye zorluyorsun beni ve bundan dolayı mutsuz olacağım ve kendimi kötü hissedeceğim de. İşe yarıyor gerçekden. Yaşda önemli tabi 12-13 ve altıysan işe yaramaz.
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 anaokul arkadaşim beni düğününe çağırsa, "sen kimsin kardeşim?" der yoluma devam ederim.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2010 adam resmen voleyi vurmak için çağırmış sizi. altın taksınlar köşe olalım fiyuuu
Öne çıkan mesajlar